HotZlot 2014 - wątek ogólny

a świstak siedzi za to że zawijał :slight_smile:

No a jak :smiley: Pewnie znalazłoby się parę fotek rozwodowych :stuck_out_tongue: Tak poza tym, to grzecznie graliśmy w bilarda i kręgle :wink:

Hej,

A to zupełnie normalne; na każdym zlocie takowe są. :stuck_out_tongue: Jedyny sposób, by ich uniknąć, to być stanu wolnego. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

na zlocie jesteś stanu wolnego :wink:

Hej,

No nie do końca. GPS na palcu zostaje. Wpisy w Urzędzie Stanu Cywilnego też. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

nie ma zasięgu więc luzik

Kto jak kto, ale Gutek w tej kwestii chyba wie co mówi :wink:

Zaufaj mu…

uf, uf :slight_smile:

House Gestapo na monitoringu wciąż siedzi i pilnuje by mężuś skoku w bok nie zrobił, co ? :smiley:

Hej chłopaki i dziewczyny :slight_smile: Widzę, że wspominacie sobie CZ :smiley: … a miejscówka na HZ wciaż owiana tajemnicą? ;)?

Wiosenne pozdrowienia :slight_smile:

Hej,

Nie, po latach to po prostu kwestia zaufania; zarówno małżonka, jak i przyjaciół z rodziny dobrych programów.

Cisza przed burzą, albo informacją, że w tym roku zlot się nie odbędzie - w lipcu. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

po co wiedzieć, lepiej nie wiedzieć :wink:

Rety… dopiero zatrybiłam o czym pisaliście jeśli chodzi o CZ i drogie drinki :smiley:

Pozdrowienia dla ekipy z mroźnej, bilardowej komnaty :wink:

Hej,

Ale fajne się tam grało. Aż tęskno do takiego wyborowego towarzystwa.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Niedługo znów zagrają :slight_smile:

Dopiero teraz wpadłem na to, że czerwona głowa z kingstone z poprzedniego zlotu jest stojakiem na patyczki zapachowe - te takie co dymią :slight_smile:

Ja pozbyłem się czerwonej głowy na aukcji WOŚP. Niestety przez czas, który spędziła ze mną nie dowiedziałem się, jaką funkcję najlepiej by spełniała :wink:

Mi się osobiście CZ podobał bardziej, niż HZ - kameralnie i ze względu na brak sesji mieliśmy czas na pełną integrację :wink:

Hej,

Zgadzam się w 100% - integracja pełna parą. :slight_smile: Tylko ta temperatura jacuzzi, której nie dało się wyregulować…

A głowa z Kingstone’a to po prostu doskonały gnioitek i odstresowywacz - rzucasz nim w ścianę, jak ktoś lub coś mocno Cię zdenerwuje. Zdenerwowanie mija, a głowa i ściana cała. Stres odreagowany bez skutków ubocznych. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

HZ się odbędzie ale pewnie występują problemy z pozyskaniem wsparcia od Partnerów. Co roku jest z tym problem ale ponoć w tym roku jest szczególnie ciężko. Redakcja, podobnie jak w ubiegłym roku czeka niemal do ostatniej chwili z publikacją pełnego info bo pewnie wciąż walczy o nowych partnerów.

Niemniej HZ wystartuje w podanym wcześniej terminie :slight_smile:

Przynajmniej mam taką nadzieję …