HotZlot 2014 - wątek ogólny

Gdyby impreza była nudna i słaba, to pewnie nie zgubiłbym. Na szczęście trafiłem na uczciwego. Nektar masz jak w banku, byle tylko spotkać się w tej gromadzie :slight_smile:

A @Shaki81 jedzie czy nie?

I tu masz rację gdyby HZ było nudną imprezą to pewnie by tak było. Na nasze szczęście to impreza pierwsza klasa, bo różnorodność osób jaka się tam pojawia i to co redakcja nam przygotowuje co roku to brak słów :slight_smile:

PS. @Jaro070 fajnie, że dostałeś zaproszenie :slight_smile: Stawiam Ci piwo za IEM z racji tego, że chciało Ci się pokonać taki kawał drogi do Katowic na te parę godzin.

Dzięki za zaproszenie. :slight_smile: Teraz zostało obgarnąć wolne, dojazd i pozamykać parę spraw :stuck_out_tongue:

Czyżby w tegorocznym HotZlocie wszyscy uczestnicy otrzymali identyfikatory świecące w ciemnościach? :smiley:

Z wtopionym czipem lokalizującym :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ufffff, bo w pierwszej wersji przeczytałem bez tej literki “z”  ;p 

Ba nawet lepiej, sądzę że jak się przybliży 2 ID osób o przeciwnych płciach to zaczną wydzielać się feromony które dzięki swojemu bezwonnemu zapachowi skłonią w osoby aby sie w sobie na wzajem zauroczyły :wink:

Hehe nie ma to jak trochę sobie powymyślać niestworzonych rzeczy :slight_smile:

Ciekawe czy Olmeca będzie tą ową “firmą podwykonawczą” bo coś tam rok temu przebąkiwał że ID by zrobił lepiej :slight_smile:

Nie bedę, Over nie masz sie co martwić i raczej czeka mnie przyjemność nie spędzania czasu w Twoim towarzystwie

Ha nie ma to jak Foch  :x

Oj tam na żartach sie nie znasz??

Za bardzo wszystko do siebie bierzesz, a i tak pewnie jesteś pod wpływem Pangrysa (w końcu loża to loża, jak myśli jeden tak myślą wszyscy)  [-X

Nie, nie inaczej - kiedy jakaś kobieta znajdzie się w Twoim otoczeniu to kopnie ją solidne kilkanaście volt aby wiedziała żeby trzymać się z daleka :stuck_out_tongue:

Over, daj sobie na wstrzymanie. Czasami lepiej się nie odzywać niż pitolić bez sensu i denerwować innych ;]

Jeszcze okaże się, że faktycznie z Fiestą Cie na te dyble usidlimy, jak rok temu zapowiadaliśmy :wink:

Uważaj FaUst, takie wypowiedzi sugerują, że jesteś pod moim wpływem :smiley: Podejrzewam, że jak większość osób, które mogły poznać “złotoustego” Overa. ROTFL

Hehehe, widzę zlotowej tradycji stało się zadość :lol: Jak widać wszyscy w kondycji  :stuck_out_tongue:

Oj tam oj tam nie ma źle trzeba myśleć pozytywnie :wink:

Niema tego złego co by na dobre nie wyszło, ten kto mnie zna wie że niektóre z moich wypowiedzi trzeba traktować z duuużym dystansem a nie brać do siebie :wink:

Taki mam skomplikowany lekko charakter i tyle hehe ;) 

Trzeba czasami pożartować/ popisać bzdury bo życie staje sie ciekawsze (nie w każdym wypadku)

Ale dawka dystansu jest preferowana :wink:

No to niezły szok, pierwszy rano jak odczytałem maila z zaproszeniem na HZ, za co bardzo dziękuję.

Teraz kolejny gdy szukam tego corocznego wątku o HZ, patrzę 3 strony i myślę, że spoko niewiele do nadrobienia, później się spostrzegłem, że stron jest naście … w końcu przeleciałem całość, teraz będzie z górki na bieżąco :slight_smile: A co do śląska, proszę nie wyrabiajcie sobie zdania o nim na podstawie tekstów Overa, my do tego pana się nie przyznajemy, jedynie podrzucimy go na HZ w bagażniku :slight_smile:

Czuje się urażony, przeproś mnie :wink:

Inaczej wytoczę ci proces o zniesławienie :slight_smile:

A leminiskata pomoże mi przy drobnych formalnościach :slight_smile:

heh dobrze jest :wink:

A właśnie Leminiskata został zaproszony?

Od razu że pod wpływem :wink: (Twoim)

A czego się spodziewasz jak pacjent sam się pod nóż podkłada :smiley:

Niestety dla Ciebie, nie pomoże  :) Jest pod moim wpływem.

I  świetnie, chłopaki  i  dziewczyna  nieźle szyją.

Mam nadzieję  że Marchewkowego pola  nie skreślili z repertuaru  ;)

A  co  to  za pytanie ? Na kim  redakcja będzie testować  wytrzymałość kurtek?

;)

w  tym  roku  odpuszczę chłopakowi :stuck_out_tongue: :wink:

Czyżby  Loża Szyderców znalazła nowy obiekt zainteresowań, lepszy  od  skóry na  walizki  hihihihi :wink: