Mam 610 zdjęć i 5 filmów same fotki po zminimalizowaniu do max boku 1200pix mają zaledwie 442MB.
Ja mam około setki zdjęć, w tym może ze 4 filmiki, które muszę przyciąć i wyciągnąć dźwięk. No ale z 10 zdjęć muszę odrzucić bo mnie @TomisH zabije
Próbnej? A masz to w lepszej rozdziałce?
Hej,
No nie no, co to za moda na obcinanie jakości i rozdzielczości zdjęć? Później zdarzają się tacy, co miniatury zamiast zdjęć na serwer wrzucają…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wszystkie wersje, które mam, to są wersje próbne bo tym, jak będzie wyglądać oficjalne zdjęcie grupowe, zdecyduje Krogulec
ps. http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2014-w%C4%85tek-og%C3%B3lny-t470322/page-166#entry3059179
No tak, ale czy jest to w lepszej rozdzielczości?
DjLeo, kliknij i zobacz…
Januszku ale ja to zdjęcie dawno mam, ale się rozumiemy Powtórzę po raz kolejny pytanie, masz to we większej rozdzielczości?
Djleo, mam to, i prawie setkę innych (z przygotowań do zdjecia grupowego) w 16 i 18 mpx Dlatego ponawiam pytanie: bilboard będziesz drukował?
To ja poproszę prywatnie takie zdjęcie w max. rozdziałce, na pamiątkę. Udostępnisz mi je?
Już teraz, zaraz? Wiesz jak się będę czuł jak się okaże, że Redakcja udostępni takie z ludkiem, logo HZ albo cotamjeszczepierwiastekartystycznejduszykrogulca wymyśli?
ps. i odpowiedź mi wreszcie po co Ci 16mpx?
Już wspomniałem, na pamiątkę, żeby sobie przybliżyć i pamiętać o co poniektórych, poza tym nie wszystkich kojarzę i chciałbym zobaczyć avatary, na niektórych widać pewnie w większej rozdziałace. Po prostu chce kojarzyć ludzi, a takie zdjęcie pomaga w tym.
To co dostanę?
To optymalny rozmiar. Na tych o wyższej rozdzielczości nie widać więcej szczegółów
No dobra nie nalegam, bo widzę, że czegoś się boisz, a to tylko zdjęcie, które i tak już jest udostępnione tutaj
Fakt, straszno się zrobiło przez chwilę
ps. i faktycznie zdjęcie jest udostępnione tutaj ;PP
pps. aby nicki na identyfikatorach było widać to zdjęcie musiałoby być robione dużym formatem, np Hasselblad albo Pentax 645 II ;PPP
To pokaż ocenimy
Zdjęcie bez januszka nie jest zdjęciem Ja czekam na całościowe
Wygląda jak to samo. Co udostępniłeś, aż tak nie ma różnicy?