HotZlot 2014 - wątek ogólny

Wielkie podziękowania dla redakcji za zaproszenie na Wspaniały Hot Zlot 2014.

OK. Poczekamy.

Pogromco hotzlotowych karkówek :stuck_out_tongue: sprawdź ustawienia swojego serwera pocztowego bo mail z zaproszeniem został wysłany w pierwszej turze a adres, jak sądzę, nadal jest aktualny :wink: Jakby co skontaktuj się z liskiem.

mail na 100% poprawny może mój serwer się zwalił :stuck_out_tongue: pogadam z liskiem :slight_smile:

To prawdopodobnie zamierzone działanie “siły wyższej”, żeby ochronić karkówkę przed niepohamowanym karkówkoapetytem kolegi wojtka :slight_smile:

Trzeba będzie próbować szczęścia w otwartej rejestracji, może się uda :smiley:

Karkówkowym skrytożercom mówimy zdecydowane NIE :slight_smile:

Teraz wiem dlaczego dla mnie nie starczyło :wink:

lordjahu melduje gotowość na zlot po otrzymanym zaproszeniu :slight_smile:

Moglibyście już przestac się jarać tymi zaproszeniami, i nie drażnić ludzi…

Kij z karkówką, byłoby świetnie jakby w tym roku, pojawiły się żeberka takie jak w Kliczkowie… mmmm, co się nastaliśmy w oczekiwaniu na nie, to nasze… Ale mniam :stuck_out_tongue:

Rejestracja zakończona pomyślnie :slight_smile: do zobaczenia :stuck_out_tongue:

To widzimy się na zlocie :slight_smile: Rejestracja potwierdzona i opłacona :slight_smile:

@GBM, a ja dostałam niedopieczoną karkówkę, nie bawię się tak :<

Leszku  a  czy  są  już  jakieś  wieści  na  temat  “atrakcji muzycznych”. Czy   będzie  Britney Spears :wink: czy nieśmiertelni Mescalero ?

Przynajmniej dostałaś… dla niektórych brakło, bo ktoś zjadł 7… :stuck_out_tongue:

Coś widzę, że wojtek będzie musiał sobie jakiś cosplay wymyślić żeby załapać się na dokładkę ;p

przesadzacie ! :wink:

Widocznie brakło Ci cierpliwości w oczekiwaniu :smiley: W tym roku poproś, to ktoś Cie powstrzyma, zanim karkówka osiągnie stan idealny do spożycia :slight_smile:

@WODZU, poproszę, żeby ktoś mi przyniósł taką wysmażoną :stuck_out_tongue:

od tego gadania o karkówce zrobiłem się głodny

Nie dość, że zaproszenia brak, to jeszcze zaczynam być głodny przez Was  :smiley: .