Dodam od siebie, że mi bardzo smakuje ta musztarda (ze względów politycznych jest teraz na topie):
Dodam od siebie, że mi bardzo smakuje ta musztarda (ze względów politycznych jest teraz na topie):
Wykładowcy seminariów po godzinach dorabiają w fabryce smarowideł do kiełbasek? To się zaczyna układać w większą całość…
Tylko i wyłącznie w Matrixie o podtytule:
Świat według Overa
To masz rekomendację 3 zlotowicza A do kompletu ketchup z Włocławka
Jak to nie problem z chęcią wymieniłbym zlotowe piwo (piątek, niedziela) na taką musztardę z Pegazem stołową, któryś chętny, bo u mnie takich od lat nie widziałem o ile w ogóle była bo coś mi się kojarzy.
DjLeo no niestety Over chyba ma skrypt co wycina twoje posty, bo innego wytłumaczenia nie ma
Jak tak dalej pójdzie to rozstawimy na boisku do siatkówki kramik z produktami regionalnymi :]
No nie wiem czy ktoś z was zwracał na to uwagę, ale w tamtym roku w Zamku Kliczków były w gablotach produkty regionalne i chyba nawet można było je nabyć.
Januszek przebiłeś wszystkich
Bez wątpienia numer jeden na Trzebieszowskich Targach Produktów Regionalnych
Hej,
To teraz jeszcze trzeba zastrzec znak towarowy.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja swój produkt też zadeklarowałem
OK, to jakby co dajcie znać na PW ile potrzebujecie tej musztardy. Przed wyjazdem przejdę się do Tesco i zakupię ile trzeba.
W Kłodzku nie ma Tesco! Skandal…
Januszek pozamiatał wszystkich
Ja myślałem o poznańskim Tesco
Co do musztardy to ja bardzo miło wspominam tą jaką jadłem na Ukrainie - nie w słoikach tylko w foliowych opakowaniach.
McDonalds też takie mają
Ketchupy też mają pyszne, ale z tego co udało mi się wyczytać z etykiety to łapę nad tym trzyma Nestle i produkowane jest w Polsce w Kotlinie
Wszystkie te musztardy i ketchupy to jedna wielka - pipka Wobec potęgi smaku młodych ziemniaków z koperkiem i maślanką