HotZlot 2014 - wątek ogólny

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia :smiley:

Czas oczekiwania uprzyjemnia mi zerkanie na wydrukowane na zamku grupowe, które mam dzięki miłym zlotowym kolegom :smiley:

Szkoda tylko, że mały format… ale i tak cieszy :smiley: Bardzo :slight_smile:

No nie ma wielkiej różnicy, ale i tak możesz udostępnić :stuck_out_tongue:

Ja na szczęście mam duże, a na dodatek udało mi się na odwrocie zebrać całkiem sporą kolekcję podpisow;) tylko teraz mam problem, jak powiesić na ścianie zdjęcie tak żeby było widać obie strony :wink:

zrób ksero tej z podpisami :wink:

Szczęściarz :smiley: Zamień się :smiley:

W CSI Las Vegas wsadziliby tą miniaturkę do tajemniczego komputera, który robi pi, pi, pi i po długim okresie oczekiwania pojawiłyby się tam takie szczegóły, że wszystkim nam zbielałoby oko :stuck_out_tongue_winking_eye:

Wy sobie w domu nie możecie porozmawiać? :smiley:

Tak w ogóle, nie macie dostępu do ftpa z poprzedniego roku? Bo u mnie działa :slight_smile:

Hej,

Powieś na środku pokoju w przezroczystej antyramie na łańcuchu przymocowanym do sufitu - ruchy powietrza będą zdjęcie obracać i możliwe będzie oglądanie i jednej, i drugiej jego strony. :stuck_out_tongue:

Tak, a później zmienią FTP’a i trza będzie wrzucać jeszcze raz. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

http://1drv.ms/TVhrlY

RoninPn - serdeczne dzięki :slight_smile:

Uśmiałem się przy niektórych zdjęciach :slight_smile: Podziękował

Chętnie do wielu dorysowałbym chmurki z tekstami - coś jak Kacper Ruciński i dubbing zwierzątek w “Dzięki Bogu Już Weekend” :smiley:

RoninPn - dzięki dobry człowieku :slight_smile:

Dzięki Ronin. Eh coś słabo ten onedrive ciśnie, 60mega internet a leci 600KB/s

W pierwszej setce jest kilka perełek :wink:

@januszek - chodzi o te z Tobą w roli głównej? :smiley:

Mi się również udało zgarnąć zdjęcie w formacie A4 a o podpisach z tyłu nie wspomnę. :wink: Teraz tylko muszę kupić rameczkę i zawieszę to zdjęcie na ścianie. :) 

@Axles właśnie miałem to samo pisać… download z OD jest tragicznie wolny… u mnie jak dobija do 400KB/s to cud pomimo, że powinno być przynajmniej 2x tyle za dnia…

Ci… :) che dni :stuck_out_tongue: