HotZlot 2014 - wątek ogólny

zomo_prl - reszta to pewnie ekipa redakcyjna + reprezentanci sponsorów :slight_smile:

Tylko oscypków żal.

To wyśle je kurierem na Zlot :slight_smile:

No to jak już po losowaniu, to lekko temat dojdzie do 2000 postów :smiley:

Nie wiem jak Leyda dowiezie czekoladę na zlot, jak takie upały :slight_smile:

No to na szczęście nie będą sami faceci, w losowaniu już na pierwszy rzut oka widać, żę @wiosenka83 dostała się, @ola.coer i @strzałeczka, do tego @Leyda, @Freyah którąś pominąłem? Aaa no i @Overa :stuck_out_tongue:

"Bardzo nam przykro, ale Twoje zgłoszenie rejestracyjne na HotZlot 2014 nie zostało wylosowane "… a050.gif

@Axles a mi się coś kojarzy, że leyda nie dostała zaproszenia tylko czekała na losowanie… Z zaproszonych pominąłeś ariiell na pewno :slight_smile: no i nie wiadomo która jeszcze dostała zaproszenie.

Coś parytety leżą w tym roku :lol: Czyżby bunt przeciw poprawności politycznej :smiley:

ruuuda.m

Chętnie posłucham jej kolejnych historii  :smiley:

Ja mam pytanko: Czy to legalne? :-) A, może :x

http://x2t.com/309082

Tak gorąco… ale może się nie rozpłynie :smiley:

Dziewczyny i chłopaki :smiley: - ja z WAMI! :smiley:

:D/

Dobra energia i kciuki pomogły :wink:

Dziękuję :slight_smile:

Floyd a co to?

Rozrywka na długie zimowe wieczory dla Overa  ??

:wink:

Może przywiezie Ci czekoladę w ciekłym azocie? - odlotowy drink w sam raz dla geeka :zdrowie:

Najgorzej może być na trasie Wrocław -> Zamek, bo nie mam w aucie klimy :smiley: Na wszelki wypadek zrobimy dokumentację fotograficzną, żebyś wiedział, że miała szczere intencje :slight_smile:

Czy to ta pani od takich dziwnych wpisów na blogu? Dobrze pamiętam?

Gratulacje dla dzisiejszych szczęśliwców :slight_smile:

Dobrze pamiętasz :slight_smile:

http://www.dobreprogramy.pl/ruuuda.m

Redakcjo pamiętaj, że wacek jest zawsze w gotowości :stuck_out_tongue:

Choćby zwolniło się miejsce na 5 min przed rozpoczęciem zlotu,  wacek się stawi :smiley:

jeśli się rozpłynie będzie na Ciebie :slight_smile: