HotZlot 2016 - wątek ogólny

W punkt @anon73786888 :slight_smile:

powinien dostać specjalną rangę na forum albo odznakę na portalu, pochłaniacz karkówek lub coś w tym stylu :wink:

Mięsożerca :stuck_out_tongue:

@Krogulec Może pomyślisz, o tym? Czułbym się zaszczycony :slight_smile:

A to przepraszam… :stuck_out_tongue:

Proponuję Kar(t)kówkowy Potwór :wink:

No, wróciłem z urlopu nad morzem. Bardzo dziękuję za zaproszenie. Informację dostałem gdy opalenizna wrzynała się w ciało, więc idealne wakacje :slight_smile:

Oczywiście się zjawię i chyba, na pewno - zostanę na rozszerzonym … żonka musi się zgodzić.

Hej,

Nie najeżdżajcie tak na Wojtka w kwestii karkówek, bo Was ze znajomych usunie. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

U mnie w domu też jest modne ;) I nie pogardziłbym takim na HZ.

Tak z ciekawości - czy Olimp “dorobił się” przez ostatnią dekadę więcej niż jednego klucza na pokój? :wink:

Obiekt na wyłączność i prawie sami znajomi a Ty chcesz pokój zamykać? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Chciałbym móc raczej go otworzyć, gdy zamknie go ktoś inny :wink:

Będzie trzeba stosować się do zasady - klucz jest pod wycieraczką :slight_smile:

Szkoda, że nie ma w tym roku akcji projektowania koszulek DP, wg. mnie z tamtego konkursu wyszły najlepsze perełki do dziś znajomi je podziwiają. 10 lat DP mogłyby cudeńka popowstawać :slight_smile:

Teraz to już i tak za późno, bo zamówienia pewnie już poszły.

Wszystkie zaproszenia juz rozesłane? Coś ich chyba mało było w tym roku bo mały entuzjazm w tym wątku, w porównaniu do lat poprzednich :wink:

Hej,

Nie sądzę, że tu już wszystkie. Zresztą trzeba mieć nadzieję cały czas.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ale jest Mieszko w Redakcji - jeżeli będą jakieś nowe, to ja jestem o nie spokojny :slight_smile:

Mam przeczucie, że z powodu małej ilości miejsc, zaproszenie dostała śmietanka śmietanki (crème de la crème .

Trzeba mieć nadzieje (według newsa zaproszenia rozsyłane są do soboty) - no a później zostaje losowanie…

Po pierwsze primo - dziękuję Redakcji za zaproszenie :slight_smile: To już czwarte na tą zacną imprezę :slight_smile: Jednak tym razem pozostaje pod wielkim znakiem zapytania to, czy będę mógł z zaproszenia skorzystać - w tym momencie jest jakieś 30% na tak i 70 % na nie :frowning:

No nie, mnie by miało braknąć? Oczywiście, że z zaproszenia skorzystam, bez względu na wszystko :smiley: Rezerwacja zrobiona i opłacona, transport na części trasy zaklepany. Pozostaje więc tylko czekać :slight_smile:

Ty nawet tak nie mów. Trzeba myśleć pozytywnie:) No to do zobaczenia na HZ