a świstak siedzi za to że zawijał
No a jak Pewnie znalazłoby się parę fotek rozwodowych Tak poza tym, to grzecznie graliśmy w bilarda i kręgle
Hej,
A to zupełnie normalne; na każdym zlocie takowe są. Jedyny sposób, by ich uniknąć, to być stanu wolnego.
Pozdrawiam,
Dimatheus
na zlocie jesteś stanu wolnego
Hej,
No nie do końca. GPS na palcu zostaje. Wpisy w Urzędzie Stanu Cywilnego też.
Pozdrawiam,
Dimatheus
nie ma zasięgu więc luzik
Kto jak kto, ale Gutek w tej kwestii chyba wie co mówi
Zaufaj mu…
uf, uf
House Gestapo na monitoringu wciąż siedzi i pilnuje by mężuś skoku w bok nie zrobił, co ?
Hej chłopaki i dziewczyny Widzę, że wspominacie sobie CZ … a miejscówka na HZ wciaż owiana tajemnicą? ;)?
Wiosenne pozdrowienia
Hej,
Nie, po latach to po prostu kwestia zaufania; zarówno małżonka, jak i przyjaciół z rodziny dobrych programów.
Cisza przed burzą, albo informacją, że w tym roku zlot się nie odbędzie - w lipcu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
po co wiedzieć, lepiej nie wiedzieć
Rety… dopiero zatrybiłam o czym pisaliście jeśli chodzi o CZ i drogie drinki
Pozdrowienia dla ekipy z mroźnej, bilardowej komnaty
Hej,
Ale fajne się tam grało. Aż tęskno do takiego wyborowego towarzystwa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Niedługo znów zagrają
Dopiero teraz wpadłem na to, że czerwona głowa z kingstone z poprzedniego zlotu jest stojakiem na patyczki zapachowe - te takie co dymią
Ja pozbyłem się czerwonej głowy na aukcji WOŚP. Niestety przez czas, który spędziła ze mną nie dowiedziałem się, jaką funkcję najlepiej by spełniała
Mi się osobiście CZ podobał bardziej, niż HZ - kameralnie i ze względu na brak sesji mieliśmy czas na pełną integrację
Hej,
Zgadzam się w 100% - integracja pełna parą. Tylko ta temperatura jacuzzi, której nie dało się wyregulować…
A głowa z Kingstone’a to po prostu doskonały gnioitek i odstresowywacz - rzucasz nim w ścianę, jak ktoś lub coś mocno Cię zdenerwuje. Zdenerwowanie mija, a głowa i ściana cała. Stres odreagowany bez skutków ubocznych.
Pozdrawiam,
Dimatheus
HZ się odbędzie ale pewnie występują problemy z pozyskaniem wsparcia od Partnerów. Co roku jest z tym problem ale ponoć w tym roku jest szczególnie ciężko. Redakcja, podobnie jak w ubiegłym roku czeka niemal do ostatniej chwili z publikacją pełnego info bo pewnie wciąż walczy o nowych partnerów.
Niemniej HZ wystartuje w podanym wcześniej terminie
Przynajmniej mam taką nadzieję …