HotZlot 2014 - wątek ogólny

E tam, ja myślę, że w czasie imprezy integracyjnej Banan będzie “musiał” szukać swoich geocachingowych skrzynek :stuck_out_tongue:

E tam każdy bananem zaopiekuje się trochę by i Tata Lisek mógł soku z gumijagód łyknąć :slight_smile:

Dlaczego nikt nie chce się przyznać do Banana?

Bo nikt nie chce przez cały okres zlotu tylko herbatę pic :slight_smile:

Bawcie się dobrze, ja z przyczyn osobistych w tym roku nie pojawię się… :frowning:

Uuuu szkoda :confused:

Oj ja się z tego wypisuje :stuck_out_tongue_winking_eye:

Więcej wina dla nas :wink: - a tak naprawdę duża szkoda ;/

Nie ma mowy, ja się na nianię nie nadaje. Jeszcze dziecko wystraszę.

Spoko, spoko z tym niańczeniem Banana - on jak zechce to sam się porządnie ulula :slight_smile:

Bachus no to powodzenia tam życzę w tym co stanęło na drodze do Hotzlotu, w naszej paczce śląskiej też w tym roku będzie jednego mniej, cóż począć - życie, mam nadzieję tylko, że i mnie coś nie wypadnie bo urlop zaklepany, ale jakieś takie złe przeczucia mam.

BTW.

Może w związku z tym, że podczas Zlotu równolegle w Brazylii będą odbywały się Mistrzostwa świata w piłce nożnej to może by się udało zorganizować jakiś mały turniej w Fifę :wink:

Hej,

Axles - z tym jednym to nie do końca pewne jest. Ja cały czas mam nadzieję, że będzie komplet naszej ekipy.

PS. Chyba nie czytałeś uważnie wczorajszego maila.

Pozdrawiam,

Dimatheus

W Fifę klikaną czy kopaną?

ile Banan ma lat?

klikana

Z profilu wynika ze 17

Dobrze, że jedzie, w pełni zasłużył na upragniony zlot. I spokojnie nikt się nim zajmować nie będzie musiał. A w razie problemów to podobnie jak drugi kolega, do lochów i już :wink:

Z tego co wiem to w tym roku kończy 18 ale trochę mu braknie dni na HotZlot :slight_smile:

Tak czy siak Banan sobie poradzi nie potrzebuje nianki.

Leo ale  ty im będziesz obiadki nosił :stuck_out_tongue:

Dokładnie 30 stycznia w przyszłym roku =)

A skąd wiadomo, że Banan ze Zlotu nie zrobi imprezy jak w filmie “Projekt X”? :wink: