HotZlot 2016 - wątek ogólny

wg faq od dzisiaj, ale o której nie pisze więc musisz się w cierpliwość uzbroić :stuck_out_tongue:

Hmm ni wiem co, ale i ja jedną poproszę, chyba że to coś co mogę kupić w sklepie obok :stuck_out_tongue:

Dostałam zaproszenie :smiley: Rzutem na taśmę :wink: czyli wczoraj wieczorem. (Dziękuję, dziękuję :D)

Także teraz jakoś szybko się trzeba zorganizować…  Zaplanować podróż… itd… 

(Tu też podpytam: bo może akurat ktoś odczyta :wink: - ktoś przez kujawsko-pomorskie śmiga?) 

Nadal otwarta rejestracja nie działa :confused:

Otwarta rejestracja już działa.

Bo lisek zadziałał :slight_smile:

I się zaczęło!

http://www.dobreprogramy.pl/Ruszyla-otwarta-rejestracja-na-HotZlot-2016,News,75008.html

Ciekawe ile miejsc zostało do rozlosowania

@Krogulec czy znana jest już kwota na wydłużony pobyt?

W FAQ masz, a przynajmniej była jest kwota (około 125zł) :slight_smile:

Chodzi o taki magiczny trunek. Tak jak Gumisie mają sok z gumi-jagód, Galowie mają napój Panoramixa, tak wtajemniczeni z HZ mają napój Mańka :stuck_out_tongue:

Nikt nie chce napisać o co chodzi żeby biedny @Maniek_88  był w stanie się dotachać na HZ :smiley:

Ja w tym roku jednak podziękuję - nikt nie chce ze mną degustować specjałów, a sam przecież nie będę - więc leży jeszcze jedna… :wink:

No teraz to już “dramatyzujesz” pod publikę… k045.gif

Mów kiedy i gdzie :wink:

U mnie, weekend :stuck_out_tongue:

To się szybko zorganizowaliście :stuck_out_tongue:

W ten weekend raczej szykuje mi się przeprowadzka :smiley:

Ale 13 sierpnia ok 13:00 możemy piwko wypić :smiley:

Tylko się nie spóźnij :stuck_out_tongue:

Ja nie kieruję więc muszę się dostosować do ekipy :slight_smile: Zobaczymy o której będę, ale piwa chyba pierwszego dnia nie zabraknie co? :slight_smile: