HotZlot 2014 - wątek ogólny

Multipla to akurat przykład na to, że picie w pracy nie prowadzi do niczego dobrego.

A mnie się ona podoba :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ja tam mogę ją przyjąć jeśli ma ktoś ja do “garażu” oddać :stuck_out_tongue: :smiley:

Ty to Ty, nie Twoja wina ;p

Panowie i Panie jeszcze 12 dni i spotykamy się. :wink:

Hej,

No tak, już tylko 12 dni, a tutaj dopiero 1924 posty w temacie. Co tak cienko w tym roku?

Pozdrawiam,

Dimatheus

też mnie zastanawia ta cisza w tym wątku :smiley:

Co do spotkania… to ludziska, które będą we Wrocławiu dzień wcześniej… Tam jakieś spotkanie jest przewidziane też? Jak to drzewiej bywało?

Pod koniec przyszłego tygodnia (jakie sesje będą wiemy, czekamy jeszcze na tytuły i nazwiska prowadzących).

@wiosenka83, spotkanie jak najbardziej :slight_smile:

Wieszak nie znam jednego faceta, któremu by się Multipla podobała. Owszem kobietą się niektórym podoba, ale też nie wszystkim. W takim razie szacun!

BTW. Ale ten czas leci.

Spora ilość Fiatów Multipla została zamówiona przez naszego premiera dla armii. Będą zabijać wroga śmiechem. Twarzą operacji ma być Kryspin :wink:

Multipla jest fajna, w środku… :stuck_out_tongue:

Wątek dotyczacy zeszłorocznego zlotu ma około 1970 postów a pisano w nim jeszcze grubo po zlocie. Mój będzie 1933, jest dobrze :wink:

Jestem za:)

Nigdy jednak nie będzie tak fajna jak kredens - 125p I tak pakowna jak pryszcz 126p To były Fiaty :stuck_out_tongue:

Jak chce się komuś przywalić to można mu powiedzieć “Masz ryj jak Multipla”. Podobno działa wyśmienicie :wink:

BTW. bardzo nieśmiałe samochody:

1390529604_kvpdzb_600.jpg

Za szybko piszecie :wink: nie nadążam z czytaniem

Z multipli cały internet się nabijał :stuck_out_tongue: tutaj kawałek: http://joemonster.org/art/27995

@Axles

Wisisz mi kasę, bo przez Ciebie, zamiast na ZUS i chleb pracować, od 20 minut pierdoły oglądam :smiley:

Jak nie te pierdoły to byś w pracy i tak czytał forum :slight_smile: