Z kieszeni torby intela.
Wniosek z tego, że jeszcze wszystko przede mną
Na marginesie…“dlaczemu” zniknął ze strony głównej wyraźny odnosnik do relacji fotograficznych z HZ?..nie znajduje go.
Na marginesie 2…dzięki redakcji za zaproszenie, a uczestnikom za wspólny pobyt…było ekstra
Znalazłem tam Alien Rage oraz The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy.
wniosek z tego, że były różne gry bo ja w swojej znalazłem AlienRage oraz Garsharp
edit: ta głowa od Kingstona ma jakieś zastosowanie konkretne?
uderz jak się zdenerwujesz
Szkoda że po HZ … ale było naprawdę wspaniale. Nie spodziewałem się że gra w Bilard i Jungle Speed dostarczy aż tylu wrażeń .
to wiadomo… :)
oj tak :)
Raz jeszcze podziękowania dla Redakcji za możliwość pobytu na HZ
Szkoda że wszystko co dobre szybko się kończy. :(
Ja już tęsknię za wami. Korzystając z okazji, chciałem serdecznie podziękować Redakcji za ponowne spotkanie z wami, jak i również z Fantastycznymi ludźmi i całą cudowną atmosferę. Mam nadzieję że za rok się ponownie spotkamy. :)
Do kogo mam się zgłosić po podpis “Uczestnik HotZlotu”?
którykolwiek moderator
podejrzewam, że na dniach będą już dodane dla tych co byli 1. raz.
Oj długo, długo będę wspominała ten zlot
Zwłaszcza integracyjną
Dzięki Wacek (mistrzu) za linki… teraz łażę i nucę " They call me crazy…" Ach te hiciory z mat
Ta głowa Kingstona to odstresowywacz czy wymyśliliście jeszcze jakąś funkcję :D ?
Można urządzić zawody,kto dalej rzuci głową.
Bardzo dziękuję za możliwość udziału w kolejnej już odsłonie HotZlotu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby, z którymi dane mi było się spotkać i porozmawiać chociaż przez chwilę.
No i całą resztę również!
Trzymajcie się…
Weekend minął “jak z bicza strzelił”, nawet nie zdążyłem pójść na basen. Wbrew pozorom to dobrze - gdyby się dłużył to by znaczyło, że nie było tak fajnie :) Dzięki za tę imprezę! Dzięki niej mam sporo do przemyślenia w ciągu najbliższych paru miesięcy.
Na szybko, po 19 dotarłem, dawno się tyle w korkach nie na stałem
Jak się ogarnę to podziękuję stosownie (chciałem na foto-relację wrzucić ale mi już ją zamknęli) :lol:
Tym bardziej szkoda, że tak szybko wyjechałaś
Ale wreszcie widziałem świetliki
Świetliki były wspaniałą i nieoczekiwaną atrakcją
(Widziałam je pierwszy raz w życiu - MAGIA!)
Zapraszam do Bieszczad. Świetliki są “dostępne do oglądania” codziennie przez całe lato.
Jak obiecałem…
Dziękuję bardzo Redakcji za zaproszenie na Zlot, było mega
Dziękuję Zlotowiczom za rewelacyjnie spędzony czas, dla Was wszystkich:
PS. Oryginalnie poleciało to na sesję live zaraz po moim przybyciu do domu, ale już była zamknięta
Czas na mój mały “coming out” odnośnie zlotu. Po powrocie do domu i zagraceniu pokoju wszystkim co miałem w torbach, mimo zmęczenia po prawie 9h w podróży, poczułem potrzebę złapania kilku łyków świeżego powietrza podczas krótkiego spaceru. Chyba jestem sentymentalny - idąc ulicami mojej wioski, swoimi zmęczonymi oczami widziałem Dimatheusa, Areha, Tomisha, Leydę, Wiosenkę83, DeepOne, LordYahu, MaxDamage i masę innych osób z którymi spędzałem czas na zamku. Pierwszy raz po zlocie aż tak bardzo mi Was wszystkich brakuje w moim otoczeniu (nawet wygrzewającego się na leżakach Overa). Z tegorocznego HotZlotu wróciłem jeszcze bardziej napompowany pozytywną energią niż z poprzednich. Niestety dość szybko schodzi ona ze mnie od momentu gdy w końcu do mnie dotarło, że ten świat jest tak skonstruowany, że być może spotkamy się dopiero za rok… Chyba Was wszystkich zaproszę do siebie na partyjkę w Dobble i Jungle Speed oraz zimne piwko
Jeszcze jedna refleksja. Ten zlot był dla mnie tym bardziej wyjątkowy, że dzięki niemu zobaczyłem jak wiele można stracić siedząc całe dnie przy komputerze… Dzięki wielkie za to że jesteście i za tak wspaniałe przeżycia dopisane do mojego życiorysu!