HotZlot 2014 - wątek ogólny

:slight_smile:

udało się :smiley:

Edit: No żesz ja cież pierniczeż, nie udało się ](https://forum.dobreprogramy.pl/index.php?s=51189497b9342a18dc6631250a89c452&&app=forums&module=extras&section=legends# “eusa_wall.gif”)

To kogo uściskać?

Pangrysa :stuck_out_tongue_winking_eye: Ta cała akcja z Leydą to była właśnie pułapka na “gupiego” :stuck_out_tongue_winking_eye:

hej Dj’u co zrobiłeś! ja tu plan miałem żeby wygrać tą czekolade,a skoro bym wygrał czekolade to bym musiał dostać zaproszenie na HZ żeby ja odebrać! :stuck_out_tongue: :smiley: Przez Ciebie muszę liczyć na Wielkiego Randoma :stuck_out_tongue:

Chuck Norris mode off :wink:

Nie masz zapro? Poważnie? Ano tak z takich rzeczy się nie żartuje, wiem…

A tak w ogóle to o co chodzi, jaka czekolada i co z ta Leydą? Bo nie doczytałem chyba. 

Jak mogę wybrać to poproszę czekoladę z rodzynkami i taką dużą, aby się podzielić ze zlotowiczami. Czyli musiała by mieć z 2x3 metra :smiley:

Wyników nie ma :frowning:

DjLeo, po prostu Leyda da Ci czekoladę bo napisałeś tysięczny post w temacie :stuck_out_tongue:

Skoro wygrałeś, to raczej “Mordzio mode off” :slight_smile:

Mordzio coś się zepsuł ostatnio … Nic nie wygrywa :slight_smile:

Aha to zjemy, podzielę się, całej nie wtrynię. Mordzio nie maczał w tym paluchów :) 

A jak z tym losowaniem kiedy będzie?

Jakiś chętny na sponsoring prezentu za 2000 komentarz ? :slight_smile:

I mamy zwycięzcę-> Gratulacje :piwko:

Dzięki, a małym druczkiem “zwycięzca dostaje czekoladę, a w zamian rozdaje po czekoladzie każdemu ze zlotowiczów” :slight_smile:

Ale to nie Ty wygrałeś :stuck_out_tongue: Tylko Vanshei:

1000_PNG_300x300_q85.jpg

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Czyli jak na razie z  tego wynika że nagroda przechodzi  na 2000 posta  ;)

Co tam na 2000, 5000 dostanie zaproszenie :smiley: Jeszcze miesiąc, damy radę :lol:

Wyjaśnienie: powyższy tekst jest żartem a nie oficjalnym komunikatem, żeby mi się ktoś nie wkręcił :stuck_out_tongue: :smiley:

Patrzac na to co się tutaj dzieje, to nie będzie nic nic trudnego :wink: