HotZlot 2014 - wątek ogólny

Czyżby mnie coś  ominęło ?

Skąd masz  takowe  info  ?

Też mnie to zastanawia skąd info :slight_smile: Myślę, że takiej klasy hotel, goszcząc poprzednie zloty, a tym samym wiedząc do której godziny się bawimy, nie zaryzykowałby swojej renomy przyjmując innych gości :slight_smile:

Krogulec o tym pisał wcześniej, no chyba, że mi się coś pomyliło. Ale w sumie to też jakoś tego nie widzę, że inni goście się plątają przy takiej grupie. Ale z drugiej strony to sezon. I pewnie tam będzie oblężenie. Pamiętam jak chwile stałem przy bramie i co chwile ktoś podjeżdżał autem i odjeżdżał z kwitkiem. Ogólnie nawet był ruch.

Coldzlot był za to klimatyczny. Praktycznie cały hotel dla nas. O tej porze roku, nie specjalnie wiele tam się ludzi przewijało.

Wszelkie chore dywagacje ucina choćby liczba miejsc noclegowych oferowanych przez Zamek na Skale…a reszta to już oczywista oczywistość.

Amen…

@djLeo, taka sytuacja była raczej na ColdZlocie :wink:

No właśnie… to na ColdZlocie byli i inni goście, wcale nie tak mało zresztą :slight_smile:

Ja tam nie miałbym nic przeciwko, gdyby równolegle z naszym odbywał się zlot kosmetyczek :smiley:

Skoro redakcja załatwia nawet dostawki do pokojów jednoosobowych, to nie wiem gdzie mieliby spać inni goście. Pole namiotowe?

To zjawisko nazywa się “bezstratna kompresja”, drogi Bananie :wink:

Nie zawsze mieliśmy całe obiekty tylko dla siebie. Z tego co pamiętam, to w Rynie trochę Niemców się kręciło i w Dolinie Charlotty chyba też nie byliśmy sami (ale tu głowy nie dam).

Albo zgrupowanie miss może :P?

A tak w ogóle… zarejestrowałam się, proszę o trzymanie kciuków… posyłanie dobrej energii …

• zwłaszcza moi znajomkowie zlotowi :smiley:

Hej,

Wydaje mi się, że tylko w Rynie nie byliśmy sami - ale to był naprawdę spory hotel. Myślę, że na towarzystwo możemy liczyć co najwyżej na programie rozszerzonym.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Raczej tylko w Rynie nie byliśmy jedyną grupa na obiekcie i do tego co chwile jeszcze pojawiały się wycieczki po zamku.

Ostatnio odkryłem przypadkiem, że jestem jednym z podwykonawców dla jednego z tegorocznych partnerów :slight_smile:

Za miesiąc o tej porze, niektórzy z nas będą się już zbierać do powrotu :slight_smile:

Coś Ci się jednak pomyliło :wink: Miejsca w Zamku na Skale wykorzystujemy do absolutnego maksimum, tam już nawet fizycznie nie będzie się dało nikogo zakwaterować - chyba, że w namiotach  :rotfl2: Stąd też oczywiście Zamek na Skale będzie zarezerwowany na wyłączność (podczas głównego programu).

Zresztą zawsze tak było i raczej nie wyobrażam sobie aby było inaczej przy jakiejś edycji. Gwoli ścisłości Zamek Ryn również był wynajęty na wyłączność - to że kilka pokoi było zajętych przez wycieczkę gości z Niemiec było efektem szczególnych okoliczności po stronie właściciela tego obiektu, wobec których nie był w stanie on dotrzymać tej części ustaleń. Nie ukrywam, że obecność innych gości w Rynie oraz te wycieczki po zamku to z naszego punktu widzenia kolejne elementy, które pozostawiły rysę w pamięci…

ColdZlot to była inna para kaloszy - oczywiście mogliśmy szukać obiektu na 40 osób i rezerwować go na wyłączność, ale doszliśmy do wniosku, że to nie ma sensu bo w tym czasie w Zamku na Skale było zajętych raptem kilka pokoi więc i tak czuliśmy się jak u siebie :wink:

Trzymamy kciuki, będzie :ok:

Czyżby szykowała się niespodzianka stworzona za pomocą Twoich technik :slight_smile: ?

Nie ukrywam, że byłaby to bardzo ciekawa propozycja, na którą po bardzo krótkim namyśle jestem w stanie przystać :wink:

Niech moc będzie z Tobą :slight_smile:

Ja bym preferował zjazd początkujących pielęgniarek :slight_smile:

Raczej nie, ja im wycinam wypełnienia do jakis pudełek, może na zlocie sie dowiem wreszcie do czego :slight_smile:

@gowain: w tym zawodzie następuje recesja i młodzi się do niego nie garną :wink: wniosek z tego jest taki, że jeśli już to będa to młode adeptki i adepci szkół pielęgniarskich np ze Szwecji, które przyjadą tu aby obejrzeć na własne oczy ostatni skansen Ciemnogrodu w Europie :stuck_out_tongue_winking_eye: