E tam, ja myślę, że w czasie imprezy integracyjnej Banan będzie “musiał” szukać swoich geocachingowych skrzynek
E tam, ja myślę, że w czasie imprezy integracyjnej Banan będzie “musiał” szukać swoich geocachingowych skrzynek
E tam każdy bananem zaopiekuje się trochę by i Tata Lisek mógł soku z gumijagód łyknąć
Dlaczego nikt nie chce się przyznać do Banana?
Bo nikt nie chce przez cały okres zlotu tylko herbatę pic
Bawcie się dobrze, ja z przyczyn osobistych w tym roku nie pojawię się…
Uuuu szkoda
Oj ja się z tego wypisuje
Więcej wina dla nas - a tak naprawdę duża szkoda ;/
Nie ma mowy, ja się na nianię nie nadaje. Jeszcze dziecko wystraszę.
Spoko, spoko z tym niańczeniem Banana - on jak zechce to sam się porządnie ulula
Bachus no to powodzenia tam życzę w tym co stanęło na drodze do Hotzlotu, w naszej paczce śląskiej też w tym roku będzie jednego mniej, cóż począć - życie, mam nadzieję tylko, że i mnie coś nie wypadnie bo urlop zaklepany, ale jakieś takie złe przeczucia mam.
BTW.
Może w związku z tym, że podczas Zlotu równolegle w Brazylii będą odbywały się Mistrzostwa świata w piłce nożnej to może by się udało zorganizować jakiś mały turniej w Fifę
Hej,
Axles - z tym jednym to nie do końca pewne jest. Ja cały czas mam nadzieję, że będzie komplet naszej ekipy.
PS. Chyba nie czytałeś uważnie wczorajszego maila.
Pozdrawiam,
Dimatheus
W Fifę klikaną czy kopaną?
ile Banan ma lat?
klikana
Z profilu wynika ze 17
Dobrze, że jedzie, w pełni zasłużył na upragniony zlot. I spokojnie nikt się nim zajmować nie będzie musiał. A w razie problemów to podobnie jak drugi kolega, do lochów i już
Z tego co wiem to w tym roku kończy 18 ale trochę mu braknie dni na HotZlot
Tak czy siak Banan sobie poradzi nie potrzebuje nianki.
Leo ale ty im będziesz obiadki nosił
Dokładnie 30 stycznia w przyszłym roku =)
A skąd wiadomo, że Banan ze Zlotu nie zrobi imprezy jak w filmie “Projekt X”?