HotZlot 2016 - wątek ogólny

Jak to mawiał ŚP chorąży Wyrwał.

" Po wykonaniu zadania, zameldować o trudnościach … koniowi na bramie" :smiley:

Hej,

Wygląda na to, że śmietanka dobroprogramowej społeczności już zebrana. I dobrze!

Pozdrawiam,
Dimatheus

Niezły timing… 3 godziny przed końcem rejestracji dostałem zaproszenie :smiley:

śnieg może nas zaskoczyć :wink:

Hej,

@Mk13I chyba nie tylko Ty - przynajmniej jeszcze dwoje użytkowników tak właśnie dostało zaproszenia. Teraz, ten, kto nie dostał zaproszenia, musi liczyć na Wielkiego Randoma. Ale podejrzewam, że wiele miejsc w nim nie przewidziano…

@Gutek- Śnieg to zaskakuje drogowców - rok w rok. :smiley:

Pozdrawiam,
Dimatheus

O tym pomyślałem, dlatego pytam o sprzęt zimowy, czy ktoś bierze  ;)

Hej,

No mnie się do samochodu nie zmieści - ale pomyślę o jakiejś saperce, co by samochód wykopać, jak śnieg spadnie. Pewnie też z tego powodu jakoś w tym roku nie zmieniłem opon z zimowych na letnie. Może się przydadzą. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

ja tak z oponami zimowymi miałem w tamtym roku(cały rok na nich jeździłem).  Na szczęście na zlot mnie przywieziono :wink:

Hej,

W moim wozie i tak czeka mnie wymiana opon - przynajmniej tych z przodu - więc po prostu podarowałem sobie ich zmianę w tym sezonie. Na zimę kupię nówki na przód i będzie oki.

Pozdrawiam,
Dimatheus

…a masz napęd na przód? Zimówki na zlot w rejonie chłodu Ok  ;)

Hej,

Tak, napęd na przód. Stąd i opono nieco szybciej na przodzie się zużywają… Nie przypuszczam, żeby śnieg miał tam padać, ale z drugiej strony… Poza tym wiem na razie, że jechał będę Fordem Focusem Hatchbag, ale nie wiem którym: albo moją jedynką, albo służbową trójką mojej żony. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Redakcja odsypia chyba sobotnią noc :wink: Rejestracja dla reszty użytkowników miała być od 24 lipca, ale nadal mogą zgłaszać się tylko zaproszone osoby. Chyba, że pula wolnych miejsc została wyczerpana :slight_smile:

Dzięki za zaproszenie, niestety w tym roku jakbym nie kombinował, nie dam rady dojechać :confused: bawcie się dobrze!

Życie, chociaż nie wiesz ilu zostało zaproszonych, ilu faktycznie się zarejestrowało, a ilu zrezygnuje. Skoro redakcja napisała że losowanie będzie to nie wątpiłbym na twoim miejscu że rzeczywiście będzie :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hej,

Faktycznie deepone też pisał, że jeszcze nie da się zarejestrować w otwartym, 2-im etapie. Może redakcja musi podmienić bazę do formularza rejestracyjnego.

Pozdrawiam,

Dimatheus

A czy dzisiejszy dzień się już skończył? Dopiero południe, a do wieczora jeszcze szmat czasu. Nikt nie mówił że rejestracja otwarta rozpocznie się do południa …

Myślałem, że redakcja ma wszystko zautomatyzowane i od razu będzie można się rejestrować. :slight_smile: Obecnie przebywam na urlopie i w wolnej chwili spoglądam na portal. Jak tu odpoczywać, gdy myślami człowiek przy rejestracji na HotZlot :wink:

Hej,

Trzeba po prostu przez cały rok myśleć o portalu (czytaj: udzielać się aktywnie) i wtedy na urlopie nie trzeba myśleć o rejestracji, bo zaproszenie samo przychodzi na mail’a. :smiley:

Swoją drogą ostatnie posty nie dotyczą samego transportu na zlot, więc przenoszę je do wątku ogólnego dotyczącego HZ.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Może ma zautomatyzowane i maszynka ustawiona jest np na godz. 18.00?

od jutra zaczyna się rejestracja na HZ 2016 czy od dzisiaj o północy ?