Nie chodzi o pracę…
Wyjdźcie na świeże powietrze i zacznijcie co innego robić a nie pisać pierdoły To wam nie przyśpieszy HZ
Hej,
Jak to nie? Przecież szybciej mija czas, jak się pisze i czyta.
Mam nadzieję, że jednak informacja nie zrujnuje planów. Trzymam kciuki!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dokładnie tak. A z “http” i “www” pokazuje błąd 403.
Ale wyobraź sobie, że tak by “działała” strona mikrobloga hotzlotowego… Przecież to byłby koszmar, gdybyśmy nie mogli się dzielić zdjęciami skarpet i kotów
Przyśpieszy, przyśpieszy. Jak napisał @Dimatheus, czas szybciej zleci
Ja także mam nadzieję, że jednak się zobaczymy w Szklarskiej Porębie
Jakich skarpet, powinni tego bloga odpalić o 10 w sobote, a za zdjęcie walizki ban na relację to by pakowania nie było
Jutro od rana pewnie trzy strony bloga usiane zostaną zdjęciami z pakowania kotów w walizki.
Byle nie z pakowania walizek w koty Zbyt wrażliwy jestem na takie widoki
Mam dla ciebie stos baterii i tylko mi nie mów że zbierałem nadaremno …
Mamy małe problemy z serwerami, Docent już ciężko pracuje aby wszystko wróciło do normy.
Jutro miniblog będzie działał tak jak powinien
Ciężko pracuje ale czas na zdjęcie znalazł To się nazywa multitasking
Ooooo, wyczerpałem swój dzienny limit “lubienia to” Trudno, przez resztę dnia będę nielubiący
Lepiej być nielubiący jak nielubiany
Słuszna uwaga
załóż drugie konto, albo kilka
Nieee, poklikam w coś innego
Klika zlotów temu miałem dwóch amatorów na uszkodzone tablety. W tym roku mam ich chyba z 5 (porozbijane szybki lub pourywane wejścia zasilania) potrzebne to może komuś. Bo ja to już tylko na śmietnik mogę wyrzucić.
Z tego całego stresu dopiero teraz zauważyłem, że dzisiaj jest dopiero 11, a nie 12. W sobotę lub niedzielę mam ważną sprawę rodzinną i muszę być w domu.
@Shaki81 Może będzie się coś dało odratować / wykorzystać do czegoś, ew jako dawcę organów, jak masz wyrzucić to przygarnę ;)
Nie ma sprawy. Ja się tym bawić nie będę, a więć dostaniesz mały prezencik.