Można sobie trzasnąć kąpiel w piwie. Ale to by trzeba mieć sporo tego niepotrzebnego
(PS. Niedobre chłopaki smaka na piwo narobili
Można sobie trzasnąć kąpiel w piwie. Ale to by trzeba mieć sporo tego niepotrzebnego
(PS. Niedobre chłopaki smaka na piwo narobili
Piwie czy Tyskim ?
Aktualnie piję 5 Tyskie (żubr poszedł w odstawkę) i powiem szczerze że mi katar przeszedł bo coś z pyłkami jest na rzeczy, Ciekawe tylko jak będzie jutro
(trenuje przed zlotem żeby nie odpaść za szybko)
a przy okazji polecam ściągnąć (kupić) dyskografie Dr.alban’a, , dj.Bobo etc muza z lat 80-90 wymiata
Na zlocie to i tak na jedno wyjdzie czy piwko czy siki wątroba pokaże co potrafi
Over, Over, te twoje bajeczki - przecież ty po trzecim leżysz już pod stołem
Na zlocie to wątroba pokaże co potrafi tak naprawde a nie jej user.
Bierzesz wątrobę na zlot? Moja zostaje w Posen
A tam wątroba, oby browar zimny i dobry był…
Kto leży ten leży ale nie ja ew, z twoja tuszą to wiele możesz wchłonąć i udawać ze jesteś happy
Ale co jak co z rana piwo pić to dla mnie zabójstwo nie potrafie ma wewnętrzną blokadę bo piwo z rana to dzień zmarnowany …
Byle browar a nie tyskie czy inne żubry
Tyskie Klasyczne z kija nie jest takie znowu złe - butelka i puszka tak, ale lane dużo lepsze, więc nie narzekaj, bo nie będziesz miał co pić
O ile to świeże kegi i czysta instalacja Poza tym to i tak w niedzielę się dowiem czy będę pił “tyskie” czy piwo oglądając z zazdrością relacją
Udawać, ja nic nie muszę udawać. Nie jestem Overem
Wszystkich Nas, kiedyś czeka Game Over
Nie ma lekko
Over piwo + posty na forum to nie jest dobra kombinacja, sam to przyznałeś ostatnio Także Over dla twojego dobra, albo piwo, albo forum! Nigdy razem!
Zgodzę się
Masz w rację, w zupełności
Jak to bylo w “Hanibalu” nakarmie Cię w niedzielny poranek, odpadami z Twojego …tfu mózgu (to słowo tu bardzo nie pasuje, ale musze dodać) i będzie Ci smakować.
Co do piwa to z wiekiem może dojżejesz do degustowania, a narazie to i tak każdy może Ci szczać do szklanki i dzień później stwierdzisz ze masz kaca :]
Nie przesadzasz trochę? Ja wiem że ty za dużo mądrego do powiedzenia nie masz, ale to już chyba lekka przesada.