HotZlot 2014 - wątek ogólny

A  co z  A4 częściowo  w  budowie ??

Pomimo  “humologacji” kuń  na  autostradę nie  wjedzie  :P :wink:

Smutek w sercu Wiosny :frowning:

Szkoda :frowning:

W sercu Wiosny? Raczej u progu Lata :wink:

Taaa naobiecywała smyczek, latarek, a teraz się wykpiła - ja wiedziałem, że tak będzie! :stuck_out_tongue:

A tak serio, to bardzo szkoda.

Bardzo niedobrze… 

To naprawdę pech podwójny wiem od Łowcy Uśmiechów, że w tym roku miałaś dużą szansę na zostanie jedną z dwóch Królowych uśmiechu i otrzymanie ,markowej perfumy" w nagrodę - trudno :frowning:

Jak to na parkingu? Przecież możemy zgłaszać z kim chcemy być zakwaterowani - Ja zgłaszam, że w pokoju chcę być z moim koniem :stuck_out_tongue:

To ja poproszę perfumy od Gucciego :wink: (Męskie)

Chcesz być zakwaterowany z koniem? nie ma problemu ale ty po nim będziesz sprzątał, jak ci zrobi takie “coś” brązowe z sianem w dodatku na łóżku, to obsługa hotelu raczej nie ma takich obowiązków :slight_smile:

To niech ci ten Gucci je da jak taki hojny, a o końskie pączki bądź spokojny - koń sam po sobie posprząta  :PPP

PS.

A poza tym mój koń nie załatwia swoich potrzeb fizjologicznych na łózko - tak jak twój kot :wc:

Koń to nie kot :slight_smile: no chyba że miałeś na myśli kota a nie konia ;) (Literówka)

Hej,

Over, no ale ładnie błysnąłeś z tą literówką - no pełen szacun. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

1970 post i święto lasu :slight_smile:

Tak przeglądam prognozę pogody na HZ to upałów raczej nie uświadczymy, ale to nie problem byle nie lało, choć i to problemem nie byłoby :slight_smile:

Hej,

@ Axles - nie kracz! :slight_smile: Bo jeszcze faktycznie pogoda się zepsuje.

Pozdrawiam,

Dimatheus

W piątek może pociapać, w pozostałe dni spoko bez upałów.

http://pogodynka.pl/old/polska/ladek-zdroj_ladek-zdroj

Się zepsuje? Nie wiem jak na Kamieniu u ciebie, ale u mnie na Osiedlu na dziś dzień jest zilmo i leje, co jeszcze się zepsuć z pogodą może, burza, grad, tornado :stuck_out_tongue: ?

To ja biorę kurtkę. Mam nadzieję że nikt nie będzie mieć takiej samej :smiley:

Hej,

Są gorsze rzeczy - na przykłd spadające z nieba… żaby!

PS. @ Axles - Nie wiem, pracuję w Katowicach. A tu właśnie przestało lać.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja liczę, że nikt nie weźmie koszulek z DP bo dwie są gwarantowane, więc po co ktoś miałby inne brać :slight_smile:

Ja na pewno wezmę koszulki, bo podróż zaczynam już w środę, a skończę pewnie we wtorek… Natomiast co do pogody to u mnie jest idealnie 20 stopni, nie za zimno, delikatny wiaterek, słoneczko, nic nie pada =)

U mnie aura była fajna i zaczęła się psuć :confused: Najgorsze jest to, że jako “dorosły i odpowiedzialny” człowiek, w miniony czwartek przysnąłem na słońcu, przypaliłem się niesymetrycznie i teraz nie mam jak tego skorygować :smiley: