Multipla to akurat przykład na to, że picie w pracy nie prowadzi do niczego dobrego.
A mnie się ona podoba
Ja tam mogę ją przyjąć jeśli ma ktoś ja do “garażu” oddać
Ty to Ty, nie Twoja wina ;p
Panowie i Panie jeszcze 12 dni i spotykamy się.
Hej,
No tak, już tylko 12 dni, a tutaj dopiero 1924 posty w temacie. Co tak cienko w tym roku?
Pozdrawiam,
Dimatheus
też mnie zastanawia ta cisza w tym wątku
Co do spotkania… to ludziska, które będą we Wrocławiu dzień wcześniej… Tam jakieś spotkanie jest przewidziane też? Jak to drzewiej bywało?
Pod koniec przyszłego tygodnia (jakie sesje będą wiemy, czekamy jeszcze na tytuły i nazwiska prowadzących).
Wieszak nie znam jednego faceta, któremu by się Multipla podobała. Owszem kobietą się niektórym podoba, ale też nie wszystkim. W takim razie szacun!
BTW. Ale ten czas leci.
Spora ilość Fiatów Multipla została zamówiona przez naszego premiera dla armii. Będą zabijać wroga śmiechem. Twarzą operacji ma być Kryspin
Multipla jest fajna, w środku…
Wątek dotyczacy zeszłorocznego zlotu ma około 1970 postów a pisano w nim jeszcze grubo po zlocie. Mój będzie 1933, jest dobrze
Jestem za:)
Nigdy jednak nie będzie tak fajna jak kredens - 125p I tak pakowna jak pryszcz 126p To były Fiaty
Jak chce się komuś przywalić to można mu powiedzieć “Masz ryj jak Multipla”. Podobno działa wyśmienicie
BTW. bardzo nieśmiałe samochody:
Za szybko piszecie nie nadążam z czytaniem
Wisisz mi kasę, bo przez Ciebie, zamiast na ZUS i chleb pracować, od 20 minut pierdoły oglądam
Jak nie te pierdoły to byś w pracy i tak czytał forum