Może i recesja, ale z całej Polski by się nazbierało Poza tym trzeba być patriotą!
Może i recesja, ale z całej Polski by się nazbierało Poza tym trzeba być patriotą!
DjLeo zmień dealera
Hihihihihihi
@gowain: chyba właśnie o to chodzi, że patrioci nie garną się do pielęgniarstwa
Takie zgrupowanie miss skutecznie odwodziłoby od głównego programu sporą część uczestników :D/ .
E tam, kwestia odpowiedniego połączenia tematyki prezentacji
Faktycznie, Krogulec czuwa, no muszę zmienić dealera Obecny ma trefny towar.
Over na zlocie na pewno poleci Ci najlepszego
Nie musisz zmieniać dealera, wystarczy że będziesz brał połowę tego co obecnie
Gaduły… już 1500 postów pyknęło
Pamięta ktoś?
Wczoraj znalazłem pomarańczową koszulkę z tej imprezy Z przodu czarne logo DP, a na rękawach Windows Vista i Office
Tak, pamięta…do dzisiaj ma tą koszulkę, tylko czarną…są nie do zdarcia…
Mam taką koszulkę choć pierwszy raz na Zlocie pojawiłem się rok później . Dostałem ją z jakąś nagrodą
Moja niestety nie nadaje się do publicznego użytku, ponieważ bezecny czarny silikon zbezcześcił jej nieskazitelną barwę w jednym miejscu. Ale faktycznie, jak napisał Madafaker, koszulki nie do zdarcia
Ja z pierwszego zlotu mam chyba 3 koszulki. Dwie kawowe (z mlekiem :D) i jedną czarną. A może czarne też mam dwie.
A wideorealcji nadal z pierwszego zlotu nie ma
Ona jest, gdzieś… :lol:
Gdzieś jest i prawdopodobnie to gdzieś, to dysk mojego starego komputera. Ale mogę się mylić, więc jeśli uda mi się go odpalić, poszukam
Edit:
Znalazł się na dysku zewnętrznym, ale nie ma to większego znaczenia, bo przecież jest tu
Ale jakość 240p, ale czego oczekiwać po jakości tyle lat wstecz ważne, że ślad jest, a jakżeś taki cwany to daj linka do zeszłorocznej
To się nie liczy wiedziałeś, że chodzi mi o wideorelację i wykorzystałeś fakt, że nie napisałem tego wprost