HotZlot 2014 - wątek ogólny

Jak to dobrze jak jest na kogo winę zwalić :slight_smile:

Leyda może zmienisz środek transportu, pomysł o moim zdrowiu :wink:

WODZU sam się wkopał :smiley:

Twoje zdrowie w Twoich rękach :wink:

Czy ja o czymś nie wiem? :slight_smile:

@WODZU właśnie o to chodzi że wiesz, doskonale wiesz… :slight_smile:

Kurczę, ale ja chyba jak każda mężczyzna mam prosty umysł i nie nadążam za zawiłością tej fabuły :smiley:

@wodzu, za mało latynoskich telenowel oglądałeś :wink:

Wodzu zasada jest prosta, kobieta ma zawsze rację. Niby takie proste a tak to wiele komplikuje.

Otóż nie. To facet zawsze ma rację, a zadaniem kobiety jest sprawić, aby cały czas tak mu się wydawało :wink:

Hej,

A no to maty pójdą w ruch. :slight_smile:

Gratulacje też dla zwycięzców i do zobaczenia!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Pomóżmy dzieciakowi:

http://forum.dobreprogramy.pl/etykiety-herbat-lipton-pro%C5%9Bba-skierowana-do-hotzlotowc%C3%B3w-t475751/

Jest nas wiele, możemy naskładać w kibini i jeszcze  trochę  :)

Fajnie, że wychodzą takie akcje przy okazji zlotu. Pamiętam w zeszłym roku zbieranie smyczek dla jakiegoś dziecka :slight_smile: Swoją drogą… jestem ciekawy jak akcja się zakończyła i czy dziecko było zachwycone ilością smyczek. Wie ktoś coś? :slight_smile:

Ja wiem, bo to ja tę akcję organizowałem. Chłopczyk był zachwycony, jak sam powiedział, ma już zapas na każdy dzień do 2020.

Na ten HZ też mam pewien pomysł zbieractwa, ale to wymaga jeszcze kilku dni ustaleń i przygotowań.

To smyczki juz odpadają? Bo ja trochę tego nazbieralem :wink:

Smyczki są nieustające, tego nigdy dosyć, jeśli macie to bierzcie na HZ, ktoś z Loży przejmie (ja na razie zaproszenia nie mam).

A kto na ostatnim Hz zbierał procki?

GBM :wink:

Łazienkę “kafelkuje”.

do kafelkowania to “windowsfony” by sie bardziej nadawały :wink:

fajnie będzie wrócić na zlot :slight_smile: jeszcze tylko jutro ugadam sobie urlop w pracy z kolegami ze zmiany i będzie miodzo :smiley: