Kurde to faktycznie pojechałem nie potrafię pamiętać takich rzecz, w każdym razie ja byłem i mnie się podobało, jak na debiut o ile pamiętam było dobrze.
A jak mogło być inaczej skoro mowa o Twarzy Loży Szyderców, albo mówiąc językiem bardziej oficjalnym jej Rzeczniku Prasowym ;)
Coś niczym orka na ugorze. Niby mnóstwo chętnych do pomocy z potencjałem i możliwościami, a tak naprawdę to jak byś sie kopał non stop z koniem. Jak potrzeba konkretów to nikt nic nie wie, lub potrzebuje tego co miała wykonać inna osoba bo bez tego nie da się ruszyć. Tak to wygląda na szybko i w ogólnikach.
czyli premiera nieprędko
Raczej prędko Ale to nie miejsce na takie dyskusje
Pytanie do władzy
Kiedy można się spodziewać gotowej agendy?
A co się stało z Leszkiem i “łoscypkiem”, od kiedy stało się wiadome że nie dołączą do szacownego grona zlotowiczów ślad po nich zaginął (wcieło jak ciotkę w Czechach)
fiesta, albo uaktywni się za rok, albo, na co ja osobiście stawiam, było to Wasze “dziecko”, tzn. Loży Szyderców.
Chyba nas troszke przeceniasz
Ja stawiałem, że to MaxDemage
Panie i Panowie, za dwa tygodnie będziemy już po obiedzie… ;>
O panie, ja zaczęłam odliczać zanim dostałam zaproszenie… :x
Zastanawiam się czy ktoś ma dziwniejsze plany dojazdu i powrotu na/z Zlotu od mojego i msneta. 2 lipca msnet jakoś po 14 zjawi się w Rzeszowie, ja nieco później. Kompletnie nie mamy się jak dostać na PolskiBus do Rzeszowa na 5:55 rano 3 lipca, więc będziemy nocować w tym mieście. O 12:20 3 lipca dotrzemy do Wrocławia, nocleg i następnego dnia Zlotowym autobusem do Zamku.
Powrót po programie rozszerzonym z kimś ze zlotowiczów, ewentualnie tym autobusem co Krogulec pisał. Następnie PolskimBusem z Wrocka do Rzeszowa - wyjazd 17, przyjazd 23:20. Tym razem nie mamy się jak wydostać z Rzeszowa i autobus msnet, a ja pociąg mamy o 4:30 8 lipca. Nie wiem co w tych godzinach będziemy robić, może geocaching =D Kto nas przebije?
Skromnie przypominam uczestnikom tegorocznego spotkania HotZlot, że Łowca Uśmiechów przeprowadzi pół partyzancką akcję, czyli strzelanie fotek z zaskoczenia, które mają na celu uwiecznienie uśmiechniętych :flasingsmile: buziek zlotowiczów płci obojga. Co zaowocować ma wyborem Króla i Królowej Uśmiechu. W tym roku Król zostanie obdarowany oldskulowym autem marki Warszawa 223 - podobnym jak na foto poniżej, a nad nagrodą dla Królowej - jeszcze pomyślimy ( być może jakiś ekskluzywny perfumik?). Nagrody funduje Łowca Uśmiechów. Zachęcam do częstego uśmiechania się, bo jak widać jest o co powalczyć
@Zbigniew2003, może “Być może…”?
Nie wykluczam i nie potwierdzam. Niech to pozostanie tajemnicą do ostatniej chwili - ważne aby rywalizacja była zdrowa i nie było fałszywych uśmiechów
Spoko Wygraną mam w kieszeni
Słyszałem, że jakiś zlot się szykuje. To prawda? ;>
Niedawno był zlot fanów Fiata Multipli, ale tak to nie wiem o czym mówisz O.o
To raczej była grupa wzajemnego wsparcia. Nie ma fanów tych samochodów. Je albo dostaje się za karę, albo są podrzucane do pustych, niezamkniętych garaży.