HotZlot 2014 - wątek ogólny

o Panie podobno mam być? masz jakieś przecieki odnośnie kolejnych zaproszeń? :wink:

A serio to chciałbym być, a czy Redakcja doceni moje “spamowanie” komentarzami i mnie zaprosi to sie okaże :slight_smile:

Jak nie to pozostaje mi losowanie.

@januszek:

Przez moment chciałem - ale myślę sobie: młodzież to czyta, nie wypada jej deprawować.

Bardzo dziękuję Redakcji za zaproszenie na tegoroczny HotZlot 2014. Do zobaczenia 4 lipca, Panie i Panowie :slight_smile:

Zgadzam się w zupełności :) 

Nie mogę się już doczekać rozgrywek w siatkę :wink:

Gratki, a nie mówiłem, że dostaniesz zaproszenie :wink:

Oj widzę, że już niektórzy się cieszą z zaproszeń. A ja sobie spokojnie czekam z niecierpliwością. Już nawet włosy mi wypadają z tej niecierpliwości. Jak się nie uda to może uda się, chociażby w Losowaniu się załapać. Zeszłoroczny zlot był fantastyczny, aż się nie chciało opuszczać tak wspaniałej imprezy. Wspaniali ludzie, doborowe towarzystwo, fantastyczne prezentacji. I niezapomniana sobotnia impreza gdzie dopiero człowiek z Pianiem koguta szedł spać i jeszcze niezapomniane nocne Karaoke. To było coś niezapomniane chwile, które utkwią mi w głowie na długo.

Pozdrawiam Serdecznie Jarek. :slight_smile:

Trzeba mieć nadzieję. Choć podobno nadzieja jest matką głupich. Ale ja mam na to gotową odpowiedź.  - matka zawsze kocha swoje dzieci :slight_smile:

Dzięki, też wierzyłem, że zaproszenie w końcu przyjdzie choć nie spodziewałem się, że tak szybko  :wink:

Zgadza się @DjLeo ale zawsze trzeba mieć chociaż malutką iskierkę nadziei, ponieważ bez nadziei życie nie miało by sensu. :) 

Gratulacje @przemor25. :) 

@przemor25 no widzisz, udało się, super :slight_smile:

Po mojemu jest minimalnie inaczej,

Zdrada jest wtedy kiedy ty uznasz ze kogoś zdradziłeś nie inaczej.

(Dla jednostki zdrada może być tak naprawdę czymkolwiek więc nie jest jasno określone czym jest zdrada a czym nie to tylko kwestia podejścia do życia)

Tak w ogóle to gratki z Zapki :slight_smile:

:kreci: Ty jak coś Over powiesz… :stuck_out_tongue:

Odłóżmy może na bok może wątki małżeńskie bo mam ważny komunikat :wink:

W tym roku szybciej niż zwykle będziemy przygotowywać identyfikatory aby uniknąć niespodzianek w postaci jednostronnych nadruków lub jakiś innych baboli. Jeżeli nie macie więc w swoim profilu avatara albo planujecie go zmienić, prośba aby zrobić to przed rejestracją na HotZlot (osoby, które już się zarejestrowały niech zrobią to do jutra rana) gdyż od jutra startujemy z przygotowywaniem identyfikatorów. Musimy mieć na to więcej czasu bo wydruk nowych identyfikatorów (plastikowych) zlecamy zewnętrznej firmie, a nie robimy ich tak jak wcześniej sami.

Qurde   :roll: a ja czekam na dworze przed skrzynką pocztową  od 21.V  miały już byś rozsyłane   :hmmm:

@Banan - to za ile lat dołączysz ?

Przypuszczam, że szybciej niż się spodziewasz :slight_smile:

Człowieku goniący królicza, ty w tym roku lepiej zabierz ze sobą portfel bez dziur :stuck_out_tongue:

pozdrawiam i gratulacje

Pamiętam, pamiętam o Twoich zasługach zacny człowieku i zgodnie z obietnicą odwdzięczę się nektarem chmielowym :slight_smile: Swoją drogą gdybym miał portfel, to pewnie zgubiłbym i dokumenty. Na szczęście nie używam tego wynalazku :slight_smile:

Powodzenia w czekaniu przed skrzynką pocztową ale myślę że listonosz już ma te zaproszenie więc pewnie niebawem ci go dostarczy i będziesz mógł z tym zaproszeniem przyjechać na zlot :slight_smile:

Poczta polska czasami sie spóźnia ale dostarczają na czas:)

I zapewne gdybyś zgubił portfel razem z dokumentami łatwiej by Cię było znaleźć niż wydzierać się w środku nocy przy gromadzie chłopa i szukać “poszkodowanego” :stuck_out_tongue: Co do chmielowego nektaru na pewno nie odmówię :stuck_out_tongue: