O MŚ w piłce nożnej oczywiście pamiętamy i będziemy chcieli ułatwić oglądanie rozgrywek 1/4 finału. Z całą pewnością będzie to możliwe 5 lipca ponieważ w wiacie grillowej mamy przygotowaną infrastrukturę pod montaż anteny satelitarnej, którą wykorzystywaliśmy jeszcze w 2010 roku (wówczas była to telewizja N) i planujemy ją wykorzystać ponownie. Jeżeli chodzi o 4 lipca to sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana bo tu impreza wieczorna będzie odbywać się na dziedzińcu, gdzie faktycznie nie ma gniazdek hotelowej TV. Niemniej jednak zakładam, że w jakiś sposób problem rozwiążemy - albo poprzez pociągnięcie kabla z jednego z pokoi, albo w inny sposób (np. przez net). W każdym bądź razie będziemy chcieli, na ile to będzie możliwe, dać możliwość wszystkim zainteresowanym oglądania rozgrywek, choć zaznaczam, że nie będą to kluczowe punkty programu.
Pokoje jednoosobowe teoretycznie są, ale ponieważ każdorazowo chcemy móc zaprosić jak największą liczbę uczestników, w wielu pokojach (również w tych 1-osobowych) będą dostawki - inaczej w Zamku na Skale zmieścilibyśmy trochę ponad 130 osób, a nie 160… Jeżeli w ogóle pozostają jakieś jedynki to są one rozdysponowane dla osób, które faktycznie takich pokoi potrzebują, a nie jest to tylko ich tzw. “widzimiś”.
Jeżeli chodzi o awatary na identyfikatorach to muszę sprawdzić na jakim etapie jest ich przygotowywanie (dopiero wróciłem z krótkiego urlopu), na pewno matryce nie poszły jednak jeszcze do druku, więc jeżeli komuś bardzo by zależało to można będzie w drodze wyjątku ten awatar zmienić.
Odnosząc się na koniec do wątków musztardowo-ketchupowych to widzę, że podniebienia są coraz bardziej wysublimowane - mam nadzieję, że im sprostamy
No to się zawziąłem i poprawiłem swój avatar na wyraźniejszy. Wiem że szału nie robi ale nie chcę zmieniać na żaden inny bo może ktoś go kojarzy (mam nadzieję)
Co do serialu “Gra o tron” - czy fakt, że niejaki George R. R. Martin, żyje z pisania spoilerów do tego serialu, nie psuje Wam przyjemności z oglądania?
O tym właśnie wspominałem tyle że pomyliłem Nkę z Cyfrowym Polsatem.
Przypuszczam że kable przywiezione przez zlotowiczów, parę beczek i eFek załatwi sprawę.
Over co to jest “formata”?
Czyżby to jakiś pseudotechniczny slang stosowany przez domorosłych “informatyków” ??
Nawet jeżeli idąc drogą dedukcji można by się domyśleć że chodzi o formatowanie dysku bądź partycji na której zainstalowany jest system, to żadna z przytoczonych odpowiedzi nie jest prawidłowa bo od formatowania do instalacji systemu jeszcze ciut ciut brakuje
Awatar to jednak podstawa. To jak rodowód, lepiej nic z nim nie robić. A już “fopa” jest zmieniać nick. To jak wyrzec się swojego pochodzenia. Dlatego nie polecam Zwłaszcza tego drugiego.
A co byście o Overze nie mówili to przecież "dobry chłopak był i mało pił ". Bez Ciebie Over była by pustka, nicość i cisza. A tak to jest przynajmniej coś. A kto jak nie ty, wtłaczałby nam taki zacny poziom absurdu w krwiobieg. No kto?
Co prawda, to prawda ma swoje wady, ale on tutejszy jest, czyli , swojak" - Jak go jakaś antylopka obabi, to się w końcu chłopak ustatkuje i hormony przestaną nim targać- jak piracką banderą na korsarskim korabiu
Najlepiej byłoby, gdyby osoby odpowiedzialne za catering śledziły ten wątek na forum, wtedy łatwiej byłoby im się wpasować w gusta zlotowiczów, choć nie ukrywam, że wczytywanie się w to co tu piszemy, może pozostawić trwałe ślady na psychice