Może wprowadzimy nowy zapis do regulaminu, zmiana avka na tych samych zasadach co nicka ? 
Wybieram się Neobusem. A jeżeli znajdę ciemnoniebieskie 528i z beżowymi skórami za <15k, to wybieram się samochodem :)
Hm… zastanawiam się czy tylko ja nie zauważyłem w tym roku info o zlocie?
Jakbyś nie zauważył, z roku na rok informacje te są podawane coraz później. W tym roku będzie: Już za tydzień kolejny HotZlot. Spiesz się z rejestracją…
Spodziewaj się raczej : Tydzień temu był HotZlot. Nie spieszyłeś się z rejestracją 
Don’t panic…don’t stres…po “Dniu Dziecka”… ![]()
Jestem tu codziennie (he, he chwalipięta), więc nie sposób by było przeoczyć, Areh też może mieć rację, ale może też być tak, że Zlot po prostu będzie później.
W tym roku HotZlot w październiku 
10 zlot w 10 miesiącu - no to ma sens… 
I nie będzie już tak “hot”! :)
Nie doceniasz nas 
Nie o klimat chodzi, ale o pogodę…
Jazda przez całą Polskę w 40 stopniowym upale potrafi nieźle “dopiec” ;)
Jak przypomnę sobie Zlot w zamku Kliczków (lipiec 2013), gdzie temperatura w cieniu osiągała 42° – 43°C, a w słońcu to nawet nie wiem, bo mi się białko w oczach ścinało (a donoszono mi, że było to ponad 50°), to w ciemno biorę nawet grudzień. 
W apartamencie prezydenckim był cały czas przyjemny chłodek i inne atrakcje 
Dokładnie, tak było 
podobno w te wakacje, ma być podobna temperatura :)
witajcie,
co to dokładnie jest ten hotzlot? spotkanie czy jak? na czym to polega?i czym się to różni od coldzlot’u?
Po pierwsze jeden jest organizowany w lecie, a drugi w zimie.
Po drugie ColdZlot jest zamkniętym spotkaniem najaktywniejszych blogerów, moderatorów i redakcji, jest o wiele bardziej kameralny, nie ma sesji technicznych, spotkań ze sponsorami itp. na którym są omawiane przede wszystkim sprawy związane z portalem.
Po trzecie w HotZolcie teoretycznie ma szansę wziąć udział każdy zarejestrowany pełnoletni użytkownik, bo prócz osób zaproszonych oficjalnie przez redakcję odbywa się losowanie wśród wszystkich którzy zgłosili chęć udziału i spełniają postawione przez redakcję warunki. HotZlot jest imprezą o wiele większą (z reguły na ponad 100 a czasem i nawet do 200 osób w zależności od ilości miejsc noclegowych w lokalizacji zlotu). Na spotkaniu odbywają się liczne sesje techniczne, spotkania ze sponsorami, przedstawicielami producentów sprzętu i oprogramowania. Imprezę zawsze obsługują przemiłe hostessy. Prócz części oficjalnej znaczna część czasu przeznaczona jest na integrację, jest spotkanie przy grillu i złocistym. Zawsze towarzyszy mu występ kapeli rockowej.
Atrakcji jest co niemiara, nie sposób ich wymienić w tak krótkim poście.
Chcący otrzymać zaproszenie trzeba być aktywnym użytkownikiem portalu bądź forum i zostać dostrzeżonym przez redakcję, bądź liczyć na szczęście w losowaniu 
dzięki za oświecenie