O mnie również zapomnieliście, niestety jestem trochę w tyle z wątkiem, ale ja jestem z Olsztyna koło Częstochowy więc do Katowic też nie mam daleko.
P.s
Również potwierdzam i zgadzam się w 100%.
O mnie również zapomnieliście, niestety jestem trochę w tyle z wątkiem, ale ja jestem z Olsztyna koło Częstochowy więc do Katowic też nie mam daleko.
P.s
Również potwierdzam i zgadzam się w 100%.
czasem lubimy kontaktować się ze sobą wirtualnie.
Hej,
W sumie pomysł dobry - zawsze wirtualnie można włączyć mute, czego nie da się za bardzo zrobić w realu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wytłumacz mi jak włączyć mute na forum?
A może jakieś spotkanie… bardziej w centrum ?
Hej,
No dobrze, mute może nie działa, ale zawsze posty można zignorować, zgłosić do moderacji jako spam i takie tam. A w poprzedniej wersji forum, można było dodać użytkownika do wrogów i wtedy nie widziało się jego postów. Oczywiście do wrogów nie można było dodać moderatorów czy adminów.
Napiszę tak, to nie byłoby głupie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
przecież jest taka opcja, ignoruj użytkowników i działa zarówno na SB jak i na forum
Hej,
A no faktycznie. Chociaż wydaje mi się, że na początku, czyli po migracji forum na IPB, opcji tej nie było. Czyli generalnie mute jest.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No i “od jutra” gotuje sobie sam…
Hej,
Zatem nowego znaczenia nabiera spotkanie przy pizzy i złocistym w Katowicach 8 sierpnia. A możesz do tego czasu być mega głodny!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dodaj żonę do “wrogów”, to będziesz spał na wycieraczce przed drzwiami
Hej,
Raz - żona rzadko na DP wchodzi, a co dopiero na forum,
Dwa - mam klucze, zawsze noszę ze sobą,
Trzy - Axles i M@ster mieszkają w Piekarach - na pewno mnie przenocują. A jak nie, to zostaje działka.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Co do jednego jestem pewien - M@ster nie ma żony.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Trzeba tylko pamiętać o jednym: nic nie trwa wiecznie.
Pozdrawiam,
Dimatheus.
zawsze można wymienić zamki.
Uwaga wymieniam dwa pierwsze zamki - Zamki na piasku ( Lady Pank), Zamek w Malborku … kto wymieni następne ? :hmmm:
Zamek na Skale ;D
Hej,
Zamek Kliczków
A co do wymiany zamków w drzwiach, to jest to jakiś pomysł. Ale żona najpierw musiałaby imbusy znaleźć.
Pozdrawiam,
Dimatheus