HotZlot 2014 - wątek ogólny

nawet nie za bardzo jest inne wyjście :wink:

Nareszcie dotarłem do Wrocławia- lepiej późno niż wcale :slight_smile: Ja zawsze jestem spóźniony i wszystko na ostatnią chwilę :slight_smile: Nie czekajcie jutro na mnie z HotZlotowym autobusem bo będę jechał swoim autem:)

PS: Tylko spójrzcie co Wam wiozę- dostałem od znajomego z Browaru w Bydgoszczy   

med_gallery_59685_20_122557.jpg

:silly:

Będzie się działo i znowu - noc będzie mało, będzie zabawa   :slight_smile:

PS2 : Mam nadzieję, że KROGULEC za jedno małe piwko mnie nie zabije :stuck_out_tongue:   :2gunfire: 

W pokoju melduje się z TRUXEM  

:piwo: 

Jadę z Hannoweru :wink:

Szybka kawa i w trasę :slight_smile:

4:46, a tu zaraz wyjeżdżać trzeba. Nie dadzą pospać

Mam pytanie o autobus, w jaki sposob rozpoznac dobroprogramowy? Jaki przewoznik? Gdzie konkretnie isc… - jakie konkretnie bedzie miejsce postoju? (cechy szczegolne) :stuck_out_tongue:

Dworzec pkp graniczy z pks ale ulica sieradzka wedle googla - jest dwie przecznice dalej na polnoc ok 1.5km(z duzym plecakiem to kapke daleko) i nie wiem czy mam panikowac, ustawiac w bloki startowe do biegu, wyrzucic balast, kupowac bilet mzk :stuck_out_tongue:

Aby jak najszybciej tam dotrze©, gdziekolwiek to jest potrzebny bardziej dokladny azymut,

czy 20 minut z pkp tj. pociag lodz-wroclaw (planowo)9.40 wystarczy?

Zawsze jestem punktualny, ale zawsze w ostatniej chwili, jak widac po wpisach- nie jedyny. Czaje sie w temacie bo i tak nie bylo po drodze w transporcie - coprawda nie mieszkam w “czarnej dziurze” a jedynie na granicy “horyzontu zdazen” ale jakby sie okazalo ze zaproszenie na zlot to sen to chcialem go jak najdluzej snic :stuck_out_tongue:

Potwornie chudy w bialej koszulce z czarnym plecakiem ma nadzieje ze autobus chwilke zaczeka :wink:

Ja tez będę na miejscu w okolicach 930 o ile polskibus z Krk się nie spóźni.

Koło hotzlotowego busa powinno być trochę ludzi z koszulkami dp, więc o ile ta ulica nie jest za długa powinniśmy ich znaleźć;)

Czyli to jest na sieradzkiej? Miedzy ulicami borowska-slezna(rozwidlenie, po bokach) na drodze do aquaparku - jedna przecznica przed aquaparkiem?

Dokladnie tam.

że też mnie tam nie ma ! ale szczescie wasze

Witam

chciałem zgłosić małe nie do pracowanie z wpisami uczestników zlotu

ciężko na nie go trafić brak odnośnika dziale blogi ,mógł każdy sobie poczytać :).

a byłem przekonany ze to ja robie najwiecej błędów

Oj faktycznie do kitu co napisałem :).

Ja już niestety wróciłem do Wrocławia. Smuteczek!

Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich obecnych, w szczególności dla amyamy i wacka z którymi harcowaliśmy na matach. :wink: Wielkie propsy dla penguina, który nakręcił mnie na ideę wspólnej sesji. :slight_smile:

Przepraszam, że nie zdążyłem się pożegnać ze wszystkimi, ale zaskoczył mnie nie co moment przyjazdu autobusu. :stuck_out_tongue_winking_eye: To już?

Już mi tęskno :frowning:

https://www.youtube.com/watch?v=9TInlHLHJIc

https://www.youtube.com/watch?v=RI0saKrfQAo

:mrgreen:

Pozdrowienia dla wszystki szczególnie dla Pana Leszka :x

True true :>

Czyżbym tylko ja miał kolekcjonerską wersję gierki Darkness Within bez jednej płytki :D?

Zlot zlot i po zlocie :frowning: Dzięki wszystkim za świetną zabawę! :slight_smile:

aeroflyluby-jest tylko jedna płytka.

A skąd masz tę grę?