HotZlot 2016 - wątek ogólny

Napisałbym, co mi przyszło do głowy, jako pierwsze, ale mogliby mnie za to zamknąć, a przed HZ bym nie chciał :smiley:

Za elektryczną matę na fotel samochodowy z funkcją zapalniczki nikt cię nie zamknie :wink:

Od kiedy po maturze pracowałem w fabryce w Mławie mam mieszane uczucia co do tego sprzętu. Było to ponad 10 lat temu, więc może coś się poprawiło :stuck_out_tongue:

Hej,

To może trzeba będzie zabrać zestaw do resuscytacji, jakby tak niektórzy dostali zapaści na widok tegoż elementu?

Pozdrawiam,
Dimatheus

Ja w zeszłym roku zakupiłem Samsunga i do dzisiaj klnę że łapie zmułę jak ■■■■■■■.

Strzelam że właśnie bogaty zestaw resuscytacyjny będzie na powitanie :) 

To jest to o czym pisze @Pangrys ?

Hej,

Dokładnie! :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

No, u mnie ostatecznie urlop klepnięty na piątek, wtorek i środę :slight_smile:

Nie za dobrze?

Jeden dzień na pakowanie i jeden na odpoczynek? :smiley:

Z doświadczenia wiem, że takie dni się przydają :smiley: Tzn. może pierwszy nie na pakowanie, ale m. in. na porządne wyspanie się :smiley:

Osobiście ten dzień na pakowanie przeznaczyłabym na odpoczynek ;) 

@Pangrys a Ty znowu pobudzasz wyobraźnię :smiley: teraz ciągle się zastanawiam, co Wy tam znowu wymyśliliście :smiley:

Kasiu weź przestań, Grześ to czyta.

Dyskretniej, dyskretniej …

Ja od prawie dwóch tygodni odpoczywam przed HZ :smiley:

Przepraszam… Postaram się na przyszłość być mniej bezpośrednia.

Za parę dni się widzimy :slight_smile: Przez nawał pracy i obowiązków, dopiero dzisiaj do mnie to dotarło :slight_smile:

Mnie nie musisz :wink:

Też mnie to bardzo cieszy :slight_smile:

Jeszcze dwa dni i można zacząć pakowanie :slight_smile: Oby uruchomili minibloga, żeby można się było pochwalić tym procesem :smiley:

Hej,

No taki to pożyje… A ja tu do piątku spinam się, żeby jak najwięcej zrobić z raportów na zamknięcie miesiąca… 

Aż chce się powiedzieć, nie - wykrzyczeć: “No w końcu!” :slight_smile:

Nie no - znowu koty i skarpety. :smiley: Ileż można…

Brawo Ty!

Pozdrawiam,
Dimatheus

@msnet Zdjęcia zwierzaków, pluszaków i zapakowanych plecaków/toreb itp. :smiley: Cóż to będą za emocje! :slight_smile:
Fajnie Ci z tym odpoczynkiem od dwóch tygodni ;) 

Aż poprawiłem krawat i przygładziłem włosy :slight_smile: Ma się ten zwierzęcy magnetyzm :smiley:

Hej,

@GBM - No i zepsułeś mi moją szatańską liczbę lajków… 

Pozdrawiam,
Dimatheus