Ja wiem, że one są nadal. Nawet do kupienia na bazarku. A le tych kubańskich już dawno nie widziałem.
“Wrzynały się w gardło.”
To chyba najbardziej pasujące słowo do walorów smakowych tych fajeczek
Ja wiem, że one są nadal. Nawet do kupienia na bazarku. A le tych kubańskich już dawno nie widziałem.
“Wrzynały się w gardło.”
To chyba najbardziej pasujące słowo do walorów smakowych tych fajeczek
Stetryczali geekowie?
Z wiarusami był problem z filtrem, trzeba było albo przyciąć albo przeciągnąć, paliłem je w wojsku, a raczej miałem je jako fajki dla “Dziadków” za młodego, po jednym rozdaniu miałem spokój z nimi do końca “bycia kotem” :lol:
Sporty palił mój dziadek - pamiętam jak w pokoju kłębił się wypuszczany przez niego dym. Cholernie mi się ten efekt podobał - przypominał ramiona ośmiornicy - teraz tak fajki już nie kurzą
PS.
Pamiętacie ruskie Kosmosy w stanie wojennym
W tamtych czasach po piwo stało się w kolejkach ;) W 1989 roku specjalnie z kolegą pojechaliśmy do Leżajska, a tam tylko jeden punkt sprzedaży ( budyneczek z falistej blachy na uboczu) kolejka spragnionych na dwa kilometry - okoliczne błonia oblegane jak plaża w Sopot przez miejscowych smakoszy. Jednak było warto - Leżajski full jak śmietana (wtedy)
Hehehe, każdy “Tetryk” związany ze sceną Metalową powinien znać te:
:twisted:
Jest to do kupienia w PL? Bo jak tak to rumu chętnie spróbuję
Jest do kupienia - znalazłem w sklepie internetowym.
Ale nie rum tylko czystą.
kiedyś było piwo EB i papierosy popularne
Macie piękne wspomnienia z dzieciństwa…
ja też jeździłam BMXem, żułam gumy turbo, a ulubiona zabawka to proca
To jest piosenka http://www.youtube.com/watch?v=IjThN07bNZw
Piwo EB i 10,5
Piwo EB jest ciągle produkowane.
10,5 próbowali reaktywować, ale szybko zrezygnowali - siki ala Tyskie z ceną jak za Pintę
Ale z przeznaczeniem w całości na eksport.
Sądząc po aktywności w temacie, chyba przyszła posucha po tym weekendowym piwkowaniu…
Jasne, tylko nie wiem czy warto się wyciszać przed HZ
Wszyscy kumulują się na zlot
Ja nie wiem, każdy rozpoczęty temat kończy się na piwie… jesteście monotematyczni
I tak dobrze, że nie skończyło się na d…
A propo`s
Maja karta graficzna jest do d…