Jak to mawiał ŚP chorąży Wyrwał.
" Po wykonaniu zadania, zameldować o trudnościach … koniowi na bramie"
Jak to mawiał ŚP chorąży Wyrwał.
" Po wykonaniu zadania, zameldować o trudnościach … koniowi na bramie"
Hej,
Wygląda na to, że śmietanka dobroprogramowej społeczności już zebrana. I dobrze!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Niezły timing… 3 godziny przed końcem rejestracji dostałem zaproszenie
śnieg może nas zaskoczyć
Hej,
@Mk13I chyba nie tylko Ty - przynajmniej jeszcze dwoje użytkowników tak właśnie dostało zaproszenia. Teraz, ten, kto nie dostał zaproszenia, musi liczyć na Wielkiego Randoma. Ale podejrzewam, że wiele miejsc w nim nie przewidziano…
@Gutek- Śnieg to zaskakuje drogowców - rok w rok.
Pozdrawiam,
Dimatheus
O tym pomyślałem, dlatego pytam o sprzęt zimowy, czy ktoś bierze ;)
Hej,
No mnie się do samochodu nie zmieści - ale pomyślę o jakiejś saperce, co by samochód wykopać, jak śnieg spadnie. Pewnie też z tego powodu jakoś w tym roku nie zmieniłem opon z zimowych na letnie. Może się przydadzą.
Pozdrawiam,
Dimatheus
ja tak z oponami zimowymi miałem w tamtym roku(cały rok na nich jeździłem). Na szczęście na zlot mnie przywieziono
Hej,
W moim wozie i tak czeka mnie wymiana opon - przynajmniej tych z przodu - więc po prostu podarowałem sobie ich zmianę w tym sezonie. Na zimę kupię nówki na przód i będzie oki.
Pozdrawiam,
Dimatheus
…a masz napęd na przód? Zimówki na zlot w rejonie chłodu Ok ;)
Hej,
Tak, napęd na przód. Stąd i opono nieco szybciej na przodzie się zużywają… Nie przypuszczam, żeby śnieg miał tam padać, ale z drugiej strony… Poza tym wiem na razie, że jechał będę Fordem Focusem Hatchbag, ale nie wiem którym: albo moją jedynką, albo służbową trójką mojej żony.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Redakcja odsypia chyba sobotnią noc Rejestracja dla reszty użytkowników miała być od 24 lipca, ale nadal mogą zgłaszać się tylko zaproszone osoby. Chyba, że pula wolnych miejsc została wyczerpana
Dzięki za zaproszenie, niestety w tym roku jakbym nie kombinował, nie dam rady dojechać bawcie się dobrze!
Życie, chociaż nie wiesz ilu zostało zaproszonych, ilu faktycznie się zarejestrowało, a ilu zrezygnuje. Skoro redakcja napisała że losowanie będzie to nie wątpiłbym na twoim miejscu że rzeczywiście będzie
Hej,
Faktycznie deepone też pisał, że jeszcze nie da się zarejestrować w otwartym, 2-im etapie. Może redakcja musi podmienić bazę do formularza rejestracyjnego.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A czy dzisiejszy dzień się już skończył? Dopiero południe, a do wieczora jeszcze szmat czasu. Nikt nie mówił że rejestracja otwarta rozpocznie się do południa …
Myślałem, że redakcja ma wszystko zautomatyzowane i od razu będzie można się rejestrować. Obecnie przebywam na urlopie i w wolnej chwili spoglądam na portal. Jak tu odpoczywać, gdy myślami człowiek przy rejestracji na HotZlot
Hej,
Trzeba po prostu przez cały rok myśleć o portalu (czytaj: udzielać się aktywnie) i wtedy na urlopie nie trzeba myśleć o rejestracji, bo zaproszenie samo przychodzi na mail’a.
Swoją drogą ostatnie posty nie dotyczą samego transportu na zlot, więc przenoszę je do wątku ogólnego dotyczącego HZ.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Może ma zautomatyzowane i maszynka ustawiona jest np na godz. 18.00?
od jutra zaczyna się rejestracja na HZ 2016 czy od dzisiaj o północy ?