HotZlot 2014 - wątek ogólny

A ja jeszcze kontynuuję tematy zlotowe i pojechałem za swoją wylosowaną nagrodą do Pragi. Więc w konkursie najdłużej wracających biorę udział. Może tym sposobem dostanę dostęp do tajnej grupy :wink:

Nie przypominam sobie =P

Na FB

Hej,

Wiosenka83 , WODZU - założymy własną grupę trzymającą w garści grupę trzymającą władzę. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Banan - miał być banan, tyle że obrany ze skórki :stuck_out_tongue:

@ DjLeo albo nie wrzuciłeś fotek albo ktoś przypadkowo usunął/przeniósł sobie zawartość Twojego katalogu na dysk. Przynajmniej ja mam Twój folder na FTP pusty.

C.S.I. Las Vegas? :wink:

U mnie też ciemność widzę.

Właśnie wróciłem do domu. Muszę przefiltrować kartę i wrzucić to co się nadaje.

Hej,

Pewnie DjLeo jeszcze nic nie wrzucił. :wink: W każdym bądź razie w innych katalogach nie widać niczego od DjLeo - a jakby ktoś coś przez przypadek przeniósł, to raczej z katalogiem. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Poczekajmy na oficjalne stanowisko rzecznika prasowego DjLeo w tej sprawie.

O której briefing?

Czy będą szczegóły afery skarpetkowej? :lol:

Nie no, w nocy wydawało mi się, że widziałem tam zdjęcia. No ale może mi się tylko wydawało.

A co do afery skarpetkowej to… biedny Over :frowning: Dalibyście chłopu spokój już :pada:

Od wkręcania to  jest   tylko   jedno  HotZlotowe  ciało. Nazywa się Loża Szyderców. :stuck_out_tongue:

W lasach ciężko  o  internety 2GB już się skończyły  teraz  jadę na  limitowanym ślimaczku   :wink:

Za późno, już zaprosiłem ich kilka godzin temu, może jeszcze nie zauważyli :stuck_out_tongue:

Ja mam kilka zdjęć które się skopiowały z katalogu Leo :slight_smile:

Zawsze może powstać jakaś przeciw siła, np. Zorza Zwycięzców :wink:

Ja dopiero dziś dotarłem na forum :smiley: 20 stron postów przeczytam jak już wstanę :wink:

Hej,

WODZU ͵ genialne! Nazwa po prostu w dechę.

Pozdrawiam,

Dimatheus

O rannych Zorzach słyszeliście? :wink:

Ja mam pytanie do Redakcji. Czy istnieje możliwość udostępnienia video z prezentacji FIBARO? Opowiadałem kilku znajomym o Fibaro, i są bardzo ciekawi dodatkowych informacji i chciałbym im pokazać to jak zostało to przedstawione na Zlocie.