HotZlot 2014 - wątek ogólny

Dzięki Panowie, już nie czuję się taki wyalienowany :wink:

Uff… a myślałem, że tylko ja nie oglądałem (i nadal nie oglądam)… ale wolałem się nie odzywać :smiley:

@lukasamd

Teraz można już śmiało się ujawniać :wink:

Wobec tego ujawniam się, też nie oglądam i nawet nie chcę wiedzieć o co chodzi (dla młodszych “OCB”).

W sumie wychodzi, że chyba większość nie ogląda, ale większość myśli, że większość ogląda i… już. :slight_smile:

Suchar dnia zaliczony! :smiley:

Hej,

Kurcze, aż musiałem popić. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Wracając do tematów zlotowych:

• O MŚ w piłce nożnej oczywiście pamiętamy i będziemy chcieli ułatwić oglądanie rozgrywek 1/4 finału. Z całą pewnością będzie to możliwe 5 lipca ponieważ w wiacie grillowej mamy przygotowaną infrastrukturę pod montaż anteny satelitarnej, którą wykorzystywaliśmy jeszcze w 2010 roku (wówczas była to telewizja N) i planujemy ją wykorzystać ponownie. Jeżeli chodzi o 4 lipca to sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana bo tu impreza wieczorna będzie odbywać się na dziedzińcu, gdzie faktycznie nie ma gniazdek hotelowej TV. Niemniej jednak zakładam, że w jakiś sposób problem rozwiążemy - albo poprzez pociągnięcie kabla z jednego z pokoi, albo w inny sposób (np. przez net). W każdym bądź razie będziemy chcieli, na ile to będzie możliwe, dać możliwość wszystkim zainteresowanym oglądania rozgrywek, choć zaznaczam, że nie będą to kluczowe punkty programu.

• Pokoje jednoosobowe teoretycznie są, ale ponieważ każdorazowo chcemy móc zaprosić jak największą liczbę uczestników, w wielu pokojach (również w tych 1-osobowych) będą dostawki - inaczej w Zamku na Skale zmieścilibyśmy trochę ponad 130 osób, a nie 160… Jeżeli w ogóle pozostają jakieś jedynki to są one rozdysponowane dla osób, które faktycznie takich pokoi potrzebują, a nie jest to tylko ich tzw. “widzimiś”.

• Jeżeli chodzi o awatary na identyfikatorach to muszę sprawdzić na jakim etapie jest ich przygotowywanie (dopiero wróciłem z krótkiego urlopu), na pewno matryce nie poszły jednak jeszcze do druku, więc jeżeli komuś bardzo by zależało to można będzie w drodze wyjątku ten awatar zmienić.

• Odnosząc się na koniec do wątków musztardowo-ketchupowych to widzę, że podniebienia są coraz bardziej wysublimowane - mam nadzieję, że im sprostamy :wink:

No to się zawziąłem i poprawiłem swój avatar na wyraźniejszy. Wiem że szału nie robi ale nie chcę zmieniać na żaden inny bo może ktoś go kojarzy (mam nadzieję) :slight_smile:

Co do serialu “Gra o tron” - czy fakt, że niejaki George R. R. Martin, żyje z pisania spoilerów do tego serialu, nie psuje Wam przyjemności z oglądania? :wink:

O tym właśnie wspominałem  tyle że pomyliłem Nkę z Cyfrowym Polsatem.

Przypuszczam że kable przywiezione przez zlotowiczów, parę beczek i eFek załatwi sprawę.

Over co  to jest  “formata”?

Czyżby to jakiś  pseudotechniczny slang stosowany przez domorosłych “informatyków”  ??

Nawet jeżeli  idąc drogą dedukcji :wink: można by  się  domyśleć :stuck_out_tongue: że  chodzi o formatowanie dysku bądź partycji na której zainstalowany jest system, to żadna z przytoczonych odpowiedzi nie jest prawidłowa bo  od  formatowania do instalacji systemu jeszcze  ciut  ciut brakuje 

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Słuszna kwintesencja dla radosnej tfurczości. :wink:

Hej,

No to z Overa jest teraz niezły celebryta. Ciekawe, kiedy napiszą o nim na Pudelku. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Awatar to jednak podstawa. To jak rodowód, lepiej nic z nim nie robić. A już “fopa” jest zmieniać nick. To jak wyrzec się swojego pochodzenia. Dlatego nie polecam :wink: Zwłaszcza tego drugiego.

A co byście o Overze nie mówili to przecież "dobry chłopak był i mało pił ". Bez Ciebie Over była by pustka, nicość i cisza. A tak to jest przynajmniej coś. :wink: A kto jak nie ty, wtłaczałby nam taki zacny poziom absurdu w krwiobieg. No kto? :wink:

Co prawda, to prawda ma swoje wady, ale on tutejszy jest, czyli , swojak" - Jak go jakaś antylopka obabi, to się w końcu chłopak ustatkuje i hormony przestaną nim targać- jak piracką banderą na korsarskim korabiu :slight_smile:

Ale to by chyba musiała być baba z jajami. :wink:

Na ryneczkach z warzywami pełno takich. Jakby się tam zakręcił to z pełnym koszem wracałby na chatę :slight_smile:

Ja tam nie zmieniam avatara, kto mnie zna ten zna, kto nie to (niech żałuje) może poznać jak chce :slight_smile:

Najlepiej byłoby, gdyby osoby odpowiedzialne za catering śledziły ten wątek na forum, wtedy łatwiej byłoby im się wpasować w gusta zlotowiczów, choć nie ukrywam, że wczytywanie się w to co tu piszemy, może pozostawić trwałe ślady na psychice :smiley:

Axles czy możesz zdradzić jaki krem stosujesz do twarzy, że tak odmłodniałeś? - za Chiny bym Cię nie poznał na zlocie, gdyby nie ta fotka :slight_smile:

, … Tylko żeby ta “antylopa” nie było konczitopodobna  ;) " - Nie wybrzydzaj, w końcu nie jesteś Johnem Eltonem ;)