HotZlot 2014 - wątek ogólny

Chodzi o delikatne tło tworzone przez kwartet. Fortepian na pierwszym planie :slight_smile:

Hej,

Chyba będę musiał w domu pokombinować z sekcją skrzypiec. Może nawet uda sie przed weekendem. No bo skrzypaczki ciężko będzie dorwać.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dobrze mój drogi, już to robię. :) 

Jak już dorwiesz te skrzypce, to uważaj, bo jak zagrasz przy swojej kobiecie, to może być jak w tekście jednej piosenki Leonarda Cohena - , … w tańcz mnie w swoje piękno i niech w ogniu skrzypce drżą … " a od takiego ognia to nawet łoże małżeńskie może stanąć w płomieniach i znowu premier rządu ogłosi wzrost narodzin nowych obywateli naszego kraju :slight_smile: Tym czasem w tym koncercie życzeń zapodam to na jesienne wieczory - https://www.youtube.com/watch?v=warxc_IMEQc

Hej,

Nie, nie - ja to się na granie na skrzypcach nie piszę. Sobie zostawiam klawisze i instrumenty perkusyjne; no i może jeszcze gitarę. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

ehhh… Dimatheus! ale Ty wydziwiasz! :buja:

Hmm zależy o czym teraz myślisz. :slight_smile:

hehehehe… :slight_smile: a jednak :slight_smile:

No to pięknie… :wink:

Hej,

Że co, że ja coś wydziwiam? A niby co takiego?

Nie, nie - Żwirek nie kręci z Muchomorkiem. :stuck_out_tongue:

PS. Mówiłem, że wątek szybko nie umrze.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dimatheus , Nic takiego nie robisz, Ty jak zwykle jesteś “czysty” :wink:

ale tekst Neo do Ciebie mnie rozbawił hehe…

Hej,

Wszystko zależy od tego, kto i o czym myśli. My się z Neo lubimy - tyle. :slight_smile: A Ty już snujesz jakieś teorie spiskowe.

BTW, ponoć miałaś się do mnie odezwać. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

ahaaaaaa… a już myślałam że teletubisie na horyzoncie :wub:

A no właśnie leyda my nic nie insynuujemy, my po prostu z Dimatheusem się lubimy. Moja droga leydo. :slight_smile:

A poza tym jest to również szacunek do drugiego człowieka, bynajmniej jest to w moim przekonaniu. :slight_smile: A jeśli ktoś twierdzi inaczej, no to cóż, nic nie poradzi się na to. Często mi się zdarza że tak się wysławiam do ludzi. :slight_smile: Taka już natura moja. :slight_smile:  

uf! to dobrze! kamień spadł mi z serca :slight_smile:

Hej,

No właśnie słyszałem jakieś takie łup dochodzące z okolic Poznania. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

O kurcze! skąd wiesz że akurat jestem w Poznaniu. Zgadłeś? czy Wiosenka mówiła?

Hej,

Nie, nic z tych rzeczy. Ja po prostu mam bardzo dobry słuch i słyszałem, gdzie ten kamień spada. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Wyobraź sobie, że Damian nie tylko wie co robisz, ale i co myślisz :stuck_out_tongue:

Kituś, bajduś …

Te  nadprzyrodzone zdolności Mateusza nazywają  się  geolokalizacja po  adresie IP …

Mateusz nadużywasz swoich uprawnień do  celów  prywatnych   :P  :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:   :wink:

Fiesta… miało się nie wydać, że Dimatheus śledzi użytkowników, bo lubi wszystko wiedzieć :stuck_out_tongue_winking_eye: