Hej,
No właśnie czuję się delikatnie zdyskryminowany…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
No właśnie czuję się delikatnie zdyskryminowany…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Bawcie się dobrze :lol: nam (Modkom) pozostało zgrzytanie zębami
Nie ma to jak faceci myślą tylko o jednym i tylko w jednym kierunku mają skojarzenia hehe ale z was puste istoty (ci co mnie zbanowali), jak wam koleżanka powie że chce abyście jej zrobili formata to co sobie pomyślicie?
A- faktycznie chce na nowo system
B- chce żebyś do niej przyszedł na noc
C- umyć patelnie teflonową:)
Zmienię temat, właśnie oglądałem 8 odcinek 4 sezonu Gry o Tron, nie spodziewałem się takiego przebiegu akcji, czuję teraz jakąś pustkę … ktoś z was ogląda ten serial?
Musze zacząć pobierać ten serial bo ponoć jest fajny
Ja jestem cały czas odstresowany i i wyluzowany
Przeczytaj sagę to będziesz wiedział OCB
Tak, wiedzieliśmy. Serial jest dobry jako serial, ale do książki mu daleko.
Przeczytam, ale nie mów, że to prawda co jest w podtytule “Everyone must die” ?
Tak też się zastanawiam nad opcją blokowania Overa, po co jej używać skoro i tak kusić będzie by zerknąć co za głupotę tam napisał
Saga jeszcze nie jest zakończona. Pod koniec tego co do tej pory Martin napisał kilka osób jeszcze żyje
Bo widzisz, wszyscy myślą, że głównymi bohaterami są ludzie a na prawdę tam jest tylko jeden główny bohater… żelazny tron, nie myśl inaczej to zrozumiesz dlaczego wszyscy tak szybko odchodzą
Chłopaki, proszę… czekam aż wyjdzie cały sezon, żeby obejrzeć wszystko Nie zdradzajcie zbyt wielu szczegółów
A co do książki - zaczęłam od serialu, skończę go to przeczytam dopiero.
Czy tylko ja nie oglądam tego serialu?
Nic nie zdradzamy, jedynie ogolniki które z tytułu można wyczytać nawet
Wodzu nie pożałujesz.
Może kiedyś, na starość, jak będę miał czas na takie rzeczy i gdy dołączą to do “Teletygodnia”
tez nie oglądam
Axles jak chcesz mogę Ci trochę pospoilerowac
Hej,
WODZU , luzik - nie jesteś sam.
Pozdrawiam,
Dimatheus