https://m.youtube.com/watch?v=DHfSvreggB0&list=PLKcm-COjVk0aB30zzxyXawLXYlKmwcC1p
O, dziękówa!
Są zwycięstwa, są i rany
Tak w ogóle jak zdobyć linki do konkretnych wideo prezentacji danych przedstawicieli, bo widzę, że jest niepubliczne, a te publiczne wielogodzinne jest tylko w 420p.
Ten link, który wkleiłem, zdobyłem za pomocą wyszukiwarki
Moje fotki poleciały
W przyszłym tygodniu oficjalnie udostępnimy zapis wszystkich sesji technicznych
Czy był ktoś na Zlocie z Katowic? kto?
Z samych Katowic czy okolic?
Z lasów już co prawda wróciłem, ale do domu jeszcze nie dotarłem.
Mimo wszystko postarałem się o listę nicków uczestników tegorocznego eventu i uzupełniłem brakujące zaszczytne tytuły Uczestnik HotZlotu. Jeżeli kogoś pominąłem i czuje się niedoceniony , proszę niech napisze w tym wątku
Hej,
Generalnie niedoprecyzowane pytanie. Ja jestem z Katowic, chociaż mieszkam w Piekarach. Łapie się do grupy?
PS. A co, wybierasz się na Śląsk?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie trzeba być z Katowic żeby zebrać całkiem spora grupkę na spotkanie w Katowicach
A z okolic to dokładniej skąd?
a z samych Katowic kto jest jeszcze?
tak
Hej,
No wiesz co, nie pamiętasz? Ja akurat z Piekar. Ale znajdą się osoby i z samych Katowic - Samurai i Songoku na przykład.
O, to się szykuje impreza!
Pozdrawiam,
Dimatheus
@Dimatheus Od razu myślisz że impreza? nie za dużo tych imprez? Niedawno wróciłeś z HotZlotu
Mało Ci jeszcze?
Widze że szalałbyś bez przerwy…
Tym razem chodzi o coś innego, to nie będzie impreza, raczej wyjątkowa sytuacja (ale kto wie…)
Pisać kto jeszcze jest z Katowic, no ewentualnie okolice
im więcej osób tym lepiej.
Do Katowic mam tylko 300 km, więc tak jakby jestem z okolic.
@Jaro070 to ja też mam tyle do Katowic ,to już nie są okolice
Ale widzę na mapie, że inne miasta w pobliżu Katowic ,nie są wcale tak daleko…
Hej,
A pewnie, szalałbym - i co z tego? Ja tutaj proponuję śląską gościnność, a Ty nią gardzisz. Wiesz co… Zraniłaś mnie, zraniłaś - i to na wskroś.
Trochę nas jest - Maniek_88, deepone, Over, Axles, Acorus, ola.couer, Samurai, Songoku. Na pewno jeszcze kogoś pominąłem. Ale śląska ekipa dość spora jest.
Pozdrawiam,
Dimatheus
M@stera pominąłeś jak mogłeś
Docencie też podobno z Chorzowa pochodzisz, może chcesz dołączyć na pizzę w mniej więcej gronie wymienionym przez Dimatheusa?
Hej,
Faktycznie, zapomniałem o M@sterze. Kurcze, M@ster - wybacz.
Pozdrawiam,
Dimatheus