nawet nie za bardzo jest inne wyjście
Nareszcie dotarłem do Wrocławia- lepiej późno niż wcale Ja zawsze jestem spóźniony i wszystko na ostatnią chwilę
Nie czekajcie jutro na mnie z HotZlotowym autobusem bo będę jechał swoim autem:)
PS: Tylko spójrzcie co Wam wiozę- dostałem od znajomego z Browaru w Bydgoszczy
:silly:
Będzie się działo i znowu - noc będzie mało, będzie zabawa
PS2 : Mam nadzieję, że KROGULEC za jedno małe piwko mnie nie zabije :2gunfire:
W pokoju melduje się z TRUXEM
:piwo:
Jadę z Hannoweru
Szybka kawa i w trasę
4:46, a tu zaraz wyjeżdżać trzeba. Nie dadzą pospać
Mam pytanie o autobus, w jaki sposob rozpoznac dobroprogramowy? Jaki przewoznik? Gdzie konkretnie isc… - jakie konkretnie bedzie miejsce postoju? (cechy szczegolne)
Dworzec pkp graniczy z pks ale ulica sieradzka wedle googla - jest dwie przecznice dalej na polnoc ok 1.5km(z duzym plecakiem to kapke daleko) i nie wiem czy mam panikowac, ustawiac w bloki startowe do biegu, wyrzucic balast, kupowac bilet mzk
Aby jak najszybciej tam dotrze©, gdziekolwiek to jest potrzebny bardziej dokladny azymut,
czy 20 minut z pkp tj. pociag lodz-wroclaw (planowo)9.40 wystarczy?
Zawsze jestem punktualny, ale zawsze w ostatniej chwili, jak widac po wpisach- nie jedyny. Czaje sie w temacie bo i tak nie bylo po drodze w transporcie - coprawda nie mieszkam w “czarnej dziurze” a jedynie na granicy “horyzontu zdazen” ale jakby sie okazalo ze zaproszenie na zlot to sen to chcialem go jak najdluzej snic
Potwornie chudy w bialej koszulce z czarnym plecakiem ma nadzieje ze autobus chwilke zaczeka
Ja tez będę na miejscu w okolicach 930 o ile polskibus z Krk się nie spóźni.
Koło hotzlotowego busa powinno być trochę ludzi z koszulkami dp, więc o ile ta ulica nie jest za długa powinniśmy ich znaleźć;)
Czyli to jest na sieradzkiej? Miedzy ulicami borowska-slezna(rozwidlenie, po bokach) na drodze do aquaparku - jedna przecznica przed aquaparkiem?
Dokladnie tam.
że też mnie tam nie ma ! ale szczescie wasze
Witam
chciałem zgłosić małe nie do pracowanie z wpisami uczestników zlotu
ciężko na nie go trafić brak odnośnika dziale blogi ,mógł każdy sobie poczytać :).
a byłem przekonany ze to ja robie najwiecej błędów
Oj faktycznie do kitu co napisałem :).
Ja już niestety wróciłem do Wrocławia. Smuteczek!
Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich obecnych, w szczególności dla amyamy i wacka z którymi harcowaliśmy na matach. Wielkie propsy dla penguina, który nakręcił mnie na ideę wspólnej sesji.
Przepraszam, że nie zdążyłem się pożegnać ze wszystkimi, ale zaskoczył mnie nie co moment przyjazdu autobusu. To już?
Już mi tęskno
https://www.youtube.com/watch?v=9TInlHLHJIc
https://www.youtube.com/watch?v=RI0saKrfQAo
:mrgreen:
Pozdrowienia dla wszystki szczególnie dla Pana Leszka :x
True true :>
Czyżbym tylko ja miał kolekcjonerską wersję gierki Darkness Within bez jednej płytki :D?
Zlot zlot i po zlocie Dzięki wszystkim za świetną zabawę!
aeroflyluby-jest tylko jedna płytka.
A skąd masz tę grę?