HotZlot 2016 - wątek ogólny

Hej,

I tak trzeba myśleć, bo pozytywne myślenie to podstawa. Do zobaczenia.

Pozdrawiam,

Dimatheus

No to wydaje mi się, że mi zostaje już tylko nadzieja na szczęście w losowaniu :P 

Trzymamy kciuki, może po prostu redakcja pilnuje by ojciec był przy swojej niedawno narodzonej pociesze i żonce :slight_smile:

Ja też skorzystam z losowania, ale czarno to widzę :smiley:

wlasnie żona mówi “jedź”, a nie mam qhak jechać bo jeszcze losowania nie było :wink: coś czuję że zrobię “na złość” żonie i nie pojadę :wink:

Hej,

Nie martwcie się losowaniem. Nie ważne, że losowanie. Nie ważne, jaka maszyna losująca. Najważniejsze, kto losuje. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

A to w tym roku nie Wielki Random?

A może losowanie odbędzie się przy pomocy tradycyjnej “persony”, czyli…“Ala ma kota…a sierotka Marysia”… k045.gif

Hej,

Oczywiście, że będzie Wielki Random. Ale prawo wielkich liczb jest nieuniknione. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Falstart! No chyba, ze testowanie procedury losowania :stuck_out_tongue:

No na HZ kupiłem nowe lustro to tym razem i ja pobawię się w fotoreportera :slight_smile:

Jak pierwszy raz przeczytałem myślałem że wpadłeś w narcyzm i do zlotu będziesz się w nim przeglądał :stuck_out_tongue:

Po co miałby kupować w tym celu nowe lustro…“ładnemu w każdym lustrze jest ładnie”… k045.gif

Moze poprzednie pękło od nadmiaru spojrzeń :wink:

Hej,

I bardzo dobrze - im nas więcej będzie robić zdjęcia, tym lepszy wybór będzie przy filmiku ze zlotu. A jakby nie patrzeć nieco mniej osób tym razem będzie gościła na zlocie…

Pozdrawiam,
Dimatheus

Nie wiem jak wy ale ja się cieszę że będzie mniej osób. Będzie można więcej osób poznać bliżej :slight_smile:

I tak nic nie pobije kameralnego klimatu ColdZlotu. 

Aż nie mogę się doczekać… Fotorelacji :confused:

Hej,

O tak, na Cold Zlocie to dopiero jest kameralna atmosfera. Ale przecież i charakter spotkania nieco inny - szczególnie ten ostatni z Cold Zlotów.

Czy mniej osób to lepiej? Ja myślę, że zdania byłyby podzielone…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ktoś zabiera czapkę i rękawiczki? :slight_smile:

A tak poważnie, zaraz sierpień :wink: