HotZlot 2014 - wątek ogólny

Dodam od siebie, że mi bardzo smakuje ta musztarda (ze względów politycznych jest teraz na topie):

musztarda_rosyjska_sloiczek_kamis.jpg

Wykładowcy seminariów po godzinach dorabiają w fabryce smarowideł do kiełbasek? To się zaczyna układać w większą całość… :wink:

Tylko i  wyłącznie w Matrixie o podtytule:

Świat według Overa

To masz rekomendację 3 zlotowicza :wink: A do kompletu ketchup z Włocławka

Ketchup_Wloclawek.jpg

Jak to nie problem z chęcią wymieniłbym zlotowe piwo (piątek, niedziela) na taką musztardę z Pegazem stołową, któryś chętny, bo u mnie takich od lat nie widziałem o ile w ogóle była bo coś mi się kojarzy.

DjLeo no niestety Over chyba ma skrypt co wycina twoje posty, bo innego wytłumaczenia nie ma :stuck_out_tongue:

Jak tak dalej pójdzie to rozstawimy na boisku do siatkówki kramik z produktami regionalnymi :]

No nie wiem czy ktoś z was zwracał na to uwagę, ale w tamtym roku w Zamku Kliczków były w gablotach produkty regionalne i chyba nawet można było je nabyć.

Januszek  przebiłeś wszystkich   :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Bez wątpienia numer jeden  na  Trzebieszowskich  Targach Produktów Regionalnych :wink:

Hej,

To teraz jeszcze trzeba zastrzec znak towarowy. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja swój produkt też zadeklarowałem :slight_smile:

OK, to jakby co dajcie znać na PW ile potrzebujecie tej musztardy. Przed wyjazdem przejdę się do Tesco i zakupię ile trzeba.

W Kłodzku nie ma Tesco! Skandal… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Januszek pozamiatał wszystkich :wink:

Ja myślałem o poznańskim Tesco :slight_smile:

Co do musztardy to ja bardzo miło wspominam tą jaką jadłem na Ukrainie - nie w słoikach tylko w foliowych opakowaniach.

McDonalds też takie mają :stuck_out_tongue:

Ketchupy też mają pyszne, ale z tego  co udało mi się wyczytać z etykiety to łapę nad tym trzyma  Nestle i produkowane  jest  w  Polsce  w Kotlinie :slight_smile:

Wszystkie te musztardy i ketchupy to jedna wielka - pipka :wink: Wobec potęgi smaku młodych ziemniaków z koperkiem i maślanką :stuck_out_tongue: