Ale żeby takie szczegóły podawać?
Ale żeby takie szczegóły podawać?
Dziękuję Redakcjo za zaproszenie! Nie zawiodę i stawię się na miejscu
No i mnie ten zaszczyt spotkał.Dziękuję redakcji,że dostrzegła moje zaangażowanie.
Cikawe czy ty razem mnie z pracy puszczą Ale miesięczne zapowiedzenie sprawy powinno wystarczyć
sam się teraz zastanawiam
Zigi jedzie, git. Jak zwykle śmietanka towarzyska.
Nic Oficjalnie pozostaje mi napisać, widzimy się za 3 tygodnie.
Ale mi się tęskniło za wami bez wyjątków. <3
Dziękuję Kochana Redakcji za miłą wiadomość którą od was dzisiaj dostałem. <3
Takie pytanko, nie pamiętam jak było rok temu, ale czy przychodzi jakieś potwierdzenie otrzymania wpłaty przez DP? Żeby mi się potem nie okazało, że ja zapłaciłem, a wpłaty u nich nie ma (miałem tak 2 lata temu, dramat xd).
Przychodzi, jak sprawdzą na koncie wpłatę, możesz to dostać z opóźnieniem.
Mam i ja
Jestem, jestem!
No to, chcialbym powiadomić ze i mistyczny ColdZlotowy przedmiot posiadam w stanie nienaruszonym i oczywiście zostanie wzięty ze mną na HotZlot jako że i ja dostąpiłem tego zaszczytu otrzymania zaproszenia
Dziękuję redakcji, niezmiernie się ciesze że przyjdzie mi ponownie spotkać się z wami wszystkimi w Zamku na Skale
Zaczynam się bać
To i dla mnie nie zapomnij o pewnym przedmiocie a nawet może dwóch
Tak wiem, pamiętam… na razie mam jeden, ale postaram sie do HZ załatwić drugą
Ale, że to co w zeszłym roku?.. tylko dwie?
Zrzutka dla Mańka za fatygę, bo zaraz lista chętnych urośnie do 160 osób
Mogę spróbować załatwić więcej, ale to musiałbym teraz wiedzieć. Gowain, Tobie też?
Oszzzywiśccieeee - jak dasz rady to ja chętnie na jedną, a nawet dwie. Byłem ostatnio tam, ale była sobota wieczór i wszystko pozamykane już… więc nic nie zdziałałem
Moi ulubieńcy jadą.
Jak każdy tak po dwie zamówi to będziesz musiał niedługo sporo większym samochodem przyjechać
I chciałem podziękować za HotZlotowe zaproszenie! W domu właśnie trwa burza mózgów jak zorganizować wyjazd :)
Więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - widzimy się w lipcu!