Co roku przeglądam ten wątek i co roku tematyka w nim poruszana nie przestaje mnie zadziwiać.
Na dobry początek dnia, banan pozmywa wszystkie naczynia po imprezie integracyjnej a potem umyje liczne szklanki po soczku, następnie dołoży drewna do kominka, potem będzie rąbał drzewo siekierą a nie piłą mechaniczną, będzie musiał pójść spać o godzinie 18 i wstanie o 3 rano aby zrobic wszystkim jajecznicę i ugotować parówki, tak aby wszyscy po wstaniu mogli posilić swoje żołądki na śniadanie.
A to wszystko pod rygorem odebrania telefonu komórkowego, jak i wszystkich urządzeń elektronicznych gdyby nie spełnił któregoś z zadań…
Popieram pomysł i mogę pomóc w realizacji (czyli dopilnowaniu by Banan wypełnił wszystkie pokładane w nim nadzieje)
Skoro mama nie jest, to ktoś musi
Bo przestraszycie chłopaka i nie przyjedzie.
Przyjedzie, przyjedzie. Osobiście go “dostarczę”
Over, ale to miały być twoje zadania…
I ciekawi mnie to rąbanie drzewa piłą mechaniczną… nie próbowałem nigdy…
Ej sory ale ja brody nie noszę, broda u laski to cos nie ten tegeż z psychiką musi być…
Ja ci Dam WurstOver ja ci dam, dołączysz do banana na zmywaku
Nie przeczytałeś do końca, nie miał rąbąć piła mechaniczną tylko siekierą…
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania
Over… po Twoim trupie, tylko kufer zakopie. Mnie z siekierą się nie łączy!
Hahaha Dobreeeeeeeeeee!
W takiej kolejności to Bananowi łatwo nie będzie
nikt nie mówił że będzie lekko…
Chyba że zapali marichunaen…
https://www.youtube.com/watch?v=gPq5EY1O09g
I przy okazji…Chemoglobinaaa
https://www.youtube.com/watch?v=iAod_yKQdPg
Over, masz 5 minut na edycję swojego przedostatniego posta i usunięcie wulgarnych treści. To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, następnym razem poleci warn i prawdopodobnie pożegnasz się ze zlotem.
Zrobione mam nadzieję
Niczego wulgarnego sie nie doszukałem ale domyślam sie co mogło cie urazić…
A teraz się pilnuj, bo wielki Brat czuwa.
I na dodatek rogaty
Ale nakadziłeś Over - jakbyś robił za kościelnego w parafii
Toż to siły nieczyste na demną czuwają… nie tego oczekiwałem …
Wolałem Kobiety od chłopców (nie to co księża w kościele wolący swoja płeć)… a nakadziłem aby nikt nie widział… hehe
Po tych odpowiedziach jestem pewien, że kiedy będziesz opalany nad HotZlotowym ogniskiem. Z twoich jajek wyklują się dwa smoki - boś perwersyjny dewiant jest :evil: