HotZlot 2014 - wątek ogólny

Dokładnie. Jedzmy zdrowe polskie jedzonko bez żadnych konserwantów w postaci uzdatniaczy smaku, w przeciwnym razie będziemy wyglądać mniej więcej tak:

:stuck_out_tongue:

Biorąc pod uwagę szerokie spektrum asortymentu który macie zamiar “przywlec” z sobą na HZ, może jakiś zbiorczy TIR by Wam ułatwił to zagadnienie… :slight_smile:

Słuszne podejście :slight_smile: Chcecie zdrowy, polski produkt, bez konserwantów i ulepszaczy? Proszę bardzo http://www.facebook.com/WielunMojUlubiony

Skład: śmietanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej. Koniec, kropka.

Coś czuję że… “Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i złocistego będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie, znów prześpiewamy znowu cały hotzlot!”

Gerber_picante_sauce.jpg

:mrgreen: :ph34r:

Over na wystawę! :smiley:

To już tak wyuzdana perwersja, że po spożyciu podczas romantycznej kolacji. Spowoduje tak euforyczną reakcję pary, że łóżko pod nimi stanie w płomieniach  :crazyeyes:

Znalazłem chętną osobę do prowadzenia straganu z produktami regionalnymi (przed HZ obiecuje wizytę u kosmetyczki)

:cool:

Regionalna Hostessa, jak nie dyby to kram :lol:

Wątpię, aby ktokolwiek się skusił na spróbowanie  :slight_smile:

Over w takiej formie?

Dla jedzących to byłby over… ale chyba raczej GAME OVER :smiley:

Kulinarny wątek HotZlotu :slight_smile:

@Madafaker (tak a’propo) co Ty masz za sygnaturę ? :smiley: :smiley:

Hej,

I po takim jedzonku dla dzieci przyrost naturalny spada do minus kilkunastu procent. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@leyda tak a propo ta sygnatura to wynik badania spirometrycznego, w takim czasie nadmuchuję balonik do podanej średnicy… :mrgreen: :mrgreen:

Ale podoba mi się Twój tok myślenia… :slight_smile:

Chyba raczej w 1,5s, bo w 5,5s to można balon rozsadzić :smiley:

Naprawdę wasze pomysły sa zarąbiste hehe idzie sie uśmiać :slight_smile:

@Over

Jak widać jesteś bezsprzecznie zlotowym celebrytą :smiley:

Może mi ktoś napisać kto wypalał latarki GG, pamiętam że ktoś z forum miał wypalarkę do drewna.

Jeśli się nie mylę to było robione ploterem laserowym. Większość firm reklamowych dysponuje czymś takim. Popytaj w okolicy.

Jak dobrze pamiętam to chyba @olmeca maczał w tym palce