HotZlot 2016 - wątek ogólny

Spoko, mnie się@Szuri21 nie musi obawiać, w Myślenicach dopiero co byłam [emoji14]

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Hej,

Prawie uwierzyłem. Ale prawie robi różnicę.

Swoją drogą na ulicach debili nie brakuje. Dzisiaj wracając z pracy na moto zatrzymałem się na przejściu dla pieszych na Bocheńskiego - osoby z Katowic i okolic wiedzą, jak ruchliwa jest to ulica, szczególnie w godzinach szczytu. Przepuszczam kobietę z wózkiem, a jakiś “burak” za mną trąbi i wymachuje rękami sugestywnie pytając, po co się zatrzymałem. Aż chciałem zsiąść z moto i coś mu wytłumaczyć. I tak bym nie zdążył, bo wyminął mnie drugim pasem i odjechał. Normalnie kiedyś nadejdzie ten dzień, gdy zacznę wysyłać na komendę moje filmiki z kamery, z którą teraz nieprzerwanie jeżdżę - czy to samochodem, czy motorem… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Wysyłaj, wysyłaj, bo może być potem za późno…

Dokładnie tak jak @gowain pisze. Kilku moich znajomych zanosiło takowe filmiki na policję i nie ma przebacz, prawo było egzekwowane :slight_smile:

Ok, ja z podobnego założenia wychodziłem w ŚDMy, krakowskie derby (aczkolwiek teraz to już nie te derby co np. 5-10 lat temu ;)) i inne ciekawe wydarzenia :slight_smile: Z resztą… kto z nas nie woli siedzieć w przytulnym kąciku komputerowym i tylko raz albo dwa razy w roku pojechać na zlot :stuck_out_tongue:

Ojcze Leszku, a czy już wiadomo kto nam będzie przygrywać na wieczorku integracyjnym? Czy jak zwykle niespodziewajka?

oby nie ci akwizytorzy co byli ostatnio :stuck_out_tongue:

Ci od małych miseczek ?

Nie, oni  byli od czego innego (przynajmniej wg mojego osądu :stuck_out_tongue: )

Centrala 57

No właśnie piszę …

Mała miseczka x2

Trzy ulice …

A to nie były małe ciasteczka? :wink:

Widzę, że chłopaki się wylansowali: https://www.youtube.com/watch?v=QaFbbSZRGdg:slight_smile:

To mam jeszcze pytanie o to czy ktoś robi naklejki wyjazdowe na ten rok?

Hej,

Ale trzeba przyznać, że basistę mają przedniego. :smiley:

Pozdrawiam,
Dimatheus

ciekawe czy już zrobił :wink:

O robienie się nie martwię, bardziej interesuje mnie sam projekt [emoji12]

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Zawsze myślałem, że po to, żeby pasażerowie nie wierzgali - pasy + child-protect i jeszcze żodyn mi nie uciekł.

Temu tylko ciasteczka w głowie. Leciało to tak:

“Ciasna …, ciasna …”

Przypominam, że dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Piwa i Piwowara - z tej okazji wszystkim piwoszom i piwowarom wszystkiego dobrego :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hej,

Dzięki i wzajemnie! :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Dziękuję i wzajemnie :slight_smile:

Przygrywać nam będzie prawdopodobnie opensource’owe radio :stuck_out_tongue: Powodów jest kilka 1) nie udało nam się znaleźć sensownej kapeli na ten termin (wszystkie grają gdzieś w tym terminie jakieś koncerty) 2) nie ma tam desek/parkietu tylko ziemia i korzenie drzew co stanowi duże ryzyko podczas “pogowania” 3) chcieliśmy oddać klimat pierwszego Zlotu, a wówczas też nie było kapeli

Głównie jednak chodzi o pkt. 1 - termin jest szczególny bo w ten długi weekend odbywa się bardzo dużo imprez, koncertów i wesel…

Będzie jednak tradycyjny konkurs z losowaniem nagród w którym nie ma przegranych oraz… sól do smalcu*

* chyba, że znów ktoś zapomni :stuck_out_tongue:

KARAOKE! :stuck_out_tongue: