HotZlot 2016 - wątek ogólny

O jak ładnie :smiley: A mi kilka postów wcześniej też strzeliła szatańska liczba :smiley: ]:>

Bana mu za to :smiley:

Hej,

Liczba utrzymała się przez jakieś 5 minut - ale to było nieubłagane… 

Na bana trzeba się bardziej postarać. 

Pozdrawiam,
Dimatheus

Mi już się dzisiaj udziela atmosfera HZ powoli. Do soboty! 

Miniblog będzie, dokładnie od piątku :slight_smile:

Czyli zdążę się jeszcze pochwalić, jak pakuję skarpety :smiley:

No a co z tymi dwiema? :stuck_out_tongue:

A o mnie pamiętałeś? Bo jak nie to ja je przygarne :stuck_out_tongue:

Ciekawe jak @Maniek_88 to zmieści :smiley: @Dimatheus bierzesz przyczepkę? :smiley:

Hej,

@ziggurad - Też się nad tym zastanawiam. Bagażnik w Fordzie Focusie jest duży, ale bez przesady. Na przyczepkę zaś nie mam haka. Ale w sumie na Cold Zlot jechaliśmy też w piątkę i wszystko spokojnie się zmieściło. A zimowe bagaże na pewno były większe. Plus jechała z nami jedna kobieta, a to zawsze jakieś +50% do wielkości bagażu. :D A jak się nie zmieści, to będzie Maniek wiózł między nogami… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

ja kupiłem Samsunga za swoje pierwsze zarobione pieniądze, i to był ostatni Samsung jakiego kupiłem.

Biorę :slight_smile: Są przeznaczone na zimowe wieczory :smiley:

masz jednego na pocieszenie ;p

Ja wczoraj wieczorem wróciłem z trzydniowej imprezy (która skończyła się w niedzielę :D), teraz 3 dni na odpoczynek, uwarzenie kolejnego piwa, pakowanie i wyjazd na HZ.

dobrze że dziś matki boskiej pieniężnej, to Ci się portfel uzupełni po tej imprezie :wink:

Hej,

U mnie była już wczoraj - tym razem z premią kwartalną. 

Dzięki!

Pozdrawiam,
Dimatheus

rozumiem że premia juz zablokowana w celach HotZlotowych? :wink:

Skoro nie ma minibloga, to melduję tutaj że ja już w drodze na HZ :wink:

A gdzie zdjęcie kota? Bez kota meldunek jest mało wiarygodny :wink:

Hej,

Niestety nie bardzo - poszła na pokrycie rachunku u mechanika samochodowego. Wymiana rozrządu, sprzęgła i elektryki w tylnej klapie… Ale przynajmniej na zlot fura jest gotowa.

Pozdrawiam,
Dimatheus