Hej,
Całkowicie i zupełnie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Całkowicie i zupełnie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No i znalazłeś pierwszą atrakcję na minizlot w centrum Polski
Tiaa a spania na ziemi to nie pamiętał i jeszcze innej rzeczy, ale to już nie wypada pisać
Hej,
Chyba mnie z kimś pomyliłeś - może z Overem? Ją tam generalnie do świtu siedziałem i bawiłem się w doborowym towarzystwie. No - i jeszcze relację prowadziłem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dimatheus - ale nuta niepewności pojawiła się?
Hej,
WODZU , nic podobnego!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Idzie w zaparte ;p
Chyba czas ujawnić “taśmy”
Hej,
No właśnie na to czekam.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Kurczę, nie przypuszczałem, że media dotrą do tego wcześniej: http://areszto.wany.pl/i/1123012/Piekary%20%C5%9Bl%C4%85skie/Damian-Dimatheus.html
No ładnie…
No, no, no strach pomyśleć, ale… jest nas we wspomnianej grupie trochę, więc razem stawimy czoła nowym wyzwaniom :).
Dziękuję za tekst o moim domniemanym ojcostwie :D. Po przeczytaniu go szeroki :):):):):):) mnie nie opuszcza. Poprawiłeś mi humor na całe popołudnie!
Czytam sobie co piszecie i muszę przyznać że macie naprawdę bujną wyobraźnię ,zwłaszcza Ty Maniek_88 :yes:
Jakby to powiedział pewien zlotowicz… nie można życia brać zbyt dosłownie, trzeba mieć dystans do życia
Hej,
No kurcze, pomylili się w moim wieku…
PS. A ja już wieeem, o co chodzi.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A ja mam pytanie z innej beczki, do redakcji, a mianowicie - kiedy będzie ostateczne zdjęcie grupowe?
A ktoś go zrobił?
Było takich dwóch, co po ustawieniu wszystkiego robili wyścigi na schodach, żeby się załapać do zdjęcia
No popatrz, nie dość że niski poziom dziennikarstwa, to jeszcze fałszywe fakty podają
Jak fakt może być fałszywy?