HotZlot 2014 - wątek ogólny

Rozumienie między wierszami się kłania i nie mylmy uwzięcia się na kogoś z “subtelną” przestrogą :stuck_out_tongue: Jak zwykle ( :P), zbyt poważnie bierzesz pewne teksty tutaj. Chciałem organoleptycznie (dosadnie), powiedzieć koledze, że trochę przesadza i nie musi tak “głęboko” się zanurzać. Bo po pierwsze nikt z nas nie decyduję, po drugie nikt z nas nie decyduje, a to chyba jasne. Cała ta dyskusja jest daleko od spiny (czyt. na luzie). Myślę, że subgoku jest na tyle sympatycznym gościem i zdystansowanym, że wie dobrze, że chyba każdy mu życzy dostania się na zlot. Poza tym coś z tymi oscypkami trzeba zrobić :P. A mówienie, że ktoś się uwziął na kogoś przez mistrza czepialstwa zakrawa o hipokryzję :P. Szczypta złośliwości, a co tam! :wink: Także luzik gowain.

A co do kolegi to wcale bym się nie zdziwił jak by to był kolejny podstęp Maxa - ale tym razem za multikonto należałoby mu dać bana! :slight_smile: Raz mu można było wybaczyć, drugi raz nie :wink:

przede wszystkim myśl pozytywnie !

Ja coś czuje, że się jednak na zlocie zobaczymy :slight_smile:

Choć układów z wielkim Randomem nie mam :wink:

A może faktycznie zrobimy koledze test na znajomość portalu :wink: pytanie pierwsze: wymienić przynajmniej 2 członków loży szydercow :wink:

Żeby wymienić członków Loży Szyderców to trzeba być przy najmniej raz na HotZlocie, bo to z nim jest ścisle związana ta grupa osobowosci. Z drugiej strony wiem, że chłopaki (chyba Pangrys) pisali na blogu kiedyś skąd, po co i dlaczego wzięła się Loża Szyderców. A Shaki przeprowadził nawet wywiad z nimi, więc można się dowiedzieć :slight_smile:

Nie wydaje mi się żeby to było jakoś specjalnie trudne info dla osoby nie będącej na HZ :wink: ja na złocie z latarkami GG nie byłem a dopiero rok później był mój pierwszy raz, mimo to wiedziałem o co chodzi. Poza tym, na dzień dobry kolega ma ujemne punkty za pytanie kim jest Krogulec ;p

Część rzeczywista każdego nietrywialnego zera funkcji LS jest równa 10

Oj no już go tam nie trzymajcie w niepewności. Dobra, tak wygląda Krogulec:

http://forum.dobreprogramy.pl/galeria/krogulec-o6363/

Ejjj subgoku jest tylko jeden i to jestem ja czyli ja. Fakt faktem przemawia za tym ze w odmętach internetu nigdzie niemożna znaleść informacji o mnie. Wiec i skojarzyc z daną osobą też sie nieda. Mogę być każdym i nikim.

Co do zlotu, wielkie jeśli sie uda (nie te uda), to bedzie pewno niespodzianka i dla mnie i dla pozostałych who i am. 

A i zaznajomienie z szanowanymi forumowiczami i czkami, nabywam w tej chwili, lepiej późno niź wcale. 

Jakby to miał byc serial toby w mojej obecności pewnie mówili, its your destiny :}

PS. TEST na znajomość DP to test na znajomość redaktorów czy test na znajomość DOBRYCH PROGRAMÓW hmmm… winamp :stuck_out_tongue:

PS2. Nie bedę sie chwalił ale w liczbie sciągnietych/przetestowanych programów z dobrych programów pewnie bije na głownie nie jednego i nie stu.

Trzeba wierzyć subgoku, trzeba wierzyć.:slight_smile:

Tutaj potrzeba niekiedy czyt. często dużego dystansu do siebie i innych :slight_smile:

Tak,tak i Over cos o tym wie ;p

Jak to jest możliwe ze ciebie Maniek_88 już prześcigłem w liczbie postów. Ty na zlot jedziesz (znaczy sie w czasie przeszłym byłeś, czy jedzieś to jeszce czytam) a ja ciiii tajemnica.

A i spamu jakoś przesadnie mojego niebyło. Blogerem też nie znalazłem żebyś był.

Nie każdy się udziela na forum. Forum to nie wszystko.

Jeszce jedno. Zaproszenia specialne imienne, zostały już rozesłane dla hostess, redaktorów, blogerów, forumowiczów. Czyli najważniejsze osoby jadą. Kto miał dostać to dostał.

Więc te osoby losowane to i tak wielki random? Może sie trafic osoba która okazyjnie zagląda na strone i ma konto załozone jak ja wczoraj, nazwijmy tą osobe JA, jeśli nie przejde testu znajomosci DP? Lub jeszce lepiej załozy w sobote, dzien przed losowaniem nazwijmy tą osobe drugie JA? I jak w totolotku może wygrać przypadkowa osoba. Czyż nie? Nawet nie mająca niebieskiego pojecia o komputerach?

Jest jeszce pesel no to powiedzmy eeee yyyy mmmm załoze konto na podobnego brata bliźniaka co speciaistą od PC nie jest :slight_smile:

Ciekawe czy jest jakieś kryterium wyboru losowanych. Musi albo powinno być.

Nikt tu żadnych testów nie przeprowadza.Losowanie jak w toto-lotku.

Przy okazji akcji z latarkami w Szarlocie Pangrys wyjaśniał co to jesteśmy za twór, a rok temu w Kliczkowie Shaki robił szybki wywiad.

Co do tematu oscypków lubię, ale wolałbym by kolega się wysilił i przywiózł bunc - dla mnie znacznie lepszy niż oscypki.

A kolega mnie zarekomenduje (to juz by była 13 rekomendacja) i obowiązkowo bedzie podpowiadał kto kim jest, kto z kim sie zadaje, komu nie podpaść, kogo przekupić (oscypkiem). Bo bunc ciezko dostać a taką wiedza też.

ke? Zupełnie nie abla co napisałeś może tak bardziej po ludzkiemu? Podpowiadać, a fe nie ładnie oszukiwać i ściągać

@Subgoku

Błagam, zwróć uwagę na podpowiedzi automatycznego sprawdzania pisowni, zaprzyjaźnij się z wielkimi literami, przecinkiem i kropką. Cieszę się że masz wiele przemyśleń do przekazania, ale fajnie byłoby zrozumieć ten przekaz, nie czytając zdań po kilka razy.