Nie wiem jak tam Dimatheus u Ciebie, ale w kujawsko pomorskim nawet nocami grzeje jak głupie…
Hej,
W sumie Wiosenka coś o tym pisała. Ale jest sposób - balkon wieczorową pora, złociste i komórka z WiFi. I w mig będzie 3 000 postów.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jak przychodzi wieczór to trzeba w końcu się za pracę wziąć Zresztą jak wyjść na balkon jak na pomorzu masz burze po nocach?
Hej,
Po prostu siedzisz na balkonie między kolejnymi burzami.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Czytam, czytam i już uzupełniłem zaległości
Ja niestety nie będę mógł w wyznaczonym terminie stawić się w Katowicach, ale wszystkim uczestnikom życzę udanego spotaknia, choć to raczej oczywista oczywistość
Upał masakra… balkon wieczorową porą - zgadzam się… ale żadnej komóry… ja tam wolę w gwiazdy się pogapić Pojawiają się już Perseidy! ( wiem, nie każdy ma taką możliwość;)
Prawda odnośnie tych perseidów… wczoraj nie mogłem zasnąć (czyt. co chwile ktoś coś chciał i do mnie dzwonił…) a mając otwarte okno w pokoju widziałem jak raz na jakiś czas wypalały się w atmosferze
jakby jeszcze Tobie te burze przeszkadzały, to mógłbyś się ewentualnie na ten temat wypowiadać…
a jak ktoś śpi, jak zabity…jak Ty…
Widać Ktoś go wykończył ze tak śpi ;p
Wie ktos czy odbędzie się jakis zlot w najbilższym czasie na Śląsku
pewnie za dużo programował w .necie
A ja myślałem że to burza
A tak na serio - cieszcie się, że macie dookoła na tyle ciemno, że coś na niebie widzicie…
Zlot pewnie odbędzie się za rok (no jest jeszcze ColdZlot). Ale błagam - może chociaż raz trochę “wyżej”
Co się tu o mnie rozmawia? :nonono:
A w Bieszczadach zimno… brrr…
Im wyżej tym zimniej
Hej,
I takim sposobem może się Dimatheus na GG dobijać…
No właśnie…
Nie ma to jak kontaktować się z żoną via forum. Też może tak zacznę. Matagu - jesteś gdzieś tutaj?
Może After Hot Zlot. Jeśli tak, zobacz kilka stron wcześniej - http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2014-wątek-ogólny-t470322/page-190?p=3066939#entry3066939
Pozdrawiam,
Dimatheus
Skąd ja wiedziałem, że wysuniesz propozycje Rynu…
Ja jestem chętny na spotkanie w Poznaniu, Bydgoszczy albo okolicach
Nie wiem kto tak wysoko by nam tyle piwa dostarczył.