Dokładnie. Jedzmy zdrowe polskie jedzonko bez żadnych konserwantów w postaci uzdatniaczy smaku, w przeciwnym razie będziemy wyglądać mniej więcej tak:
Dokładnie. Jedzmy zdrowe polskie jedzonko bez żadnych konserwantów w postaci uzdatniaczy smaku, w przeciwnym razie będziemy wyglądać mniej więcej tak:
Biorąc pod uwagę szerokie spektrum asortymentu który macie zamiar “przywlec” z sobą na HZ, może jakiś zbiorczy TIR by Wam ułatwił to zagadnienie…
Słuszne podejście Chcecie zdrowy, polski produkt, bez konserwantów i ulepszaczy? Proszę bardzo http://www.facebook.com/WielunMojUlubiony
Skład: śmietanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej. Koniec, kropka.
Coś czuję że… “Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i złocistego będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie, znów prześpiewamy znowu cały hotzlot!”
:mrgreen: :ph34r:
Over na wystawę!
To już tak wyuzdana perwersja, że po spożyciu podczas romantycznej kolacji. Spowoduje tak euforyczną reakcję pary, że łóżko pod nimi stanie w płomieniach :crazyeyes:
Znalazłem chętną osobę do prowadzenia straganu z produktami regionalnymi (przed HZ obiecuje wizytę u kosmetyczki)
Regionalna Hostessa, jak nie dyby to kram :lol:
Wątpię, aby ktokolwiek się skusił na spróbowanie
Over w takiej formie?
Dla jedzących to byłby over… ale chyba raczej GAME OVER
Hej,
I po takim jedzonku dla dzieci przyrost naturalny spada do minus kilkunastu procent.
Pozdrawiam,
Dimatheus
@leyda tak a propo ta sygnatura to wynik badania spirometrycznego, w takim czasie nadmuchuję balonik do podanej średnicy… :mrgreen: :mrgreen:
Ale podoba mi się Twój tok myślenia…
Chyba raczej w 1,5s, bo w 5,5s to można balon rozsadzić
Naprawdę wasze pomysły sa zarąbiste hehe idzie sie uśmiać
Może mi ktoś napisać kto wypalał latarki GG, pamiętam że ktoś z forum miał wypalarkę do drewna.
Jeśli się nie mylę to było robione ploterem laserowym. Większość firm reklamowych dysponuje czymś takim. Popytaj w okolicy.