HotZlot 2014 - wątek ogólny

@olmeca

Ja wiem, że one są nadal. Nawet do kupienia na bazarku. A le tych kubańskich już dawno nie widziałem.

@Acorus

“Wrzynały się w gardło.”

To chyba najbardziej pasujące słowo do walorów smakowych tych fajeczek

Stetryczali geekowie? :wink:

Z wiarusami był problem z filtrem, trzeba było albo przyciąć albo przeciągnąć, paliłem je w wojsku, a raczej miałem je jako fajki dla “Dziadków” za młodego, po jednym rozdaniu miałem spokój z nimi do końca “bycia kotem” :lol:

Sporty palił mój dziadek - pamiętam jak w pokoju kłębił się wypuszczany przez niego dym. Cholernie mi się ten efekt podobał - przypominał ramiona ośmiornicy - teraz tak fajki już nie kurzą :wink:

PS.

Pamiętacie ruskie Kosmosy w stanie wojennym :slight_smile:

W tamtych czasach po piwo stało się w kolejkach ;) W 1989 roku specjalnie z kolegą pojechaliśmy do Leżajska, a tam tylko jeden punkt sprzedaży ( budyneczek z falistej blachy na uboczu) kolejka spragnionych na dwa kilometry - okoliczne błonia oblegane jak plaża w Sopot przez miejscowych smakoszy. Jednak było warto - Leżajski full jak śmietana (wtedy) :slight_smile:

Hehehe, każdy “Tetryk” związany ze sceną Metalową powinien znać te:

Black_death_06.jpg

:twisted:

resize0005.jpg

Jest to do kupienia w PL? Bo jak tak to rumu chętnie spróbuję :smiley:

Jest do kupienia - znalazłem w sklepie internetowym.

Ale nie rum tylko czystą.

kiedyś było piwo EB i papierosy popularne :slight_smile:

Macie piękne wspomnienia z dzieciństwa…

ja też jeździłam BMXem, żułam gumy turbo, a ulubiona zabawka to proca :smiley:

To jest piosenka http://www.youtube.com/watch?v=IjThN07bNZw

Kiedyś nawet i o tym śpiewano https://www.youtube.com/watch?v=m-WF9fskEvk

Piwo EB i 10,5 :wink:

Piwo EB jest ciągle produkowane.

10,5 próbowali reaktywować, ale szybko zrezygnowali - siki ala Tyskie z ceną jak za Pintę :slight_smile:

Ale z przeznaczeniem w całości na eksport.

Sądząc po aktywności w temacie, chyba przyszła posucha po tym weekendowym piwkowaniu… :stuck_out_tongue:

@andrewi

Był zaczątek tematu, później eksplozja wspomnień i pomysłów, a teraz czas kontemplacji :wink:

Jasne, tylko nie wiem czy warto się wyciszać przed HZ :stuck_out_tongue:

Wszyscy kumulują się na zlot

Ja nie wiem, każdy rozpoczęty temat kończy się na piwie… jesteście monotematyczni :stuck_out_tongue:

I tak dobrze, że nie skończyło się na d… :stuck_out_tongue:

A propo`s

Maja karta graficzna jest do d… :smiley: