Gdyby impreza była nudna i słaba, to pewnie nie zgubiłbym. Na szczęście trafiłem na uczciwego. Nektar masz jak w banku, byle tylko spotkać się w tej gromadzie
I tu masz rację gdyby HZ było nudną imprezą to pewnie by tak było. Na nasze szczęście to impreza pierwsza klasa, bo różnorodność osób jaka się tam pojawia i to co redakcja nam przygotowuje co roku to brak słów
PS. @Jaro070 fajnie, że dostałeś zaproszenie Stawiam Ci piwo za IEM z racji tego, że chciało Ci się pokonać taki kawał drogi do Katowic na te parę godzin.
Dzięki za zaproszenie. Teraz zostało obgarnąć wolne, dojazd i pozamykać parę spraw
Czyżby w tegorocznym HotZlocie wszyscy uczestnicy otrzymali identyfikatory świecące w ciemnościach?
Z wtopionym czipem lokalizującym
Ufffff, bo w pierwszej wersji przeczytałem bez tej literki “z” ;p
Ba nawet lepiej, sądzę że jak się przybliży 2 ID osób o przeciwnych płciach to zaczną wydzielać się feromony które dzięki swojemu bezwonnemu zapachowi skłonią w osoby aby sie w sobie na wzajem zauroczyły
Hehe nie ma to jak trochę sobie powymyślać niestworzonych rzeczy
Ciekawe czy Olmeca będzie tą ową “firmą podwykonawczą” bo coś tam rok temu przebąkiwał że ID by zrobił lepiej
Nie bedę, Over nie masz sie co martwić i raczej czeka mnie przyjemność nie spędzania czasu w Twoim towarzystwie
Ha nie ma to jak Foch :x
Oj tam na żartach sie nie znasz??
Za bardzo wszystko do siebie bierzesz, a i tak pewnie jesteś pod wpływem Pangrysa (w końcu loża to loża, jak myśli jeden tak myślą wszyscy) [-X
Nie, nie inaczej - kiedy jakaś kobieta znajdzie się w Twoim otoczeniu to kopnie ją solidne kilkanaście volt aby wiedziała żeby trzymać się z daleka
Over, daj sobie na wstrzymanie. Czasami lepiej się nie odzywać niż pitolić bez sensu i denerwować innych ;]
Jeszcze okaże się, że faktycznie z Fiestą Cie na te dyble usidlimy, jak rok temu zapowiadaliśmy
Uważaj FaUst, takie wypowiedzi sugerują, że jesteś pod moim wpływem Podejrzewam, że jak większość osób, które mogły poznać “złotoustego” Overa. ROTFL
Hehehe, widzę zlotowej tradycji stało się zadość :lol: Jak widać wszyscy w kondycji
Oj tam oj tam nie ma źle trzeba myśleć pozytywnie
Niema tego złego co by na dobre nie wyszło, ten kto mnie zna wie że niektóre z moich wypowiedzi trzeba traktować z duuużym dystansem a nie brać do siebie
Taki mam skomplikowany lekko charakter i tyle hehe ;)
Trzeba czasami pożartować/ popisać bzdury bo życie staje sie ciekawsze (nie w każdym wypadku)
Ale dawka dystansu jest preferowana
No to niezły szok, pierwszy rano jak odczytałem maila z zaproszeniem na HZ, za co bardzo dziękuję.
Teraz kolejny gdy szukam tego corocznego wątku o HZ, patrzę 3 strony i myślę, że spoko niewiele do nadrobienia, później się spostrzegłem, że stron jest naście … w końcu przeleciałem całość, teraz będzie z górki na bieżąco A co do śląska, proszę nie wyrabiajcie sobie zdania o nim na podstawie tekstów Overa, my do tego pana się nie przyznajemy, jedynie podrzucimy go na HZ w bagażniku
Czuje się urażony, przeproś mnie
Inaczej wytoczę ci proces o zniesławienie
A leminiskata pomoże mi przy drobnych formalnościach
heh dobrze jest
A właśnie Leminiskata został zaproszony?
Od razu że pod wpływem (Twoim)
A czego się spodziewasz jak pacjent sam się pod nóż podkłada
Niestety dla Ciebie, nie pomoże :) Jest pod moim wpływem.
I świetnie, chłopaki i dziewczyna nieźle szyją.
Mam nadzieję że Marchewkowego pola nie skreślili z repertuaru ;)
A co to za pytanie ? Na kim redakcja będzie testować wytrzymałość kurtek?
;)
w tym roku odpuszczę chłopakowi
Czyżby Loża Szyderców znalazła nowy obiekt zainteresowań, lepszy od skóry na walizki hihihihi