HotZlot 2014 - wątek ogólny

Hej,

Całkowicie i zupełnie. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No i znalazłeś pierwszą atrakcję na minizlot w centrum Polski :slight_smile:

Tiaa a spania na ziemi to nie pamiętał :stuck_out_tongue: i jeszcze innej rzeczy, ale to już nie wypada pisać :slight_smile:

Hej,

Chyba mnie z kimś pomyliłeś - może z Overem? Ją tam generalnie do świtu siedziałem i bawiłem się w doborowym towarzystwie. No - i jeszcze relację prowadziłem.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dimatheus - ale nuta niepewności pojawiła się? :wink:

Hej,

WODZU , nic podobnego!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Idzie w zaparte ;p

Chyba czas ujawnić “taśmy” :stuck_out_tongue:

Hej,

No właśnie na to czekam. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Kurczę, nie przypuszczałem, że media dotrą do tego wcześniej: http://areszto.wany.pl/i/1123012/Piekary%20%C5%9Bl%C4%85skie/Damian-Dimatheus.html

No ładnie… :stuck_out_tongue:

No, no, no strach pomyśleć, ale… jest nas we wspomnianej grupie trochę, więc razem stawimy czoła nowym wyzwaniom :).

@Maniek_88

Dziękuję za tekst o moim domniemanym ojcostwie :D. Po przeczytaniu go szeroki :):):):):):):slight_smile: mnie nie opuszcza. Poprawiłeś mi humor na całe popołudnie!

Czytam sobie co piszecie i muszę przyznać że macie naprawdę bujną wyobraźnię ,zwłaszcza Ty Maniek_88 :yes:

Jakby to powiedział pewien zlotowicz… nie można życia brać zbyt dosłownie, trzeba mieć dystans do życia :smiley:

Hej,

No kurcze, pomylili się w moim wieku… :stuck_out_tongue:

PS. A ja już wieeem, o co chodzi. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

A ja mam pytanie z innej beczki, do redakcji, a mianowicie - kiedy będzie ostateczne zdjęcie grupowe? :slight_smile:

A ktoś go zrobił?

Było takich dwóch, co po ustawieniu wszystkiego robili wyścigi na schodach, żeby się załapać do zdjęcia :slight_smile:

No popatrz, nie dość że niski poziom dziennikarstwa, to jeszcze fałszywe fakty podają :wink:

Jak fakt może być fałszywy?