subgoku, oczywiście, że nie jesteś Maxem ale oczywiste jest też to, że nie ma to żadnego znaczenia i Max będzie musiał postawić, za to, że udawał, że jest Tobą
uffff dawno tutaj nie zaglądałem , ale się wszystko zmieniło.
Będzie wiele rozmiarów kiełbas od białych po grilowane, wędzone po czarne spalone na ognisku…
Do tego musztarda z Roleski Stołowa i będzie pycha
Ja pamiętam, że miał inną inicjację a mianowicie słomki w kapturze, jak nazwijmy to straciłem czujność na chwilę na pierwszym HZ ;p
Nick zobowiązuje :lol:
Co racja to racja Mam nadzieję, że jak w latach poprzednich i w tym roku nie odmówimy sobie spożytkowania złocistego napoju w zacnym gronie
PS. Plotki noszą, że @klisza będzie miał coś na spróbowanie oczywiście nie w ilości hurtowej.
Z Tobą zawsze, pytanie czy Klisza w ogóle będzie, mam nadzieję, że tak, bez Niego to nie to samo
Powiedz lepiej Przemo, że dobrze tańczę
Hahaha, tak dobrze, że wylądowałem na deskach :lol: Choć to nie było złe, kontuzja ścięgna dokuczała mi jeszcze z tydzień, ale warto było cierpieć
Prawda. To była dobra impreza. Tylko trochę bolało
Over tracę w Ciebie resztki wiary… albo masz słabą spostrzegawczość…albo równie słabą pamięć…albo jesteś mega sknerą… cofnij się x postów wstecz… i ustosunkuj się do tego co napisałem. :P.
Niektórzy nie zapominają… :P, a niektórzy chcą zapomnieć…
Za każdym razem kiedy piszesz słowo “over” to większość chce zapomnieć.
Wasz duet taneczny to jedno, ale “drużyna kufla” to drugie. Więc zanim zaczniecie tańczyć i się kontuzjować to pierw złociste z resztą ekipy
świetnie!
Wredna z niej bestia, niewdzięczna jakaś taka ale oby tym razem miała dobry humor
Mam nadzieję, że “przyroda” albo jak było to nazwane w tym wątku “wielki random” będzie przychylny i spotkamy się na HZ
Bardziej w tym gronie na miejscu jest określenie per Wielki rand()
To jest Nas dwóch czekających na wyrok A na degustację się piszę w ciemno (nawet mogę spróbować zgadnąć styl
)