HotZlot 2014 - wątek ogólny

https://m.youtube.com/watch?v=DHfSvreggB0&list=PLKcm-COjVk0aB30zzxyXawLXYlKmwcC1p

O, dziękówa!

Są zwycięstwa, są i rany :wink:

Tak w ogóle jak zdobyć linki do konkretnych wideo prezentacji danych przedstawicieli, bo widzę, że jest niepubliczne, a te publiczne wielogodzinne jest tylko w 420p.

Ten link, który wkleiłem, zdobyłem za pomocą wyszukiwarki :wink:

Moje fotki poleciały :smiley:

W przyszłym tygodniu oficjalnie udostępnimy zapis wszystkich sesji technicznych :wink:

Czy był ktoś na Zlocie z Katowic? kto?

Z samych Katowic czy okolic?

Z lasów już co prawda wróciłem, ale do domu jeszcze nie dotarłem. 

Mimo wszystko postarałem się o listę nicków uczestników tegorocznego eventu i uzupełniłem brakujące zaszczytne tytuły Uczestnik HotZlotu. Jeżeli kogoś pominąłem i  czuje  się niedoceniony :wink: , proszę niech napisze w tym wątku :slight_smile:

Hej,

Generalnie niedoprecyzowane pytanie. Ja jestem z Katowic, chociaż mieszkam w Piekarach. Łapie się do grupy?

PS. A co, wybierasz się na Śląsk?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie trzeba być z Katowic żeby zebrać całkiem spora grupkę na spotkanie w Katowicach :wink:

A z okolic to dokładniej skąd?

a z samych Katowic kto jest jeszcze?

tak

Hej,

No wiesz co, nie pamiętasz? Ja akurat z Piekar. Ale znajdą się osoby i z samych Katowic - Samurai i Songoku na przykład.

O, to się szykuje impreza! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Dimatheus Od razu myślisz że impreza? nie za dużo tych imprez? :wink: Niedawno wróciłeś z HotZlotu :slight_smile: Mało Ci jeszcze? :wink: Widze że szalałbyś bez przerwy… :slight_smile:

Tym razem chodzi o coś innego, to nie będzie impreza, raczej wyjątkowa sytuacja (ale kto wie…)

Pisać kto jeszcze jest z Katowic, no ewentualnie okolice

im więcej osób tym lepiej.

Do Katowic mam tylko 300 km, więc tak jakby jestem z okolic. :stuck_out_tongue:

@Jaro070 to ja też mam tyle do Katowic ,to już nie są okolice :slight_smile:

Ale widzę na mapie, że inne miasta w pobliżu Katowic ,nie są wcale tak daleko…

Hej,

A pewnie, szalałbym - i co z tego? :smiley: Ja tutaj proponuję śląską gościnność, a Ty nią gardzisz. Wiesz co… Zraniłaś mnie, zraniłaś - i to na wskroś. :stuck_out_tongue:

Trochę nas jest - Maniek_88, deepone, Over, Axles, Acorus, ola.couer, Samurai, Songoku. Na pewno jeszcze kogoś pominąłem. Ale śląska ekipa dość spora jest.

Pozdrawiam,

Dimatheus

M@stera pominąłeś jak mogłeś :stuck_out_tongue:

Docencie też podobno z Chorzowa pochodzisz, może chcesz dołączyć na pizzę w mniej więcej gronie wymienionym przez Dimatheusa?

Hej,

Faktycznie, zapomniałem o M@sterze. Kurcze, M@ster - wybacz. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus