Hej,
Sporo tak, to w moim przypadku pozamiatane…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Sporo tak, to w moim przypadku pozamiatane…
Pozdrawiam,
Dimatheus
a to był jakiś termin podany? pierwsze słyszę
A był, nieoficjalnie ale był (pierwszy weekend lipca).
No to pozostał nam miesiąc wyczekiwania
To mam nadzieję że będziecie mieli ładną pogodę.
Biedny będzie zlot bez Areha
Przesada. Chyba że chodzi Ci o to co mógłbym przywieźć :P. Ale po to to zawsze zapraszam do siebie, albo w czerwcu będę leciał do KRK, to coś Ci podrzucę
Chodzi mi o Ciebie, a nie zacne podarki
Pomyślimy, a w KRK zawsze też możemy wyskoczyć na lokalne trunki na rynku Do GDA też pasuje się wybrać bo jeszcze nie byłem na dłużej niż przejazdem
Czyli jeśli termin ten nieoficjalny się potwierdzi… bez Dimatheusa i Areha
Areh, a co tam uwarzyłeś ;)?
Ostatnio - AIPA - już spijane i pomału się kończy, a w butelkach leży już milk stout (potrzebuje jeszcze tygodnia, dwóch do nagazowania). Składniki na kolejne piwo już czekają. Tym razem będzie to witbier.
Ty, Ty, Ty… smaka mi zrobiłeś! Witbiera ostatnio z Kingpina piłem i mi nie podszedł, Stouty także mi nie podchodzą, ale AIPA… mmmm… AIPA i APA uwielbiam. Ostatnio mam dostęp do “A ja Pale Ale” z Pinty w bardzo dobrej cenie
Dobra IPA też nie jest zła, taka jak Hardcore IPA :lol:
Stout, są Stout i “Stout”, jak trafisz dobry to będzie smakował, chyba, że w ogóle nie lubisz tego stylu. Ogólnie ciepło się robi, polecam dobre pszeniczne jakieś
Nie, mi w ogóle styl Stoutów nie podchodzi. Pszeniczniaki to, co ciekawe, najlepiej mi smakował (oprócz Pszennego z naszego Browaru Miejskiego), czeski Primator.
Myślę, że nie trafiłeś jeszcze dobrego Stouta Jakbyś miał gdzieś okazję kupić to polecam: http://1drv.ms/1JhG0RM i http://www.ratebeer.com/beer/midtfyns-stout/66412/
Jest i HyperX w tle
Jak tak dalej pójdzie to faktycznie - 4 tys. postów stanie się faktem do oficjalnego ogłoszenia terminu HZ
Hej,
W sumie dużo już nie brakuje.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ale nie spamujemy. Co do granicy 4 tyś. postów wszystko możliwe :mrgreen:
Znając życie jak wejdzie wątek a’la HZ 2k15 postów raczej tu nikt pisać nie będzie …