A ja jeszcze kontynuuję tematy zlotowe i pojechałem za swoją wylosowaną nagrodą do Pragi. Więc w konkursie najdłużej wracających biorę udział. Może tym sposobem dostanę dostęp do tajnej grupy
Nie przypominam sobie =P
Na FB
Hej,
Wiosenka83 , WODZU - założymy własną grupę trzymającą w garści grupę trzymającą władzę.
Pozdrawiam,
Dimatheus
@ DjLeo albo nie wrzuciłeś fotek albo ktoś przypadkowo usunął/przeniósł sobie zawartość Twojego katalogu na dysk. Przynajmniej ja mam Twój folder na FTP pusty.
C.S.I. Las Vegas?
U mnie też ciemność widzę.
Właśnie wróciłem do domu. Muszę przefiltrować kartę i wrzucić to co się nadaje.
Hej,
Pewnie DjLeo jeszcze nic nie wrzucił. W każdym bądź razie w innych katalogach nie widać niczego od DjLeo - a jakby ktoś coś przez przypadek przeniósł, to raczej z katalogiem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Poczekajmy na oficjalne stanowisko rzecznika prasowego DjLeo w tej sprawie.
O której briefing?
Czy będą szczegóły afery skarpetkowej? :lol:
Nie no, w nocy wydawało mi się, że widziałem tam zdjęcia. No ale może mi się tylko wydawało.
A co do afery skarpetkowej to… biedny Over Dalibyście chłopu spokój już :pada:
Od wkręcania to jest tylko jedno HotZlotowe ciało. Nazywa się Loża Szyderców.
W lasach ciężko o internety 2GB już się skończyły teraz jadę na limitowanym ślimaczku
Za późno, już zaprosiłem ich kilka godzin temu, może jeszcze nie zauważyli
Ja mam kilka zdjęć które się skopiowały z katalogu Leo
Zawsze może powstać jakaś przeciw siła, np. Zorza Zwycięzców
Ja dopiero dziś dotarłem na forum 20 stron postów przeczytam jak już wstanę
Hej,
WODZU ͵ genialne! Nazwa po prostu w dechę.
Pozdrawiam,
Dimatheus
O rannych Zorzach słyszeliście?
Ja mam pytanie do Redakcji. Czy istnieje możliwość udostępnienia video z prezentacji FIBARO? Opowiadałem kilku znajomym o Fibaro, i są bardzo ciekawi dodatkowych informacji i chciałbym im pokazać to jak zostało to przedstawione na Zlocie.