Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia
Czas oczekiwania uprzyjemnia mi zerkanie na wydrukowane na zamku grupowe, które mam dzięki miłym zlotowym kolegom
Szkoda tylko, że mały format… ale i tak cieszy Bardzo
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia
Czas oczekiwania uprzyjemnia mi zerkanie na wydrukowane na zamku grupowe, które mam dzięki miłym zlotowym kolegom
Szkoda tylko, że mały format… ale i tak cieszy Bardzo
No nie ma wielkiej różnicy, ale i tak możesz udostępnić
Ja na szczęście mam duże, a na dodatek udało mi się na odwrocie zebrać całkiem sporą kolekcję podpisow;) tylko teraz mam problem, jak powiesić na ścianie zdjęcie tak żeby było widać obie strony
zrób ksero tej z podpisami
Szczęściarz Zamień się
W CSI Las Vegas wsadziliby tą miniaturkę do tajemniczego komputera, który robi pi, pi, pi i po długim okresie oczekiwania pojawiłyby się tam takie szczegóły, że wszystkim nam zbielałoby oko
Wy sobie w domu nie możecie porozmawiać?
Tak w ogóle, nie macie dostępu do ftpa z poprzedniego roku? Bo u mnie działa
Hej,
Powieś na środku pokoju w przezroczystej antyramie na łańcuchu przymocowanym do sufitu - ruchy powietrza będą zdjęcie obracać i możliwe będzie oglądanie i jednej, i drugiej jego strony.
Tak, a później zmienią FTP’a i trza będzie wrzucać jeszcze raz.
Pozdrawiam,
Dimatheus
RoninPn - serdeczne dzięki
Uśmiałem się przy niektórych zdjęciach Podziękował
Chętnie do wielu dorysowałbym chmurki z tekstami - coś jak Kacper Ruciński i dubbing zwierzątek w “Dzięki Bogu Już Weekend”
RoninPn - dzięki dobry człowieku
Dzięki Ronin. Eh coś słabo ten onedrive ciśnie, 60mega internet a leci 600KB/s
W pierwszej setce jest kilka perełek
Mi się również udało zgarnąć zdjęcie w formacie A4 a o podpisach z tyłu nie wspomnę. Teraz tylko muszę kupić rameczkę i zawieszę to zdjęcie na ścianie. :)
@Axles właśnie miałem to samo pisać… download z OD jest tragicznie wolny… u mnie jak dobija do 400KB/s to cud pomimo, że powinno być przynajmniej 2x tyle za dnia…
Ci… :) che dni