Oj jeszcze chwila i nie będzie kogo opalać
To będą dzdzownice które przerodzą sie w motyle
Popatrz raz jeszcze na to co napisałeś i jeżeli chcesz komuś zarzucić nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, to chyba tylko sobie… nie tylko czytania, ale i pisania. Jak byk masz napisane: “będzie rąbał drzewo siekierą a nie piłą mechaniczną”.
No dobrze napisałem aby rąbał siekiera a nie piłą a ty napisałeś na odwrót…
Tak po za tematem nigdy nie rąbałeś drzewa??
Ty napisałeś kochany mój Gowainie tak “I ciekawi mnie to rąbanie drzewa piłą mechaniczną… nie próbowałem nigdy”
Więc ty popełniłeś błąd a nie ja …
Bo jak można rąbać drzewo piłą niewłączoną…
Chyba za duzo wypiłeś lokalnych alkoholi…
Jak piszesz na forum to nie pij, nie idzie Ci to
Gowainowi tez nie idzie, więc teoretycznie nie jestem sam…
Patrz na Siebie Jak już będziesz miał nad głową dwóch, nie dość, że łysych ale i rogatych Modków to już nic Ci nie pomoże :lol:
- siekiera =D
Chyba jednak ominąłeś kilka klas podstawówki, ale dobra koniec tematu z mojej strony, tak zapewne ja się pomyliłem, zapewne to ja nie umiem czytać i pisać, zapewne jestem także pijany. Masz 100% rację, nie - nawet 200%.
P.S. Zastanawia mnie jak można nie widzieć tak prostego błędu, no ale nic idę chlać dalej…
Chlej chlej dalej
A ty nadal masz manie gnębienia ludzi strasząc podstawówka i gimnazjum weź się obudź bi nie wiem na jakim ty świecie “rzyjesz” heh
Zmieniając temat - widzę, że Sony Creative Software dołączyło do sponsorów - nice
hmmm dziwne ale nie widzę tego nigdzie @gowain :D
poprzednio spojrzałem na listę partnerów tylko a tam nie ma sony…
Ciekawe jakie będą tematy sesji i czy w tym roku po wielkiej nieobecności zeszłorocznej pojawią się ludzie z Opery.
PS.
Reklama GG świecąca nocą jak latarnia pod zamkiem też by fajnie wyglądała - jak kiedyś już, ale pewnie na to niema co liczyć
Lol, przyglądam się tej konwersacji i Over i Gowain mnie rozwalili. Over nie zrozumiałeś chyba jednak, jak można rąbać piłą mechaniczną drzewo? Spróbuj sobie to wyobrazić, a chyba zrozumiesz co chciał powiedzieć Gowain. Nie ważne, że napisałeś, że siekierą, a nie piłą mechaniczną. W zdaniu jest założenie albo jedno albo drugie, a nie wykluczenie oczywiście Gowain chciał Ci wytknąć błąd logiczny Także tak dalej chłopaki, mam niezły ubaw
To taki stary dowcip o radzieckich drwalach, którym kupionio japońskie piły łańcuchowe. Miały mieć wydajność 10 drzew na godzinę. Drwale nie byli w stanie ścinać więcej niż 3. Złożyli więc reklamację. Przyjechał technik od japońskiego producenta, wziął piłę do ręki i pociągnął za rozrusznik. Piła się włączyła i robi “wrrrr,wrrr” - na co drwale wybałuszyli oczy i mówią: “A eto szto?”.
, … wybałuszyli oczy i mówią: “A eto szto?” - W latach dziewięćdziesiątych często moi rodzice gościli w naszym domu zaprzyjaźnionych Rosjan, zresztą bardzo porządnych i wesołych ludzi - jak to większość nacji słowiańskiej. Pewnego dnia jedna z tych ,ekskursantek" wyskakuje z naszej łazienki z twarzą wysmarowaną moją wybielającą pastą do zębów marki Denivit i zadaje właśnie takie pytanie , a eto szto" Myślała, że ma do czynienia z kremem. I nie żałowała sobie, już nie wiele jej mi zostało po tym zabiegu , a w tamtych czasach ów specyfik wcale mało nie kosztował. Jednak wspomnienia są bezcenne
Hej,
Jaro070 - a czemu mnie proponujesz na tatę Banana? Moja Amelka może być zazdrosna.
Over, Over, co z Ciebie wyrośnie?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Trudno odpowiedzieć na Twoje retoryczne pytanie…oby tylko nie “Game Over”…