HotZlot 2014 - wątek ogólny

Areh - chodzi Ci o gazetę czy skrót myślowy? :wink:

Nie czepiaj się. Dobrze wiesz o co mi chodzi.

Hej,

Nie należy wierzyć we wszystko, co można znaleźć w tych internetach. :wink:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Tak jak może być wiele “prawd”, tak samo może być wiele “faktów” podawanych do wiadomości publicznej, które nie zawsze są prawdziwe, szczególnie w dziennikarstwie i polityce :slight_smile: Pamiętasz jak niedawno “miłościwie nam panujący” Komorowski podawał “fakt” że 89% Polaków popiera Unię Europejską? To był jego “fakt” (a właściwie tych, którzy kazali mu tak mówić), z tym że ten zawarty w badaniach unijnych jest zupełnie inny :slight_smile:

Wiem o kim piszesz, ale za każdym razem oni mówili “to tylko próbne!” czy coś w ten deseń. 

Bo miały być próbne, ale robiąc sprint na schodach, który z pewnością jest wyczerpujący przypuszczam, że któreś z tych “próbnych” będzie tym właściwym.

Jakby było niżej to można było by skoczyć przez okno :wink: Było by o wiele szybciej:) 

Niestety nie było odważnego, który chciałby ich łapać :wink:

Jak by była taka mata do łapania samobójców to by nie było problemu :slight_smile:

Hej,

Tak i może jeszcze frytki do tego? :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Mogłeś zastosować matę do tańczenia. :wink:

Sądzę, że wtedy o skaczących mogłoby być trudno ;) 

Na głównej - podsumowanie HZ 2014 :slight_smile:

http://youtu.be/dBm9aZF140E?t=3m12s

Wiosenka83, Leyda, Dimatheus razem, w tle Małaczarna - zdjęcie bezcenne :smiley:

Super! :slight_smile:

Za mała amortyzacja…

Tutaj się wciąż kręci rozmowa, nieźle :slight_smile:

Spojrzałam w szklaną kulę … i widzę… widzę…  powoli gasnący wątek HZ :wink:

PS. Oglądnęłam filmiki z siostrą… jej komentarz: Jak któraś żona obejrzy te filmiki to pomyśli, że HZ to głównie hostessy w strojach kąpielowych :stuck_out_tongue: Więcej męża nie puści :stuck_out_tongue:

A jak myślisz, dlaczego żonie tych zdjęć i filmików nie pokazuję ??

Wiosenka83… jak myślisz, czemu nie mam żony? :smiley: