A co z A4 częściowo w budowie ??
Pomimo “humologacji” kuń na autostradę nie wjedzie :P
A co z A4 częściowo w budowie ??
Pomimo “humologacji” kuń na autostradę nie wjedzie :P
Smutek w sercu Wiosny
Szkoda
W sercu Wiosny? Raczej u progu Lata
Taaa naobiecywała smyczek, latarek, a teraz się wykpiła - ja wiedziałem, że tak będzie!
A tak serio, to bardzo szkoda.
Bardzo niedobrze…
To naprawdę pech podwójny wiem od Łowcy Uśmiechów, że w tym roku miałaś dużą szansę na zostanie jedną z dwóch Królowych uśmiechu i otrzymanie ,markowej perfumy" w nagrodę - trudno
Jak to na parkingu? Przecież możemy zgłaszać z kim chcemy być zakwaterowani - Ja zgłaszam, że w pokoju chcę być z moim koniem
To ja poproszę perfumy od Gucciego (Męskie)
Chcesz być zakwaterowany z koniem? nie ma problemu ale ty po nim będziesz sprzątał, jak ci zrobi takie “coś” brązowe z sianem w dodatku na łóżku, to obsługa hotelu raczej nie ma takich obowiązków
To niech ci ten Gucci je da jak taki hojny, a o końskie pączki bądź spokojny - koń sam po sobie posprząta :PPP
PS.
A poza tym mój koń nie załatwia swoich potrzeb fizjologicznych na łózko - tak jak twój kot
Koń to nie kot no chyba że miałeś na myśli kota a nie konia ;) (Literówka)
Hej,
Over, no ale ładnie błysnąłeś z tą literówką - no pełen szacun.
Pozdrawiam,
Dimatheus
1970 post i święto lasu
Tak przeglądam prognozę pogody na HZ to upałów raczej nie uświadczymy, ale to nie problem byle nie lało, choć i to problemem nie byłoby
Hej,
@ Axles - nie kracz! Bo jeszcze faktycznie pogoda się zepsuje.
Pozdrawiam,
Dimatheus
W piątek może pociapać, w pozostałe dni spoko bez upałów.
Się zepsuje? Nie wiem jak na Kamieniu u ciebie, ale u mnie na Osiedlu na dziś dzień jest zilmo i leje, co jeszcze się zepsuć z pogodą może, burza, grad, tornado ?
To ja biorę kurtkę. Mam nadzieję że nikt nie będzie mieć takiej samej
Hej,
Są gorsze rzeczy - na przykłd spadające z nieba… żaby!
PS. @ Axles - Nie wiem, pracuję w Katowicach. A tu właśnie przestało lać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja liczę, że nikt nie weźmie koszulek z DP bo dwie są gwarantowane, więc po co ktoś miałby inne brać
Ja na pewno wezmę koszulki, bo podróż zaczynam już w środę, a skończę pewnie we wtorek… Natomiast co do pogody to u mnie jest idealnie 20 stopni, nie za zimno, delikatny wiaterek, słoneczko, nic nie pada =)
U mnie aura była fajna i zaczęła się psuć Najgorsze jest to, że jako “dorosły i odpowiedzialny” człowiek, w miniony czwartek przysnąłem na słońcu, przypaliłem się niesymetrycznie i teraz nie mam jak tego skorygować