HotZlot 2016 - wątek ogólny

Nie chodzi o pracę…

Wyjdźcie na świeże powietrze i zacznijcie co innego robić a nie pisać pierdoły :stuck_out_tongue: To wam nie przyśpieszy HZ :wink:

Hej,

Jak to nie? Przecież szybciej mija czas, jak się pisze i czyta. :stuck_out_tongue:

Mam nadzieję, że jednak informacja nie zrujnuje planów. Trzymam kciuki!

Pozdrawiam,
Dimatheus

Dokładnie tak. A z “http” i “www” pokazuje błąd 403.

Ale wyobraź sobie, że tak by “działała” strona mikrobloga hotzlotowego… Przecież to byłby koszmar, gdybyśmy nie mogli się dzielić zdjęciami skarpet i kotów :smiley:

Przyśpieszy, przyśpieszy. Jak napisał @Dimatheus, czas szybciej zleci :slight_smile:

Ja także mam nadzieję, że jednak się zobaczymy w Szklarskiej Porębie :slight_smile:

Jakich skarpet, powinni tego bloga odpalić o 10 w sobote, a za zdjęcie walizki ban na relację to by pakowania nie było :stuck_out_tongue:

Jutro od rana pewnie trzy strony bloga usiane zostaną zdjęciami z pakowania kotów w walizki.

Byle nie z pakowania walizek w koty :wink: Zbyt wrażliwy jestem na takie widoki :wink:

Mam dla ciebie stos baterii i tylko mi nie mów że zbierałem nadaremno …

Mamy małe problemy z serwerami, Docent już ciężko pracuje aby wszystko wróciło do normy.

Jutro miniblog będzie działał tak jak powinien :slight_smile:

Gdyby ktoś nie wierzył :wink: http://www.dobreprogramy.pl/grafiki_artykuly/kuchniadp/serwery2.jpg

Ciężko pracuje ale czas na zdjęcie znalazł :slight_smile: To się nazywa multitasking :stuck_out_tongue:

Ooooo, wyczerpałem swój dzienny limit “lubienia to” :frowning: Trudno, przez resztę dnia będę nielubiący :wink:

Lepiej być nielubiący jak nielubiany :wink:

Słuszna uwaga :smiley:

załóż drugie konto, albo kilka :wink:

Nieee, poklikam w coś innego :slight_smile:

Klika zlotów temu miałem dwóch amatorów na uszkodzone tablety. W tym roku mam ich chyba z 5 (porozbijane szybki lub pourywane wejścia zasilania) potrzebne to może komuś. Bo ja to już tylko na śmietnik mogę wyrzucić.

@Dimatheus @msnet @Pangrys

Z tego całego stresu dopiero teraz zauważyłem, że dzisiaj jest dopiero 11, a nie 12. W sobotę lub niedzielę mam ważną sprawę rodzinną i muszę być w domu. 

@Shaki81 Może będzie się coś dało odratować / wykorzystać do czegoś, ew jako dawcę organów, jak masz wyrzucić to przygarnę ;)

Nie ma sprawy. Ja się tym bawić nie będę, a więć dostaniesz mały prezencik.