Napisałbym, co mi przyszło do głowy, jako pierwsze, ale mogliby mnie za to zamknąć, a przed HZ bym nie chciał
Za elektryczną matę na fotel samochodowy z funkcją zapalniczki nikt cię nie zamknie
Od kiedy po maturze pracowałem w fabryce w Mławie mam mieszane uczucia co do tego sprzętu. Było to ponad 10 lat temu, więc może coś się poprawiło
Hej,
To może trzeba będzie zabrać zestaw do resuscytacji, jakby tak niektórzy dostali zapaści na widok tegoż elementu?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja w zeszłym roku zakupiłem Samsunga i do dzisiaj klnę że łapie zmułę jak ■■■■■■■.
Strzelam że właśnie bogaty zestaw resuscytacyjny będzie na powitanie :)
Hej,
Dokładnie!
Pozdrawiam,
Dimatheus
No, u mnie ostatecznie urlop klepnięty na piątek, wtorek i środę
Nie za dobrze?
Jeden dzień na pakowanie i jeden na odpoczynek?
Z doświadczenia wiem, że takie dni się przydają Tzn. może pierwszy nie na pakowanie, ale m. in. na porządne wyspanie się
Osobiście ten dzień na pakowanie przeznaczyłabym na odpoczynek ;)
@Pangrys a Ty znowu pobudzasz wyobraźnię teraz ciągle się zastanawiam, co Wy tam znowu wymyśliliście
Kasiu weź przestań, Grześ to czyta.
Dyskretniej, dyskretniej …
Ja od prawie dwóch tygodni odpoczywam przed HZ
Przepraszam… Postaram się na przyszłość być mniej bezpośrednia.
Za parę dni się widzimy Przez nawał pracy i obowiązków, dopiero dzisiaj do mnie to dotarło
Mnie nie musisz
Też mnie to bardzo cieszy
Jeszcze dwa dni i można zacząć pakowanie Oby uruchomili minibloga, żeby można się było pochwalić tym procesem
Hej,
No taki to pożyje… A ja tu do piątku spinam się, żeby jak najwięcej zrobić z raportów na zamknięcie miesiąca…
Aż chce się powiedzieć, nie - wykrzyczeć: “No w końcu!”
Nie no - znowu koty i skarpety. Ileż można…
Brawo Ty!
Pozdrawiam,
Dimatheus
@msnet Zdjęcia zwierzaków, pluszaków i zapakowanych plecaków/toreb itp. Cóż to będą za emocje!
Fajnie Ci z tym odpoczynkiem od dwóch tygodni ;)
Aż poprawiłem krawat i przygładziłem włosy Ma się ten zwierzęcy magnetyzm