HotZlot 2014 - wątek ogólny

A to przepraszam obiecuje się poprawić na fotelu i w pisaniu, to taka moja bolączka bezwzrokowego pisania i wyłączonej autokorekty jak jeszcze używałem Chrome, obecnie custom made Maxthon tego wynalazku nie posiada, dodatkowo żeby to komputer nie robił wszystkiego za mnie i coś i dla mnie zostawił. Uważam ze lepiej błąd zrobić i go samemu poprawić, niż zostać takim komputerowym analfabetą przez tą autokorekte. I nie mam na myśli ciebie, ale już pisało sie z wieloma osobami i wiele sie widziało. Peace.

Oj Maksiu, Maksiu :wink:

Coś mi się wydaje, że nawet najbardziej zabetonowana grupa dobroprogramowej społeczności miałaby w tym momencie problem z wymienieniem wszystkich redaktorów, nie korzystając ze ściągi “O Portalu”. Ba, nawet ściąga nie jest do końca aktualna =P

Myślisz że to Max?

“Sub” w nazwie Subgoku, jako nawiązanie do subkonta na forum i wspominanie o Maxthonie, jako nawiązanie do MaxDemage? :smiley:

Wzmianka o MaXthonie naprowadziła mnie na skojarzenie, że to może być tylko Maksiu Kucyk :slight_smile:

sub bez goku nie istnieje, dlaczego goku to juz nie bedzie takie hopsiup

MaxDemage dostanie solidny wpiernicz za swoje alter ego. Nawet jeśli to nie on :slight_smile:

Lepiej niech się modli by subgoku  wylosowali i by mógł udowodnić że to nie on.

Nie sądzę aby to był Maks, chyba że doi kuce i robi “prawie oscypki” :stuck_out_tongue: Jak się będzie nazywał oscypek z kuca? Kucypek :lol: ?

Jak coś Pangrys to ja się deklaruję na oficjalny ubój Maxa i jego kucyków. :wink:

Połącze sie z nim i zrobimy fuusiiiooonnn BAM tada new warrior has born ;]

Oby  nie rytualny   bo zabroniony :stuck_out_tongue:

iOS 8 hurra!

To sie go humanitarne ubije, najpierw prądem a następnie pod nóż

mam pytanie, czy na Zlocie w tym roku też będzie karaoke ? :slight_smile:

Na pewno będą kuce :lol:

To jest pomysł :wink:

Nie bądź złośliwa :wink: Jakbyśmy mieli więcej talentu, to wystąpilibyśmy w The Voice Of Poland :stuck_out_tongue:

Ej Maxia to wy zostawcie w spokoju, bo to takie małe i wątłe…

Swoją drogą coś Maxia w tym wątku nie widać…

Jak to nie widać Shaki, przecież jest bardzo aktywny :wink: