A to przepraszam obiecuje się poprawić na fotelu i w pisaniu, to taka moja bolączka bezwzrokowego pisania i wyłączonej autokorekty jak jeszcze używałem Chrome, obecnie custom made Maxthon tego wynalazku nie posiada, dodatkowo żeby to komputer nie robił wszystkiego za mnie i coś i dla mnie zostawił. Uważam ze lepiej błąd zrobić i go samemu poprawić, niż zostać takim komputerowym analfabetą przez tą autokorekte. I nie mam na myśli ciebie, ale już pisało sie z wieloma osobami i wiele sie widziało. Peace.
Oj Maksiu, Maksiu
Coś mi się wydaje, że nawet najbardziej zabetonowana grupa dobroprogramowej społeczności miałaby w tym momencie problem z wymienieniem wszystkich redaktorów, nie korzystając ze ściągi “O Portalu”. Ba, nawet ściąga nie jest do końca aktualna =P
Myślisz że to Max?
“Sub” w nazwie Subgoku, jako nawiązanie do subkonta na forum i wspominanie o Maxthonie, jako nawiązanie do MaxDemage?
Wzmianka o MaXthonie naprowadziła mnie na skojarzenie, że to może być tylko Maksiu Kucyk
sub bez goku nie istnieje, dlaczego goku to juz nie bedzie takie hopsiup
MaxDemage dostanie solidny wpiernicz za swoje alter ego. Nawet jeśli to nie on
Lepiej niech się modli by subgoku wylosowali i by mógł udowodnić że to nie on.
Nie sądzę aby to był Maks, chyba że doi kuce i robi “prawie oscypki” Jak się będzie nazywał oscypek z kuca? Kucypek :lol: ?
Jak coś Pangrys to ja się deklaruję na oficjalny ubój Maxa i jego kucyków.
Połącze sie z nim i zrobimy fuusiiiooonnn BAM tada new warrior has born ;]
Oby nie rytualny bo zabroniony
iOS 8 hurra!
To sie go humanitarne ubije, najpierw prądem a następnie pod nóż
mam pytanie, czy na Zlocie w tym roku też będzie karaoke ?
Na pewno będą kuce :lol:
To jest pomysł
Nie bądź złośliwa Jakbyśmy mieli więcej talentu, to wystąpilibyśmy w The Voice Of Poland
Ej Maxia to wy zostawcie w spokoju, bo to takie małe i wątłe…
Swoją drogą coś Maxia w tym wątku nie widać…
Jak to nie widać Shaki, przecież jest bardzo aktywny