W punkt @anon73786888
powinien dostać specjalną rangę na forum albo odznakę na portalu, pochłaniacz karkówek lub coś w tym stylu
Mięsożerca
A to przepraszam…
Proponuję Kar(t)kówkowy Potwór
No, wróciłem z urlopu nad morzem. Bardzo dziękuję za zaproszenie. Informację dostałem gdy opalenizna wrzynała się w ciało, więc idealne wakacje
Oczywiście się zjawię i chyba, na pewno - zostanę na rozszerzonym … żonka musi się zgodzić.
Hej,
Nie najeżdżajcie tak na Wojtka w kwestii karkówek, bo Was ze znajomych usunie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
U mnie w domu też jest modne ;) I nie pogardziłbym takim na HZ.
Tak z ciekawości - czy Olimp “dorobił się” przez ostatnią dekadę więcej niż jednego klucza na pokój?
Obiekt na wyłączność i prawie sami znajomi a Ty chcesz pokój zamykać?
Chciałbym móc raczej go otworzyć, gdy zamknie go ktoś inny
Będzie trzeba stosować się do zasady - klucz jest pod wycieraczką
Szkoda, że nie ma w tym roku akcji projektowania koszulek DP, wg. mnie z tamtego konkursu wyszły najlepsze perełki do dziś znajomi je podziwiają. 10 lat DP mogłyby cudeńka popowstawać
Teraz to już i tak za późno, bo zamówienia pewnie już poszły.
Wszystkie zaproszenia juz rozesłane? Coś ich chyba mało było w tym roku bo mały entuzjazm w tym wątku, w porównaniu do lat poprzednich
Hej,
Nie sądzę, że tu już wszystkie. Zresztą trzeba mieć nadzieję cały czas.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ale jest Mieszko w Redakcji - jeżeli będą jakieś nowe, to ja jestem o nie spokojny
Mam przeczucie, że z powodu małej ilości miejsc, zaproszenie dostała śmietanka śmietanki (crème de la crème .
Trzeba mieć nadzieje (według newsa zaproszenia rozsyłane są do soboty) - no a później zostaje losowanie…
Po pierwsze primo - dziękuję Redakcji za zaproszenie To już czwarte na tą zacną imprezę Jednak tym razem pozostaje pod wielkim znakiem zapytania to, czy będę mógł z zaproszenia skorzystać - w tym momencie jest jakieś 30% na tak i 70 % na nie
No nie, mnie by miało braknąć? Oczywiście, że z zaproszenia skorzystam, bez względu na wszystko Rezerwacja zrobiona i opłacona, transport na części trasy zaklepany. Pozostaje więc tylko czekać
Ty nawet tak nie mów. Trzeba myśleć pozytywnie:) No to do zobaczenia na HZ