HotZlot 2014 - wątek ogólny

Będziesz musiał, jeżeli się dostaniesz to masz obowiązek odśpiewać hymn Zlotowy :stuck_out_tongue: Proces inicjacji :lol:

Nie pleć gupot, czytałem regulamin Zlotu, nic o hymnie tam nie było.

Docelowo chciałem freenode, ale zdecydowałem się na PIRC – przede wszystkim dzięki rozbudowanej dokumentacji, która pozwala użytkownikom na łatwe przyswojenie tematu – a przez freenode byłoby więcej tłumaczenia :stuck_out_tongue:

Kosher or not kosher… Ważne, że jest i działa :stuck_out_tongue:

Kolejna rzecz jaka mnie zastanawia. Czysto teoretycznie. Czy na takim zlocie jest jakiś konkurs dla anykaraokeciarza, anysiatkarza, antycsowca, antytocosieskaczepomatach. Coś na tyle prostego zeby moja postać umiała to wykonać? Konkurs wiedzy o swiecie infotmatycznym?

Czytałem i byłbym zainteresowany, ale nie chce mi się szukać stronki przez którą mogę tam wejść bez instalowania klienta :slight_smile: możesz coś polecić, i najlepiej by nie migało z nową wiadomością :slight_smile:

@Axles : Ta bramka powinna być w porządku :slight_smile:

Prosty i elegancki webowy klient.

Jak byś chciał zabłysnąć czymś oryginalnym i ciekawym możesz zgłosić się do prezentacji - Lightning talk, która zawsze odbywała się podczas dodatkowego dnia pobytu. I pewnie w tym roku też będzie.

A jak się okaże ze jednak nic nie umie? To bedzie wstyd?

Nie wspominając o nie znajomości redakcyjnej załogi i całej waszej DP grupy.

PS. Pytanie od mojej znajomej: Czy na HotZlocie bedą HotDogi?

Będą, zawsze były HotDogi. A poco to wiedzieć Twojej znajomej skoro nie jedzie :stuck_out_tongue:

Będzie kiełbasa.

Bo cała jest Hot i bardzo zwraca uwage na wszystko inne co też jest Hot :slight_smile:

Z rożna :smiley:

Maksiu, przestań trollować. To już przestaje być śmieszne.

A jak nie jestem Maksiu to też troluje?

PS. Jak jestem nim to każdemu stawiam po piwie a jak nie jestem nim to każdy stawia po dwa piwa mnie.

Nie każdy wnika w to czy nim jesteś czy nie :slight_smile:

Każdy który nie uznaje że subgoku to ja i tylko ja.

Aha, a mowa o tym darmowym piwie? :wink:

rok temu pamiętam była bardzo dobra musztarda

To dużo pamiętasz leyda :smiley: