HotZlot 2016 - wątek ogólny

Hej,

W sumie jest to jakiś pomysł. Chyba trzeba będzie zabrać lapka. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Sami sobie pośpiewamy.Zabrać śpiewniki.

Jeden co zapamiętał moją radosną tfurczość :wink:

Może być i tak.

Pomysł z Karaoke też nie jest zły.

Ale grajki mogły by pomyśleć choć o jednym wiośle i repertuarze na wieczór :slight_smile:

Radio ok. Pamiętam drugi zlot i muzykę na licencji CC, było bardzo fajnie. Przynajmniej można było spokojnie pogadać nie odchodząc od centrum posiedzenia.

Ale rozumiem też „imprezowiczów”.

Hej,

A może być nawet całkiem fajny. :stuck_out_tongue:

Wziąłbym klawisza, ale niestety w samochodzie miejsca już brak. Musiałbym kogoś zostawić. A tak całkiem serio to jednak “wiosło” na swój klimat i nic go nie pobije.

Mnie zawsze się wydawało, że koncert był elementem zlotu. Ale jak się tak cofnę do tyłu, to chyba dopiero na 4 zlocie był pierwszy koncert w czasie imprezy integracyjnej. Jeśli jestem w błędzie, niech mnie ktoś poprawi.

Pozdrawiam,
Dimatheus

W takiej sytuacji mam ochotę wyjąć z auta bejsbol, podejść do takiego kierowcy i z dzikim uśmiechem zacząć okładać jego auto kawałek po kawałku. A później… Yyyy, dobra, bo ogarnia mnie ciemna strona mocy.

Good, … good my son. Feel Dark Side of the Force :slight_smile:

Akurat dzisiaj sobie odświeżyłem “siódemkę” Gwiezdnych… :smiley:

To już wiemy, kto będzie śpiewał :wink:

Ktoś bierze girarrę ?

Co do karaoke, to spoko pomysł!  Jeśli będzie zainteresowanie, to mogę zabrać ze sobą zestaw dwóch oryginalnych mikrofonów SingStar + oprogramowanie UltraStar na PC / laptopy, ze sporą bazą głównie nie-opensource’owych utworów, choć z kilka (chyba 8 oficjalnych) opensource’owych się znajdzie ;)  Można by pośpiewać “z linią melodyjną” w tle ekranu czy rzutnika jeśli redakcja i ośrodek zezwolą na takie nocne ryki  :smiley:

Ktoś narzekał na pogodę na HZ:

http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/szklarska-poreba_szklarska-poreba

W dzień bez opadów, upałów,  słonecznie temp powyżej 20 gradusów, ale na nocne dyskusje i integracje na świeżym powietrzu trzeba zabrać coś cieplejszego :slight_smile:

A co to za instrument? Chodzi o girarrę.

Masz rację, dopiero w 2010 pojawił się koncert. W Jastrzębiej była puszczana muzyka z Jamendo a w Rynie, rzesisty deszcz zatrzymal nas na dziedzińcu :slight_smile:

Hej,

Stąd też znam jednego ratownika medycznego, który do wyposażenie karetki dołożył właśnie bejsbola. Tak na wszelki wypadek. :stuck_out_tongue:

I od Rynu jestem w stanie pamiętać, bo to był pierwszy z moich zlotów. :slight_smile:

@Ufolec - Nocne ryki? No ale to brzmi.

Pozdrawiam,
Dimatheus

są bardziej praktyczne narzędzia, np pałka teleskopowa ;p

I dlatego @AlbatrosZippa miał obawy co do kija do samojebek :stuck_out_tongue:

Nie. Ostatnio to się źle skończyło. 

Chociaż może z drugiej… a nie… czekajcie, przypomniałem sobie jak to wyglądało ostatnio.

Kategorycznie nie!

Maxiu jak masz jakieś obiekcje, Loża Szyderców dostarczy Ci gustowny knebelek :wink:

Knebel.jpg

Wydaje mi się, że trzy akordy, darcie mordy to całkiem fajna opcja :smiley: