Czyżby mnie coś ominęło ?
Skąd masz takowe info ?
Czyżby mnie coś ominęło ?
Skąd masz takowe info ?
Też mnie to zastanawia skąd info
Myślę, że takiej klasy hotel, goszcząc poprzednie zloty, a tym samym wiedząc do której godziny się bawimy, nie zaryzykowałby swojej renomy przyjmując innych gości 
Krogulec o tym pisał wcześniej, no chyba, że mi się coś pomyliło. Ale w sumie to też jakoś tego nie widzę, że inni goście się plątają przy takiej grupie. Ale z drugiej strony to sezon. I pewnie tam będzie oblężenie. Pamiętam jak chwile stałem przy bramie i co chwile ktoś podjeżdżał autem i odjeżdżał z kwitkiem. Ogólnie nawet był ruch.
Coldzlot był za to klimatyczny. Praktycznie cały hotel dla nas. O tej porze roku, nie specjalnie wiele tam się ludzi przewijało.
Wszelkie chore dywagacje ucina choćby liczba miejsc noclegowych oferowanych przez Zamek na Skale…a reszta to już oczywista oczywistość.
Amen…
No właśnie… to na ColdZlocie byli i inni goście, wcale nie tak mało zresztą 
Ja tam nie miałbym nic przeciwko, gdyby równolegle z naszym odbywał się zlot kosmetyczek 
Skoro redakcja załatwia nawet dostawki do pokojów jednoosobowych, to nie wiem gdzie mieliby spać inni goście. Pole namiotowe?
To zjawisko nazywa się “bezstratna kompresja”, drogi Bananie 
Nie zawsze mieliśmy całe obiekty tylko dla siebie. Z tego co pamiętam, to w Rynie trochę Niemców się kręciło i w Dolinie Charlotty chyba też nie byliśmy sami (ale tu głowy nie dam).
Albo zgrupowanie miss może :P?
A tak w ogóle… zarejestrowałam się, proszę o trzymanie kciuków… posyłanie dobrej energii …
Hej,
Wydaje mi się, że tylko w Rynie nie byliśmy sami - ale to był naprawdę spory hotel. Myślę, że na towarzystwo możemy liczyć co najwyżej na programie rozszerzonym.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Raczej tylko w Rynie nie byliśmy jedyną grupa na obiekcie i do tego co chwile jeszcze pojawiały się wycieczki po zamku.
Ostatnio odkryłem przypadkiem, że jestem jednym z podwykonawców dla jednego z tegorocznych partnerów 
Za miesiąc o tej porze, niektórzy z nas będą się już zbierać do powrotu 
Coś Ci się jednak pomyliło
Miejsca w Zamku na Skale wykorzystujemy do absolutnego maksimum, tam już nawet fizycznie nie będzie się dało nikogo zakwaterować - chyba, że w namiotach :rotfl2: Stąd też oczywiście Zamek na Skale będzie zarezerwowany na wyłączność (podczas głównego programu).
Zresztą zawsze tak było i raczej nie wyobrażam sobie aby było inaczej przy jakiejś edycji. Gwoli ścisłości Zamek Ryn również był wynajęty na wyłączność - to że kilka pokoi było zajętych przez wycieczkę gości z Niemiec było efektem szczególnych okoliczności po stronie właściciela tego obiektu, wobec których nie był w stanie on dotrzymać tej części ustaleń. Nie ukrywam, że obecność innych gości w Rynie oraz te wycieczki po zamku to z naszego punktu widzenia kolejne elementy, które pozostawiły rysę w pamięci…
ColdZlot to była inna para kaloszy - oczywiście mogliśmy szukać obiektu na 40 osób i rezerwować go na wyłączność, ale doszliśmy do wniosku, że to nie ma sensu bo w tym czasie w Zamku na Skale było zajętych raptem kilka pokoi więc i tak czuliśmy się jak u siebie 
Trzymamy kciuki, będzie 
Czyżby szykowała się niespodzianka stworzona za pomocą Twoich technik
?
Nie ukrywam, że byłaby to bardzo ciekawa propozycja, na którą po bardzo krótkim namyśle jestem w stanie przystać 
Niech moc będzie z Tobą 
Ja bym preferował zjazd początkujących pielęgniarek 
Raczej nie, ja im wycinam wypełnienia do jakis pudełek, może na zlocie sie dowiem wreszcie do czego 
@gowain: w tym zawodzie następuje recesja i młodzi się do niego nie garną
wniosek z tego jest taki, że jeśli już to będa to młode adeptki i adepci szkół pielęgniarskich np ze Szwecji, które przyjadą tu aby obejrzeć na własne oczy ostatni skansen Ciemnogrodu w Europie