HotZlot 2014 - wątek ogólny

O mnie również zapomnieliście, niestety jestem trochę w tyle z wątkiem, ale ja jestem z Olsztyna koło Częstochowy więc do Katowic też nie mam daleko. :wink:

P.s

Również potwierdzam i zgadzam się w 100%. :slight_smile:

czasem lubimy kontaktować się ze sobą wirtualnie. :stuck_out_tongue:

Hej,

W sumie pomysł dobry - zawsze wirtualnie można włączyć mute, czego nie da się za bardzo zrobić w realu. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Wytłumacz mi jak włączyć mute na forum? :slight_smile:

A może jakieś spotkanie… bardziej w centrum :stuck_out_tongue: ?

Hej,

No dobrze, mute może nie działa, ale zawsze posty można zignorować, zgłosić do moderacji jako spam i takie tam. A w poprzedniej wersji forum, można było dodać użytkownika do wrogów i wtedy nie widziało się jego postów. Oczywiście do wrogów nie można było dodać moderatorów czy adminów.

Napiszę tak, to nie byłoby głupie. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

przecież jest taka opcja, ignoruj użytkowników i działa zarówno na SB jak i na forum :slight_smile:

Hej,

A no faktycznie. Chociaż wydaje mi się, że na początku, czyli po migracji forum na IPB, opcji tej nie było. Czyli generalnie mute jest. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No i “od jutra” gotuje sobie sam… 

Hej,

Zatem nowego znaczenia nabiera spotkanie przy pizzy i złocistym w Katowicach 8 sierpnia. :smiley: A możesz do tego czasu być mega głodny! :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dodaj żonę do “wrogów”, to będziesz spał na wycieraczce przed drzwiami :wink:

Hej,

Raz - żona rzadko na DP wchodzi, a co dopiero na forum,

Dwa - mam klucze, zawsze noszę ze sobą,

Trzy - Axles i M@ster mieszkają w Piekarach - na pewno mnie przenocują. A jak nie, to zostaje działka. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Dimatheus

Trzy - o ile Oni również nie dodali swoich żon do “wrogów” :wink:

Hej,

Co do jednego jestem pewien - M@ster nie ma żony. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Dimatheus

W nim nadzieja dla skazanych na banicję :wink:

Hej,

Trzeba tylko pamiętać o jednym: nic nie trwa wiecznie. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus.

zawsze można wymienić zamki. :stuck_out_tongue:

Uwaga wymieniam dwa pierwsze zamki - Zamki na piasku ( Lady Pank), Zamek w Malborku … kto wymieni następne ? :hmmm: 

Zamek na Skale ;D

Hej,

Zamek Kliczków :wink:

A co do wymiany zamków w drzwiach, to jest to jakiś pomysł. Ale żona najpierw musiałaby imbusy znaleźć. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus