HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ale żeby takie szczegóły podawać? :smiley:

Dziękuję Redakcjo za zaproszenie! Nie zawiodę i stawię się na miejscu :wink:

No i mnie ten zaszczyt spotkał.Dziękuję redakcji,że dostrzegła moje zaangażowanie. 

Cikawe czy ty razem mnie z pracy puszczą :wink: Ale miesięczne zapowiedzenie sprawy powinno wystarczyć :wink:

sam się teraz zastanawiam :slight_smile:

Zigi jedzie, git. Jak zwykle śmietanka towarzyska.

Nic Oficjalnie pozostaje mi napisać, widzimy się za 3 tygodnie. :slight_smile:

Ale mi się tęskniło za wami bez wyjątków. :slight_smile:  <3

Dziękuję Kochana Redakcji za miłą wiadomość którą od was dzisiaj dostałem. :slight_smile: <3

Takie pytanko, nie pamiętam jak było rok temu, ale czy przychodzi jakieś potwierdzenie otrzymania wpłaty przez DP? Żeby mi się potem nie okazało, że ja zapłaciłem, a wpłaty u nich nie ma :smiley: (miałem tak 2 lata temu, dramat xd).

Przychodzi, jak sprawdzą na koncie wpłatę, możesz to dostać z opóźnieniem.

Mam i ja :smiley:

Jestem, jestem! :slight_smile:

No to, chcialbym powiadomić ze i mistyczny ColdZlotowy przedmiot posiadam w stanie nienaruszonym i oczywiście zostanie wzięty ze mną na HotZlot jako że i ja dostąpiłem tego zaszczytu otrzymania zaproszenia :slight_smile:

Dziękuję redakcji, niezmiernie się ciesze że przyjdzie mi ponownie spotkać się z wami wszystkimi w Zamku na Skale :slight_smile:

Zaczynam się bać :wink:

To i dla mnie nie zapomnij o pewnym przedmiocie a nawet może dwóch :wink:

Tak wiem, pamiętam… na razie mam jeden, ale postaram sie do HZ załatwić drugą :slight_smile:

Ale, że to co w zeszłym roku?.. tylko dwie? :stuck_out_tongue:

Zrzutka dla Mańka za fatygę, bo zaraz lista chętnych urośnie do 160 osób :stuck_out_tongue:

Mogę spróbować załatwić więcej, ale to musiałbym teraz wiedzieć. Gowain, Tobie też?

Oszzzywiśccieeee - jak dasz rady to ja chętnie na jedną, a nawet dwie. Byłem ostatnio tam, ale była sobota wieczór i wszystko pozamykane już… więc nic nie zdziałałem :confused:

Moi ulubieńcy jadą. :smiley:

Jak każdy tak po dwie zamówi to będziesz musiał niedługo sporo większym samochodem przyjechać :wink:

I chciałem podziękować za HotZlotowe zaproszenie! W domu właśnie trwa burza mózgów jak zorganizować wyjazd :) 

Więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - widzimy się w lipcu! :slight_smile: