HotZlot 2014 - wątek ogólny

Z kieszeni torby intela.

Wniosek z tego, że jeszcze wszystko przede mną :slight_smile:

Na marginesie…“dlaczemu” zniknął ze strony głównej wyraźny odnosnik do relacji fotograficznych z HZ?..nie znajduje go.

Na marginesie 2…dzięki redakcji za zaproszenie, a uczestnikom za wspólny pobyt…było ekstra :slight_smile:

Znalazłem tam Alien Rage oraz The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy.

wniosek z tego, że były różne gry bo ja w swojej znalazłem AlienRage oraz Garsharp   :slight_smile:

edit: ta głowa od Kingstona ma jakieś zastosowanie konkretne? 

uderz jak się zdenerwujesz :slight_smile:

Szkoda że po HZ … ale było naprawdę wspaniale. Nie spodziewałem się że gra w Bilard i Jungle Speed dostarczy aż tylu wrażeń .

to wiadomo…  :)

oj tak :) 

Raz jeszcze podziękowania dla Redakcji za możliwość pobytu na HZ :slight_smile:

Szkoda że wszystko co dobre szybko się kończy. :( 

Ja już tęsknię za wami. :frowning: Korzystając z okazji, chciałem serdecznie podziękować Redakcji za ponowne spotkanie z wami, jak i również z Fantastycznymi ludźmi i całą cudowną atmosferę. Mam nadzieję że za rok się ponownie spotkamy. :) 

Do kogo mam się zgłosić po podpis “Uczestnik HotZlotu”?

którykolwiek moderator :slight_smile:

podejrzewam, że na dniach będą już dodane dla tych co byli 1. raz. :slight_smile:

Oj długo, długo będę wspominała ten zlot :smiley:

Zwłaszcza integracyjną  :slight_smile:

Dzięki Wacek (mistrzu) za linki… teraz łażę i nucę " They call me crazy…" Ach te hiciory z mat :wink:

Ta głowa Kingstona to odstresowywacz czy wymyśliliście jeszcze jakąś funkcję :D ?

Można urządzić zawody,kto dalej rzuci głową.

Bardzo dziękuję za możliwość udziału w kolejnej już odsłonie HotZlotu.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby, z którymi dane mi było się spotkać i porozmawiać chociaż przez chwilę.

No i całą resztę również!

Trzymajcie się…

Weekend minął “jak z bicza strzelił”, nawet nie zdążyłem pójść na basen. Wbrew pozorom to dobrze - gdyby się dłużył to by znaczyło, że nie było tak fajnie :) Dzięki za tę imprezę! Dzięki niej mam sporo do przemyślenia w ciągu najbliższych paru miesięcy.

Na szybko, po 19 dotarłem, dawno się tyle w korkach nie na stałem :stuck_out_tongue:

Jak się ogarnę to podziękuję stosownie (chciałem na foto-relację wrzucić ale mi już ją zamknęli) :lol:

Tym bardziej szkoda, że tak szybko wyjechałaś :frowning:

Ale wreszcie widziałem świetliki :wink:

Świetliki były wspaniałą i nieoczekiwaną atrakcją :smiley:

(Widziałam je pierwszy raz w życiu - MAGIA!)

@wiosenka83

Zapraszam do Bieszczad. Świetliki są “dostępne do oglądania” codziennie przez całe lato.

Jak obiecałem…

Dziękuję bardzo Redakcji za zaproszenie na Zlot, było mega :slight_smile:

Dziękuję Zlotowiczom za rewelacyjnie spędzony czas, dla Was wszystkich:

beer.jpg

PS. Oryginalnie poleciało to na sesję live zaraz po moim przybyciu do domu, ale już była zamknięta :frowning:

Czas na mój mały “coming out” odnośnie zlotu. Po powrocie do domu i zagraceniu pokoju wszystkim co miałem w torbach, mimo zmęczenia po prawie 9h w podróży, poczułem potrzebę złapania kilku łyków świeżego powietrza podczas krótkiego spaceru. Chyba jestem sentymentalny - idąc ulicami mojej wioski, swoimi zmęczonymi oczami widziałem Dimatheusa, Areha, Tomisha, Leydę, Wiosenkę83, DeepOne, LordYahu, MaxDamage i masę innych osób z którymi spędzałem czas na zamku. Pierwszy raz po zlocie aż tak bardzo mi Was wszystkich brakuje w moim otoczeniu (nawet wygrzewającego się na leżakach Overa). Z tegorocznego HotZlotu wróciłem jeszcze bardziej napompowany pozytywną energią niż z poprzednich. Niestety dość szybko schodzi ona ze mnie od momentu gdy w końcu do mnie dotarło, że ten świat jest tak skonstruowany, że być może spotkamy się dopiero za rok… Chyba Was wszystkich zaproszę do siebie na partyjkę w Dobble i Jungle Speed oraz zimne piwko :smiley:

Jeszcze jedna refleksja. Ten zlot był dla mnie tym bardziej wyjątkowy, że dzięki niemu zobaczyłem jak wiele można stracić siedząc całe dnie przy komputerze… Dzięki wielkie za to że jesteście i za tak wspaniałe przeżycia dopisane do mojego życiorysu!

A ja jeszcze polecam posłuchac Świetlików :) Czasem nawet da się na żywo.