HotZlot 2014 - wątek ogólny

Aaa, pewnie, któryś Modek namieszał, gdzieś jest ukryty post, Wy go nie widzicie ale u nas liczy się na liczniku, przepraszam za zamieszanie , gratuluję obu Panom :piwko:

Pewnie znajdą się dwie czekolady :smiley:

Teraz to już sobie możecie kombinować zamieniać kasować posty :slight_smile: Pierwszy był Chuck Norris i koniec :stuck_out_tongue:

Dobra, to za 2000. post ja stawiam ‘wygranemu’ jedno piwo w piątek 4.07., niech stracę :stuck_out_tongue:

A ja w innym temacie - może ma ktoś z 20-30m kabla antenowego, co by TV podłączyć na dziedzińcu zamkowym, bo streamowanie z neta przy 160 uczestnikach, raczej nie będzie działało za dobrze :stuck_out_tongue: A akurat ćwierćfinały MŚ będą leciały i myślę, że nie tylko ja będę zainteresowany tym tematem :slight_smile:

A naziemna nie chwycisz?

Ja wezmę tuner usb i małą antenę jak trzeba będzie :wink:

Dodam, że chodzi tylko o 4 i 5 lipca, bo potem jest przerwa do 8 :slight_smile:

Wezmę wszystko co mam  (ok 10m)

Akurat prawie agenda HZ pasuje z MŚ :stuck_out_tongue:

Ja tez mam około 10. Mogę również zaoferować, redukcje i łączniki, oraz po prostu to podłączyć :wink:

Na allegro 1m kabla RG6-U jest za 0,5 zł. Pytanie - co ma być na jego końcach? :wink:

Na pierwszym zlocie na Zamku ciągneliśmy od nas z pokoju z hotelowego Azartu (nie wiem czy teraz mają dostosowane do cyfrówki, bo wtedy był jeszcze analog). A na integracji w parku pod zadaszeniem z tego co pamiętam to był Cyfrowy Polsat.

Chodził mi o podłączenie zwykłej anteny a nie ciąganie od gniazdka :stuck_out_tongue:

Po co kupować, jak nie jeden ma :slight_smile: A na końcach pewnie zwykłe wtyki antenowe. Nie chciałem do Overa pisać, bo by przekuł pół zamku, a potem pewnie powiedział, że UPC tu nie ma możliwości technicznych :stuck_out_tongue:

Ale może być kłopot z zasięgiem. Nie dość, że teren górzysty, to jeszcze ze złapaniem zasięgu w zamku będzie na pewno problem.

A może po prostu redakcja wspomniałby o tym głównemu sponsorowi, w końcu jednym z nich jest Samsung :slight_smile:

Ale co ma sponsor do kabla antenowego. Nie przesadzajmy, damy sobie radę :slight_smile:

Nie zamierzałem pytać sponsora o zapewnienie kilku metrów “drutu”, tylko o zapewnienie możliwości odbioru :smiley:

Najlepszy pomysł

Jakieś duże LCD i jazda :smiley: Pan Henio pewnie przywiezie ze soba coś ciekawego :slight_smile:

Otóż to :slight_smile:

Tylko jakąś policje hotzlotową trzeba na tych kibiców aby walk nie było :wink: