Sponsor nie spodziewał się, że ten wątek osiągnie taki wynik Czas szukać sponsora na 3000
Nie, nie, nie on w takich nie gustuje.
Musi być koniecznie zielona i mieć uśmiech od ucha do ucha.
Ale tego zrobić nie mogę, bo pierwsze miejsce w Twoim konkursie gwarantowane, a nie chce odbierać szans naszym Zlotowiczkom.
W tym przypadku pozostaje tylko to - http://www.youtube.com/watch?v=7WbLZTn9iK0&feature=kp - Kum, kum
To przynajmniej po naszemu
Toż za pieniądze się nie godzi
,Toż za pieniądze się nie godzi " - Wodzu nie ciągnijmy tego wątku i zgaśmy go w zarodku, bo wywołamy zaraz Overa z sieci jak wilka z lasu i naprawdę zrobi się niebezpiecznie gorąco
Faktyczne Leyda jest sponsorka pierwszej nagrody w takim razie ten kto wskoczy za Freyah dziedziczy też zaszczyt sponsora nagrody?
Axles, nie za bystry Ty jesteś?
Dokładnie tak - bo to taka stara tradycja jest, że jak nam ukradną furę, to potem muszą oddać samolot.
PS.
I konia też - to taka stara tradycja
skoro tak bardzo chcecie wiedzieć czy jest nagroda za 2000 post to proszę bardzo!
autor 2000 postu pocałuje autora postu 1000
Heh, lol, :lol:
Pamiętamy, że tylko moderacja/administracja widzi prawdziwy licznik, przyjmujemy, że ten obowiązuje
Z całym szacunkiem Leyda ale chyba Cię pogrzało
Jest takie powiedzenie,że kiedy całują się dwie “baby” - to będzie padał deszcz. Analogicznie do tego - kiedy całują się dwa chłopaki - na niebie pojawi się tęcza.Jakie to politycznie poprawne i zgodne z duchem naszych czasów
PS.
Tfu!- wolałbym Smoka Wawelskiego pocałować jak chłopa
To niech się administracja całuje ze sobą, jak taka mądra!
OK, kontynuujcie, robi się ciekawa foronowela “Kto, z kim i dlaczego”
Do prognoz pogody na tydzień przed mam takie samo podejście jak do wróżenia z fusów, w każdym razie jak dotąd wygląda to tak: https://www.google.com/search?&q=pogoda+k%C5%82odzko&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=UKOsU86aKouX_AbasIGADw Nie jestem zbyt wymagający, dla mnie każda aura się spisze jeśli tylko nie będzie upału…
Czytam sobie foronowelę, a tu nagle KyRol zrobił przerwę na prognozę pogody. Prawie jak TVN lub Polsat :-D